nattstad.se/hallbergsara

har bytt till nattstad nu! blogg.se appen har inte funkat på hundra år o jag vill helst mobilblogga eftersom det är enklast. så därför har jag bytt! lär ju byta tillbaka till denna bloggen, haha velar ju alltid.. men just nu har jag denna nattstad.se/hallbergsara 

life is good

min första dag på blanka gick prima! så himla nöjd verkligen. as goa tjejer i klassen o jag går med min älskade corre, life is good! efter skolan träffade vi massa vännor o drog runt lite överallt. sen tog jag o corre fyra bussen hem till mej, käka lite sen skulle hon iväg på träning. sen dess har jag bara tagit de lugnt o fixat lite grann inför imorgon. i morgon börjar vi med vårat riktiga schema, frisör lektion i ungefär tre timmar, svenska, matte & idrott sen HELG! ska bli väldigt skönt! o helgen börjar med en tjejkväll hos perman! blir nog svin bra! jaja nu ska jag dega vidare, pussigull 
 
på rasten idag lockade corre mitt hår, blev as brao! 
hade också en tävling i skolan, haha vi sög, just saying.... 

i know things will get better

as go dag, tog tidiga bussen till skolan o gick direkt o pratade med syv o allt gick jättebra. sen träffade jag mamma o lite senare så ringde gymnasiegrejen så i morgon ska jag till blanka, woho! så får hoppas på att detta blir bättre! 
sen vid tolv någon gång drog jag mej hem o käka o lite så. bara tagit det lugnt. senare kommer antagligen corre hit o sover här, mysis! jaja, ville mest bara uppdatera lite, pussigull 
 

22 augusti


nytt från senaste tiden


21 augusti

hemma från den andra skoldagen, gillar inte skolan ett dugg, tyvärr.. 
så i morgon ska jag till syv o snacka med henne sen får vi se vart jag slutar. förhoppningsvis på blanka, annars på fässberg. 
jaja, efter skolan, som jag skolkade från, haha andra dagen, illlaaa... mja men efter skolan så drog jag mej till gymmet med steppi som sällskap. blev mest snack men det behövdes! sen tog jag bussen hem med joel. sen dess har jag inte gjort så mycket, mest tagit det lugnt. skönt det! aja nu tänkte jag kolla lite tv, hörs mer sen puss!
 
 

livrädd

jag har ju varit lite off från bloggen nu i ungefär 3 veckor, har inte riktigt haft någon ork till o blogga & har velat ta vara på varje sekund av sommarlovet. o det har jag gjort med! orkar inte riktigt berätta massa om gotland, men tänkte jag slänger upp ett inlägg med massa bilder någon dag i veckan istället. 
ville mest bara säga att jag ska försöka börja blogga som vanligt nu igen. få in lite rutiner o grejer, ska bli rätt skönt. men nu taggar man om inför andra skoldagen, fortfarande livrädd. godnatt 
 

japps, det gör ont

idag har jag haft min första skoldag på lindälv. en helt ny skola, helt nya människor, en helt ny värld, but the same old sara. 
ftm sitter jag o bölar för att jag saknar min gamla klass så otroligt mycket. det riktigt svider i ögonen o i hjärtat när jag tänker på att 9b2 inte längre finns. haft en sån underbar tid med dessa underbara människor, men nu är den tiden över. allt är nytt nytt nytt. såååå trist... jag vill ha tillbaks gamla goa 9b2. 
 
 
 
 

RSS 2.0