U Smile I Smile

shoppingen från igår!


ÄÄÄNTLIGEN!!! :D


grym dag!

fuuullt upp yaa..!
kom hem för inte så längesen, varit och shoppat med cornelia:D as nöjd med mina köp! visar i morgon om jag hinner. vi gick runt där på stan ett tag, fikade, mys åså! underbar dag ialafal! tack cornelia!

nu måste jag plugga.. har spanska prov till i morgon som jag inte pluggat ett skit på.eheheh ehm... yaa, löser saj! ne få sätta igång nu så hörs vi i morgon! pussar!


music

Tyler Ward – U Smile (Justin Bieber Acoustic Cover)
Tyler Ward – Dynamite (Acoustic Version - Originally by Taio Cruz)
Tyler Ward – Baby (Acoustic Version as originally performed by Justin Bieber)

älskar han rääättt mycke, men erkänn han är sjukt bra? han har gjort om massa låtar, men här är de jag tyckte va bäst!



haha & här har du lollo..;)


stephanie nyberg♥

loveu!♥


måndag

louise kom hit igår och sov här:D så de va därför jag inte bloggade mer.. satt bara å snacka, kolla lite bilder skrattade massa å sånt:D mys!
dagen i skolan idag va sjukt seg.. har ju inte sovit så mycke de senaste så höll på å somna nästan, haha. men dagen har väl haft sina lite bättre stunder åså:) som när klassen satt ute i det sjukt fina vädret å bara chilla. sen drog jag och cornelia upp till simhallen och köpte glass. as goott!

just nu sitter jag bara å tar de lungt, kollar igenom lite bilder och lyssnar på musik. ska snart börja ladda upp några bilder från i lördags då jag och stephanie fotade:D sen ska jag plugga lite, men kommer snaaart lite bilder:) puss


i´m in love

hann inte blogga igår, ursäkta för det.. hade ialafal en as grym dag igår! stack till stephanie runt 12 tiden, vi drog ut och tog massa bilder, kommer väl antagligen upp några här när jag fått dom av stephanie:) haha, ah vi hade sjukt kul kan man säga, eller de hade ialafal jag! haha! åh herre.. sen satt vi lite vid datorn, käka våfflor åså tog de lugnt. sen vid 6 tiden? drog vi hem till julia, där matte, jenni och cornelia va! hahahaha ah, en rätt kul grej som hände när jag och stephanie skulle hem till julia.. vi visste inte helt vart hon bodde, så när vi trodde att vi hade kommit rätt så gick vi ut med alla grejor, stephanies mamma lämnade oss där, vi knackade på huset, och jag kände verkligen på mej att de inte va där hon bodde, hahah och de va de ju såklart inte! vi hade rätt tur att de inte va nå¨gon som öppnade! hahaha så vi fick gå resten av vägen till julia, å gud va vi skrattade åt de sen asså, haha! rätt kul:') men vi satt å snackade massa åt massa gott åså. sen ringe vi killarna och bad dom komma dit, men de va tydligen ingen som kunde. sen efter massa vel hit å dit så ringer edde och säger att han är påväg hem till julia, och han GÅR! då ska han alltså gå typ 2 mil? hahah, maurits skulle också med, men han cyjlade ifrån fjärås. sen hittade dom tydligen en cykel som edde snodde. så vid 3 på natten så kom dom fram till julia och hade typ frusit ihjäl, haha stackarna!
jag hade de ialafal sjukt kul och jättemysigt! :')

och ja, jag kom hem för inte så längesen. har duschat å städat lite i rummet bara. funderar på om jag kanske ska lägga mej en stund å sova, inte sovit speciellt mycke inatt kan man säga, haha. blir mer uppdatering senare, puss!


YEEEAH

goa dagar de har varit nu måste jag säga:) igår va jag ju som sagt på bio. drog in till kungsbacka efter skolan med lite folk. vi åt lite sen drog jag, lollo, stephanie, cornelia, oskar och james till freeport och dom andra drog vidare till göteborg. jag och lollo skulle fixa prao grej, så de gjorde vi. sen hoppa vi på pendeln till göteborg. james skulle visa vägen till bergakungen från liseberg... haha de gick ju huuur bra som helst, ah fast ne. men efter en lååång omväg så kom vi tillslut fram. mötte dom andra där också. och vi skulle ju då se justins film "never say never". de va inte som en vanlig bio kan jag säga, haha! alla skrek å grät, men gud va bra den va!! trodde aldrig att jag ens skulle se den filmen. men så satt jag där och tillomed jag grät! haha! asså de går fan inte att förklara, SE DEN! han e ju grym! haha, ah efter filmen ialafal så träffade vi stephanie och cornelia som såg en annan film, "hur många lingon finns det i världen", hette den va? haha. sen splittrades vi lite granna. tog pendeln hem med några åså. as grym dag ialafal! tack allihopa! ni är bäst!

sen idag, va de skolan som vanligt. efter skolan stack jag hem å fixade lite, sen hämtade pappa mej och vi drog till lilla farmor, eftersom vi behövde prata om lite saker som hänt osv.. sen hade ju pappa såklart glömt sin plånbok hemma, haha! så vi åkte hem och hämtade den sen stack vi och åt kina mat, drog till coop, köpte glass och choklad, kollade lite tv, åt, å nu sitter jag här. och detta inlägg tog nog mej 1 timme att skriva haha. så mycket som stör.. yaya, kolla lite på datorn sen sova. imorgon ´drar jag hem till stephanie, sen drar vi vidare till julia. yaa, bloggar i morgon med! PUSS


En helt jävla uderbar kväll med gott folk!...

En helt jävla uderbar kväll med gott folk! Åh herre va bra! Haha. Berättar mer om kvällen i morgon, nu ska jag nana. Puuuusss


Bio med underbaringar!

img_3300 (MMS)

Bio med underbaringar!


-

heeeeeej, idag så har jag inte gjort så mycket. hade hemkunskapsprov, och de gick ju som de gick, haha! inte bra då alltså.. sen va allt lugnt åså? sen efter skolan så träffade jag tova en stund. hade de jättemysigt! pratade om massor, haha speciellt om att hon snart får körkort!! haha de är heelt sjukt! tova, köra bil?? haha rolig tanke! men ialafal gött att hon ska köra mej överallt, haha ahjo sara!
nu har jag bara suttit och segat lite framför tvn, och lyssnat massa på justin bieber! asså jesus.. ända sen jenni och matte kom hem från london har jag börjat tycka om han mer och mer, haha.. hm ne nu ska jag ta något att äta, hörs sen, pussar!


200 inlägg

ysh vad jag bloggar dåligt på vardagarna.. fullt upp!
skola, jag och azer fortsatte vårat krig idag med, fast började nypa varandra istället. hm, föredrar nog böckerna då istället, gjorde inte lika ont, haha! efter skolan hade jag utvecklingssatmal, gick väl bra? hon tyckte att jag mest satt och tog de lugnt på lektionerna, haha.

just nu ialafal så sitter jag och mina bröder och smsar med varandra, och vi sitter typ 4 meter ifrån varandra? hm, vilket liv!? dom upptäckte nämligen igår att dom skicade gratis sms mej till så dom har spammat sönder mej hela dagen idag..

yaa, hemkungskaps prov i morgon då! har jag pluggat? nej! får sätta igång med det nu. puuuusss




MÅNDAG 21/3

lessen för dålig uppdatering men har varit lite upptagen hela dagen idag faktist.
 skolan som vanligt, och de va nästan helklass! wiho:D saknat alla såå:') haha saknat azer liiite mindre kanske, hade ööh, bokkrgi? på engelskan.. kerstin blev ju mindre glad.. haha! sen så har jag och louise ringt runt till nästan hela kungabcka och hela göteborg för att hitta 2 jävla prao platser, efter 1298402 samtalet fick vi äntligen praoplats på någon affär på freeport, får hoppas på att de är bra där nu då! haha.  sen efter skolan kom mamma och hämtade mej så gick vi till kör skolan för att ta syntest typ, och de gick as bra! så ska skicka in den nu snart också..
sen gick vi runt lite på stan, hittade massa som jag ville ha och vet fkaitst inte varför jag inte köpte de, nu när jag har pengar och allt, haha! men får ta en tur ner till stan någon dag i veckan tror jag:)

ska snart börja tvätta bort sminket åså, sen blir det ballar av stål också, haha, älskar det programmet såhäääär mycket! grymt är det! sen efter de blir de sängen, så vi hörs i morgon. LOOOVE

& juste, jag tyckte att de va heeelt rätt person som vann top model!! ANN!<3<3


Dag 21 - Ett annat ögonblick.

hmm, får nog bli på min födelsedag detta året. den firades hemma hos matte med massa gott folk:) men de bästa på hela kvällen/natten va nog när oskar tog massa egobilder, HAHAHA! asså de va så sjukt kul va! haha sötnos! :')


frankrike

känns rätt gött att jag troligtvis ska utomlands 3 gånger i år. kroatien i sommar med lollo, kanske till spanien med klassen och sen till frankrike , wooho! :D


SÖNDAG 20/3

godmorgon! trööött tjej.. vaknade redan klockan åtta idag och kunde inte somna om, åh. jobbigt.
kom hem från onsala igår rätt sent så jag orkade inte blogga, va ute vid röda holmen vid havet, och de va så sjukt fint. de va full måne, så lös de över havet, mucho vackert! hoppas på att få spendera mycket tid där i sommar också:) looove that place!
seg dag lär de bli ialafal haha, men hörs sen! PUSS


Drar mej ner mot staden för att äta lite s...

Drar mej ner mot staden för att äta lite sen ut till onsala :) hörs när jag kommer hem. Ha en bra kväll allihopa! puuuuss


victorias secret

två jättesöta bikinis från victorias secret. älskar den första! :')


lördag 19/3

godmorgon allihopa! sovit gott? de har jag ialafal. hade en sjukt konstig dröm dock. haha.
idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. en så länge har jag bara tagit de lugnt åså. hemma själv med joel och patrik också eftersom mamma och pappa är och kollar på en ny bil, blir en volvo.. åh, ne vill inte, haha! vi hade en volvo innan och jag blev ALLTID åksjuk när jag åkte i den, inte kul:( haha. ayaa, alla blir väl nöjda till slut hoppas jag.
lite tv nu då:) sen kanske ut i det fina vädret? solen skiner ju idag! härligt!

här är en bild på ringarna jag fick av tova igår, LOOOVE! lite dålig bild kanske.. men får duga:)


b i f f

nästan precis kommit hem ifrån tova. såg filmen "Farsan" och halva "Grown ups". haha älskar dom filmerna, speciellt grown ups, så himla rolig är den! folk som inte sätt den, SE DEN!!
sen drog vi ner till fjärås centrum, eller nu mera "fjärås torg" HAHA! så sjukt fult, fjärås torg? pft..
yaya köpte lite godis åså, sen hem ien fortsatte kolla film:) och innan jag drog hem nu så fick jag min lite sena födelsedags present. fick några jättesöta ringar! älskar dom! har kollat på dom innan men aldrig köpt, å nu är dom äntligen mina. tack tovis!:D
blir datan en liten stund till sen sängen. hörs i morgon ialafal:) LOVE


18/3

hoola!
rätt bra dag i skolan, hade ju idrottslektionen idag, jag och stephanie. det gick as bra faktist! fick mvg:D glad tjej! hehe, sen så va de bara som vanligt, halva klassen fortfarande. men alla är tillbaks på måndag igen, härligt!
ska bara ta de lugnt nu ett tag till, sen ska jag träffa tova så ska vi ha en liten filmkväll tror jag:) drar ner till fjärås och köper godis sen om vi hinner det. men vi får höras senare, ska göra lite mat nu. puss!


På med vinterkläderna igen.. Kommit massa ...

På med vinterkläderna igen.. Kommit massa snö under natten, åh fyfan! Trodde att de skulle bli riktig vår nu men nehe.. Fan va less jag blev nu, åh min dag är förstörd:( haha! Aya, måste dra ner till bussen nu vi hörd ikväll. Puss


jb

tänk att jenni och matte sitter där i london och ser honom nu, på riktigt! haha!

sitter nu och försöker läsa lite i min fysik bok. går väl sådär, som vanligt. btw, i morgon så ska jag och stephanie hålla i idrotts lektionen, haha! får se hur det kommer gå, å när vi bara är halva klassen också så är de ennu svårare att göra något.. kom på nu att jag inte bloggade igår också, de va för att jag va med stephanie och sen orkade jag inte.. haha! vi planerade lite inför lektionen åså, haha mycket skraatt! :')

fortsätta läsa lite nu då, sen kolla lite bloggar å ta de lugnt bara:) höööörs!
puss & kram


17/3

tjaaaaaaa!
tänkte bara uppdatera lite snabbt. ska snart ut å springa hade jag tänkt. fast just nu orkar jag typ ingentng känns de som, haha! men jag måste ta mej ut faktist, så lat får jag inte vara!

lugn dag i skolan, gjorde inte så mycket faktist. sen så är vi ju nästan bara halva klassen i skolan denna veckan. haha! as tomt ju:( saknar alla rätt mycket kan jag säga! och idag ska ju matte och jenni se justin bieber! dom har åkt till london för att se honom. åh känns lite sjukt att dom äntligen ska se honom! så länge dom har väntat! haha! hoppass ni har det aaas bra!


ne nu får jag nog allt ta å gå ut, hörs lite senare puss puss


smycken

detta fick jag när alla va här å firade oss, smycken åså massa pengar!
måste shoppas snart asså, massa pengar å så va de ap längesen!




sitter ialafal nu och snackar i telefon med mjukisen, haha! men ska snart lägga på för måste plugga lite grann å sen ska jag sooova:) så hörs i morgon! pusspuss


kär i en ängel

ahlo gubbar!
sjukt fint väder har de varit idag, ialafal här i götet, eller ah kungsbacka.. haha! VÅRKÄNSLOR!! iiiih! älska!
såg ju på bio idag med skolan, såg filmen "vegas". fattade inte riktigt varför den hette de men ah, haha! vet inte riktigt vad jag tycker om filmen. va både bra och dålig. dog massa människor å folk blev slagna, och sånna filmer är inte riktigt min grej. men va annars bra förövrigt tycker jag. åkte sen tillbaks till skolan efter bion. hade lite musik, slöjd och idrott. gutt att jag inte hade några skor på idrotten så jag kunde knappt göra någonting, fast va ju rätt lat också så orkade inte göra så mycket heller haha.
gick sen ner till bussen efter skolan i det underbara vädret, huuuur fint som helst ju! mår as bra bara utav att tänka på det! åh! sommar, hit, nu, bra, tack hej!


naaaatti

ååååh, min säng ser så himla varm och gossig ut just nu! vill bara sova, sjukt seg asså..

min dag idag har varit rätt okej. förutom att filip sprang iväg med min dator och fick inte tillbaks den fören 12398403 år hade gått. 97or asså, haha! nej jag älskar honom sååå mycket.
i morgon blir de bio med skolan sen slöjd och idrott, göttt! slutar sent dock.. yaya.

skojar inte, men tror de blir sängen för mej nu! mina ögon gör ont, och orkar inte ens sitta upp. så GODNATT!


hoome

GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA BRÖDER, JOEL OCH PATRIK, SOM FYLLER ÅR IDAG! :D 
ÄLSKAR ER!



nästan precis kommit hem i från cornelia:) va jättegossigt igår, haha! sjukt kul hade vi! åkte till cornelia vid 7 sen kollade vi på melodifestivalen. tycker att danny skulle vinna dock. men vi hade ialafal huuur kul som helst! sen åkte alla hem vid 12, 1. så de va bara jag kvar med cornelia, hahaha fyfan va hon skrämmde upp mej.. hon kom där med sitt jävla spätt av järn typ, haha! men efter mycket skratt så lyckades vi ändå somna, vid 4 kanske? och tack för kvällen underbaringar:') 

 


jag just nu, haha!  Snart kommer de massa ...

img_2368 (MMS)

jag just nu, haha!  Snart kommer de massa folk hit för att fira mej Joel och Patrik som jag sa igår:) fixat massa hela morgonen och gick upp redan halv 9.. Trött tjej! Men ni får ha en as bra lördag så hörs vi lite senare i kväll:) puss


Dag 20 - Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför.

hmmm.. haha. kommer inte på någon nu, men de skulle väl vara någon kändis kanske? någon som har ett liv som är tvärtemot mitt liv. typ kungen, hahah ne jag vet faktist inte. 
eller jag skulle nog vilja byta med min syster. hon har typ ett perfekt liv, enligt mej ialafal. hon har as bra betyg, skit fin lägenhet, pengar, massa människor som älskar henne och en underbar pojkvän! asså de finns inget som inte är bra!? haha liksom dom reser hela tiden och de händer massa roligt hela tiden! avundsjuk... haha! fast de skulle nog inte vara så kul i bara 1 dag kanske..?


110311

nämen hallå! inte hunnit göra så mycket sen jag kom hem från skolan bara tagit de lugnt:)
haha i skolan idag på NOn så gick brandlarmet helt plötsligt, haha fyfan va rädd jag blev! va påväg att springa ut till fotbolls planen men de va tysligen bara någon test grej? haha mjo tack för att ni säger de innan åså..

nu ska jag snart börja baka, ska göra en tårta tills i morgon:D haha duktig jag är! men vi ska ha något kalas typ, för mej, joel och patrik. dom fyller ju år på söndag och jag fyllde ju år för en månad sen, så ska fira alla 3 i morgon! sen på kvällen i morgon drar jag hem till cornelia, där alla andrar tjejer är, mys! yaya nu får jag sätta igång med bakningen haha, vi hörs sen:) puss



-

internett har inte funkat så bra dom senaste dagarna sp därför jag inte har bloggat och så orkade jag inte mobil blogga och de blir ju rätt tråkigt också så skippade att blogga. men nu tror jag och hoppas verkligen att inernett funkar! men ah, ville bara uppdatera lite och ah jag lever! haha! ne nu ska jag gosa lite till med min lilla joel, ha de så bra så blir de mer uppdatering i morgon:) pussar!


kärlek vid sista ögonkastet

yes, internett funkar igen! mucho happy tjej.
haha våran tvättmaskin gick nyss sönder... fan att de alltid ska vara något som krånglar.

är på jätte kortigt humör? känns som om jag drömmer nästan hela tiden, och att allt jag gör har redan hänt? asså ne, får typ gå och lägga mej nu så jag inte blir helt jävla knäpp. haha men seriöst, de känns verkligen som de:( bläää. liksom de där inlägget jag la upp i morse, kändes som om de va igår? behöver sova tror jag. godnatt!


Ligger i soffan nu och dricker min smothie...

img_2233 (MMS)

Ligger i soffan nu och dricker min smothie, som faktist blev väldigt god, haha! Sjuk i dag med då och internet vill inte funka.. Suck. Yaya, får väl överleva, har ju telefonen om inte annat, men nu ska jag fortsätta kolla på tv så hörs vi kanske senare. Puss


sjukling

hola people! förlåt ennu en gång fär den usla bloggningen. men har haft fullt upp faktist. och nu har jag blivit sjuk, så har inte riktigt orkat. bara legat i soffan och segat hela dagen och tyckt synd om mej själv, haha! men mår verkligen inte bra, feber, ont i halsen och gör ont varje gång jag andas in. buhu... :(
ne nu ska jag kolla runt lite på nätet och se om jag hittar lite snygga kläder, våååårkläder! de har ju varit riktigt skönt ute nu i helgen & idag. solen värmer ju as mycke, hur skönt som helst! men vi hörs lite senare.
pusspuss

haha, våren 2010


5/3

hallo! sitter och lyssnar på massa go musik nu och försöker hålla ögonen öppna. haha:)
vanlig dag i skolan, hände inte så mycket. sen tog jag bussen hem och har i stort sätt bara snackat i telefon sen dess, haha. planerat min framtid osv.. HAHA! yaah, glenns plan är att jag ska bli hemmafru, yay! haha ah jag har haft sjukt kul ialafal, tide gick as fort. men de blir väl så. ska strax sova tror jag, rätt trött kan man säga.. hörs i morgon finisar!:D PUSS


Gött att man vaknade nu och tänkte dra til...

Gött att man vaknade nu och tänkte dra till skolan.. Redan gjort frukost och tagit på mej kläder. Insåg sen att klockan bara va 12:) haha, va hände?


yeah, i love u to

yes, sämst på att uppdatera! :D
min dag idag har varit rätt bra, lite seg kanske. eller äligt talat så kommer jag inte ihåg så mycket, ialafal inte vad som hände i skolan? haha! ah efter skolan vet jag att jag drog in till stan, träffade mamma och vi gick till någon körkortsgrej, men de va bara kurser tidigast i juni.. halla!? ville ha de nu ju.. jaja sånt är livet.
just nu ligger jag på golvet och har sjukt ont i hela kroppen och mår bara allmänt dåligt. trött på all skit nu faktist:)
denna gången tänker jag inte lova att jag uppdaterar mer.. haha! för varje gång jag gör de så blir de aldrig så, likadant när jag skriver att jag ska plugga gör jag aldrig de? haha cp. vi får se hur allting blir. ska försöka ialafal. PUUUUSSSS

kör på gammal gnottis


RSS 2.0