22.45

Mysig dag de varit med corre o steppi! Vi tog de mest lugnt, sen blev de dags för träning för mej o steppi, va rätt okej! Annars har dagen varit riktigt kass måste jag säga.. Hoppas på en bättre dag i morgon istället! Men nu ska jag o patrik försöka sova, godnatt!


cuddle snuggle

nyss pratat med kära steppi i tefelon i någon timme, aaas cuddle snuggle, såååå gossigt! tackis peppri för pratstunden!
min dag har varit as chill, dock en massa plugg som sagt.. men go ändå.
i morgon blir det skolan igen, längtar!
nämen, sov så gott alla socker söta små barn!

I need you here with me now

duktig tjej här änna, pluggat hela dagen på de jefla U-landsarbetet.. och nu är jag äntligen klar! eller lite som ska fixas bara, men de går på 2 sekunder. riktigt gött!
haha, ah ne jag va inte i skolan idag, stannade hemma för att plugga, haha. men fick veta idag att jag ska redovisa nästa vecka istället för i morgon, huuur awesome som helst ju!
har dock massa annat plugg som väntar under dena veckan, riktigt segt. men men, får hoppas på att de lugnar sej lite nästa vecka kanske. men nu ska jag ta å maj träningskläder o dra mej ut! hörs senare folket, puss:)

Första advent

Hej folket! Första advent idag juu, kul att de är 10 grader ute och fortfarande lite gröna blad här o där.. De är ju nu snön ska täcka marken!! Storm är det ju också vilket leder till strömavbrott om man bor på landet.. Kul? Naa.. Och jag som verkligen måste plugga idag, ååh.. Fml, typ. Aja får la använda telefonen så gott se går, haha. Aja mamma kommer ialafal snart hem med pizza, sen får jag försöka plugga lite grann ialafal.. Men hörs mer senare! Kramisar


26 november

lite knasig kväll igår kanske haha, men vill eller orkar inte gå in på massa detaljer.. men jag kom hem ialafal vid halv ett eller nått, va då sjukt trött så la mej direkt typ. fick en låång sovmorgon idag vilket va riktigt skönt, vaknade med ont i halsen o skit, inte så kul asså! hoppas på att de blir bättre i morgon. tog de lugnt mest av dagen, men drog ner till stan en liten stund med joel. fick med mej en tröja från odd molly ialafal.
sen när man kom hem va huset fyllt med jul sakor, o mamma hade gjortlussebullar o glögg. as gott! o hela stan är ju fyllt med lampor o grejor, så nu märks det verkligen att de snart är jul=D & första advent i morgon med! yay!
här är ialafal tröjan jag köpte idag

fredaaaag!

hola! chill dag tycker jag allt, men har mycket plugg o skit till nästa vecka tyvärr, aahja de tar vi då.
efter skolan idag drog jag hemåt bara, har käkat lite o kollat på 90210. men taggar för feeest ikväll, haha.. blir nog awesome! lär inte blogga mer idag, så får bli i morgon igen. ha en grym fredag!!

style by tyra

de som jag beställde från style by tyra i söndags kom idag, är jättenöjd med sakorn! fick också hem klänning o skorna som jag tänkt ha på nyår, men blev jävligt besviken när jag öppnade o såg hur de såg ut.. nääe, inte fint! haha.. så jag beställde nya grejor och hoppas på att detta blir bättre=)
min dag idag då, den har varit förjävlig faktist.. når inte målen i NO, måste plugga som ett as i matte, SO, NO och svenska, härligt! sen har allt bara varit åt helvette..
haha lilla cornelia, följde med henne ner till vårdcentralen för att hennes ena pupill va större en den andra, haha, söt! men de va inget allvarligt sa dom, så de va ju bra=)
efter skolan drog jag hem, och pluggade!!!! helt sjukt ju, gjorde faktist åtta sidor i powerpointen på SOn men de är gaaaaaalet mycket kvar tyvärr.. men men, kommit en liten bit ialafal.
ne nu ska jag fixa lite inför i morgon sen nana faktist.. natti natti

Glad tjej!!

img_1074 (MMS)

Glad tjej!!


monday

hejsan folket! första skoldagen efter tre veckor va la helt okej.. sjukt jobbigt att gå upp i morse bara, men det är det ju alltid, tyvärr. började skol dagen med en lövplockartävling vi brukar ha på våran skolan, vi blev dock diskvalicerade som vi också blev förra året, haha gooood job! men men, dagen flöt på som vanligt. sen hemåt och bara tagit de lugnt! och sjukr va mörkt de blir fort nu asså, as läskigt att gå hem själv från bussen.. ysh ysh! men vi hörs kanske senare, puss
beställde hem lite grejor i går, bla en ny industrial! gladis!

nyår

tror jag hittat mina älsklingar till nyår!!
nästan alla bär mörka färger åsånt, så tänkte vara lite udda i år :')

slutar här, finns inget mer du kan få

dags att blogga nu kaaanske..?
haft fullt upp och inte orkat sitta vid datorn, så då blir det såhär. bloggar när jag har tid:)
i fredags va de sista prao dagen, sen nästa gång jag praoar går jag på gymnasiet, lite sjukt att tänka så asså..
men ialafal, de va en grymt bra sista dag, vi fick sluta efter lunch och dra oss ner till deras källa, där dom har en stor fet pool, utomhus pool, bubbel badkar, drinkar och massa frukt! hur gött som helst! där låg vi några timmar och njöt. + att vi fick 250 kronor var, så särö hus ägde ju en del!!
drog oss därifrån när klockan va typ halv sex, jag och lollo drog till subway och käka. åt min första hela subway nånsin, yääääää! haha, nä men de va gott som vanligt sen gick vi till hemköp och köpte gurka och dipp, tänkte vi skulle vara lite nyttiga, hehe.. sen hem till lollo och kolla på idol & kronjuvelerna.
& igår då blev de en mys dag med mina bröder! åkte till hemmakväll och hyrde två filmer och köpte lite gott. sen på kvällen vid sex tiden och jag o hämtade lollo så åkte vi till ica maxi och köpte lite gott till kvällen då de blev en väldigt behövlig tjejkväll, ni är grymma tjejer! blev alltså inte så mycke sömn inatt, så nu är jag rätt trött kan jag säga.
blir att lägga sej tidigt idag, skolan i morgon igen efter 3 helt underbara veckor. taggad? njaaaaa.

Kärlek


praaao

prao prao prao... känner som om vi varit där i typ 1 månad, jobbigt..
& sorry för dålig uppdatering, men jag orkar inte riktigt sätta mej vid datorn o hålla på. så ni får stå ut, kanske får tillbaka mitt blogg humör snart igen!
men ah, som sagt, är ju fortfarande på prao, va en väldigt chill dag igår, ända jag gjorde va att putsa lite grejor och prata och de blir samma sak i morgon, haha gött!
igår va jag & steppi också på volleyboll träning, jag fick en galen ide om att börja o steppi tyckte de lät bra så vi drog oss till fjärås för lite volleyboll, blev lite strul men allt löste sej tillslut, tjejorna där va jätteschysta o det gick väl hyffsat bra måste jag säga. blir träning i morgon med!
idag efter praoen så drog vi till nått ställe där fis skulle ta någon spruta, satt där i ttyp en timme, jag va rastlös som satan kan man säga, haha! efter det drog vi till hemmakväll, hyrde film, sen till hemköp, köpte massa onyttigt, sen vidare till lindälv som hade öppet hus åsånt, men blev inte sååå mycke klokare asso, segt..
efter det också så drog vi oss hem till lollo, hahahah lite kul va de ju ändå.. ah ni skulle sätt oss..
men vi myste på där, sen skulle jag hem vid typ nio. sen dess har jag ej gjort så mycket, diskuterat gymnasien med mamma åsånt, haha kul.
men jag är väääääldigt trött just nu, så nu, snart, ska jag sova! hörs i morgon igen hoppas jag!
sov gott people!! /S

det börjar bli lite bättre nu min vän

sitter här och gör ingenting faktist. ska nog fixa i ordning lite grann för i morgon snart sen kolla runt på lite klänningar åsånt, snart nyår jö!
min dag har varit mycket bättre en vad jag trodde den skulle bli. väntade mej en hemsk dag.. va ju på prao på särö hus, vilket inte va så hemsk som vi trodde. as kul folk där och dom har sjuuukt god frukost, haha! jag stog i servisen idag, fick servera mat, plocka disk, ställa fram grejor, vika servetter haha, osv... men de va rätt så chill:) i morgon ska jag va vid poolen, alltså vara i ett rum där det är cirkus 40 grader varmt, haha jag överlever säkert, eller..
tackis lollo & steppi för idag, vi ska klara oss igenom den här veckan tillsammans, haha! :')

111113

har varit en riktigt mysig helg, syster och cew sov här inatt med. bara myst massor:)
sitter just nu o käkar varma djungelvrål o lyssnar på timbuktu, härlig söndag!
hade igentligen tänkt att jag skulle plugga idag, men vettefan om jag orkar det.. får se senare kanske. men ska chilla på't ett tag till, sen fixa lite här hemma. men vi hörs senare!
ha en bra söndag folket!

kung

kollat på "så mycket bättre"?? om ni inte gjorde de så missade ni något kan jag säga! idag va det timbuktus dag, och han är ju så jävla bra va! såååå underbar, ååh älskar honom! har lyssnat på honom sen jag gick i fyran o han är fortfarande lika bra, om inte bättre!
LYSSNA!
Timbuktu – Tack för sist
Timbuktu – Tack för sist
Timbuktu – Tack för sist
låten han skrev till sin kompis som dog i bil krashen, så himla fin är den! & han!

Yäyäyä

Lycka till älskade axel! :D u can do it! :DD


11/11-11

Kände att jag va tvungen att slänga in ett inlägg eftersom de är 111111!!! Jag o lollo missade de då inte idag, alltså när klockan också slog 11.11 , hahahahaha lollo, älskar dej!
Men idag va ialafal sista prao dagen på bräutigams, jag har haft en väldigt bra vecka måste jag säga! Tack världens bästa! Idag fick vi också med oss lite grejor hem åsånt.
Men ah, efter praoen idag kom sabbe & cew o hämtade mej, sen hämta vi joel o patrik sen hemåt, där vi befinner oss nu. Haft en jättemysig kväll, och ska fortsätta med de också! Just nu ser vi på lejonkungen 3 och myser, dom sover här inatt också:) men vi hörs i morgon eller nått! Ha en riktigt bra fredag folket!


En aning kallt?

Det börjar änna bli rätt kallt asså, o jag åker fortfarande moppe?! Något som inte stämmer där uppe.. Nämen om man gämför med förra året i november är de ju riktigt varmt:) 4 grader på tisdag, yeees!


10 november

Praaaao, finns inte så mycke o säga.. Gjort typ samma sak som i går, haha! Önska bara vi kunde få ha kvar denna praoplats nästa vecka med, hört att de andra stället vi ska praoa på suger satt ah, låter ju bra! Men men..
Blir träning om en timma med mamma, va längesen nu så de ska bli skönt att sätta igång igen! Men vi hörs senare:)


Min fina, chicken!

Suttit o snackat med henke på msn nu ett tag om massa skräckfilmer, o nej jag gillar dom fortfarande inte! Förstår faktist inte meningen med att kolla på sånna filmer, serrri?! Jajaaa.. Jag, lollo & cornelia som håller oss till "normala" filmer, haha.
Men nu är jag galet trött & längtar väldigt mycke till i morgon, vill ha en kram chicken! Behöver det! Vill ha det! Sov gott alla, för det ska bannemej jag göra!


onsdag

tredje praodagen.. idag fick vi mestadels packa in massa marsipan tomtar och slå in någon grejimoj, haha. & så sa dom att vi fick äta hur mycke vi ville, haha så lite fick vi ju i oss.. smakade på deras praliner, kolan va helt klart godast! o det stog att dom hade ost & skink praliner men vettefan om det stemmer, asså.. haha hur bra säljer de liksom?! men en rätt bra dag har det varit, hade jag inte haft louise hade dagarna nog gått jeefligt segt!! tack bästis:')
ska käka något nu, sen sätta mej framför tvn o dö ett tag. hörs i morgon igen, eller kanske senare. puusss

det finns ingen väg tillbaks

sorry för dålig uppdatering, men orkade inte sätta mej vid datorn i går när jag kom hem, haha.. men igår va ialafal första prao dagen, ska praoa på bräutigams nu första veckan med lollo och på särö hus nästa vecka med lollo & steppi! varit rätt chill ändå nu dom här två första dagarna, fått göra massa provsmaker, packat in grejor osv, haha.. sen folket där är ju lite kul med, så en så länge har det varit väldigt bra! sen jag kom hem idag har jag inte gjort så mycke, fixat lite här hemma åsånt. ska nog kika runt lite på bloggar åså nu, bloggar kanske senare:) puss

sunday

varit en lite strulig dag men allt blev bra tillslut. skulle först köra ner joel till hans träning och sen skulle jag dra in till stan. men påvägen in till kungsbacka så får man soppatorsk... haha, så jävla segt! så fick sitta o vänta i 40 minuter eller nått på att mamma skulle komma med bensin. sen drog jag in till stan, fick vänta 20 minuter på pendeln och ungefär 1 minut innn den kommer så hittar jag inte min nyckel till moppen, då hade jag glömt kvar den i moppen så fick springa fort som fan och hämta nyckeln o jag hann precis tillbaka till pendeln, haha.. men fick med mej en jacka hem och några örhängen. efter nån timme i stan drog jag mej hemåt igen. bara tagit de lugnt sen dess. men ska sätta mej framför rvn en stund nu, hörs kanske sen. pussar

Chailatte

Blev en chailatte nu påvägen hem. Ååh sist jag drack de va i kroatien, saknar som fan!! Men ska chilla på't ett tah till sen räser moppen hem. Bloggar mer då:)


Soppatorsk!!

Väntar på mamma som ska komma med bensin... Yäää


butterfly fly away

go dag, ska nu lägga mej i soffan ett tag o dö lite. godnatt!

Lördag

Skulle varit i falkenberg nu igentligen, men när klockan ringde i morse va jag inte alls pepp på de så jag somnade om istället. Har fixat lite grann i mitt rum åså o bara tagit de lugnt. Ska snart käka något sen får jag se vad som händer. Men vi hörs senare:) pusss


01:44

hola! blev en mysig dag på stan med cornelia, fick med mej tre par örhängen hem medans cornelia shoppade upp halva nordstan, haha nädå..  gick runt där och kollade åsånt, satte oss sen och käkade. drog oss sen tillbaks till kungsbacka vid sex tiden. skulle då ta mopparna hem till mej, men nae cornelia har ingen olja.. haha! så mamma fick skjutsa oss till coop så fick vi köpt oljan, haha. sen drog vi oss äntligen hem till mej, fixade oss lite grann sen iväg hem till axel idag igen. blev en väldigt mycig kväll tycker jag! tack ni som va med! men nu kan jag knappt hålla ögonen öppna, så vi hörs mer i morgon igen! natti natti

the city

qprecis pratat med lilla cornelia i telefon, vi ska dra oss in till stan om någon timme och kolla lite åsånt=) blir nog mysigt! men jag bloggar mer när jag är hemma igen eller mobilbloggar. ha en awesome fredag!

la la la whatever


baka baka liten kaka


-

nu har jag precis bakat klart mina cupcakes, dom ska bara svalna lite sen ska jag göra dom ennu finare=D haha.
men ska dra mej ut på en promenad nu innan det blir heeelt kolsvart ute, så får jag hoppas på att dom svalnat när jag är tillbaks. ni ska få bilder senare också, men nu drar jag ut! puss

tredje november

drog ju som sagt till axel i går kväll, blev en väldigt lugn kväll, men det va gött! kom hem någon gång vid ett tiden efter att ha kört hem lollo med. sen somnade jag rätt fort, hah va galet trött, och frös som ett as!
idaaag då, ska nog träffa tova senare. men nu ska jag käka något sen börja göra cupcakes!
ni får ha en as bra torsdag folket, så hörs vi senare!

500 inlägg

haaaaaj! ligger i lollos säng med chicken. mina planer för idag blev inte riktigt som jag tänkt men de slutade bra ialafal. drog med mej lollo till ica maxi och köpte godis, sen hem till henne. och här är vi nu, ska mysa ett tag till sen vid nio tiden ska vi dra till axel för att träffa lite folk, blir nog braaao! men vi hörs kanske senare, eller i morgon! puss
min fina älskade kära pluttis chicken fiskpinne boring! älskar dej, as.

ollared

sitter nu och lyssnar på justins nya allbum, lite kär i honom asso! looove!
har ju som sagt varit i ullared idag, fett mycket folk men lyckades ialafal hitta något, nöjd med grejorna. efter att vi trängts bland allt folk käka vi lite och sen drog vi oss hemåt, satt och snackade med älskade louise i telefon på vägen hem, stackarn har blivit sjuk, haha, lite synd om dej är det ju♥ sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket, tagit de lugnt och fixat lite. ska snart fixa mej lite och sen dra till ishallen för att kolla på joel & patrik när dom spelar. men bloggar nog när jag kommit hem igen, om jag hinner och orkar. hope so, men hörs då kanske! puss
fick med mej detta hem, + ett skal till mobilen och en högtalare.

RSS 2.0