jag lever

dåligt jag bloggat dom här dagarna.. men har inte haft något att berätta, inte för att jag brukar ha de heller, haha. men ah, igår skulle jag igentligen träffat henke men man bor ju ute i skogen, där det inga bussar går och heeelt forever alone.. satt ah, det sket sej rätt mucho, men vi träffas i veckan istället=)
idag har jag bara tagit det lugnt med joel åså, inte gjort så mycket. i morgon väntar ullared med mamma, pappa & joel! & kanske lite mer bloggning. men tänkte bara visa att jag lever åsånt, återkommer när det händer något i mitt mucho intressanta liv=) pusshaj

17 again

Sitter just nu och kollar på "17 again". Väldigt bra film, & zac är ju inte liiiite snygg heller! Ska kolla klart på den sen blir de nog sängen o smsa lite med henke. Somnar nog rätt fort, galet trött! Men nu börja filmen igen, massa kärlek!


Timbuktu

ikväll börjar ju "så mycket bättre" igen, tittade inte på det så mycket förra sesongen men i år ska ju kungen Timbuktu vara med så jag måååste bara titta!
här är några av dom bästa han gjort

Timbuktu – Lika barn avvika bäst del 2
Timbuktu – Fantasi
Timbuktu – Det löser
Timbuktu – Wått's Dö Diil
Timbuktu – Resten av ditt liv
Timbuktu – Nu

movie

hooola! fint inlägg fis gjorde igår asså:') haha, o ja, jag ska la berätta vad vi gjorde då, vi tog det mest lugnt, kollade på tv, åt massa onyttigt, och hade väldigt roligt! eller det hade jag ialafal! vaknade idag runt 11, åt frukost, och dog lite. sen skulle dom iväg vid halv 2 så då körde dom hem mej. sen dess har jag legat i sängen och kollat på filmer som jag lånade av lollo. blev "13 snart 30" & "Over hear dead body". braiga filmer! o har massa andra filmer jag ska se under veckan, lär ju bli ett riktigt slapp lov kan jag ju säga. men det är ju skönt de med! inte så mycket mer att säga ftm, så vi hörs mer senare. puss!

THE QUEEN

jahopp. då satt man här, tror jag kommit waaaaaay to fel! FAST NÄ!
& nu undrar ni: vem är denna knasiga person som tror hon är mer queen än jag?! jo...... det är:
även hon här med:
& tyvärr även den här bävern...:
(för ett tag sen.... men de e fortfarande jag right?)
okej, jag erkänner... det är jag. jag vte att det var inte lätt så jag erkände det.
L O U I S E  P E R M A N
hähähä;)
iaf nu när jag presenterat mej själv och mitt vackra jag! så kan jag säga att jag o sara är goda vänner. nästan kompisar faktist! & vad vi har gjort idag? det får ni säkert veta imon av henne endå... så ni får vänta;) det enda jag kan säga is this:
sen får ni dra er egna slutsats om vad vi gör...;) naughty i know!
som ni kanske redan vet så är sara min bästastebästastebästastebästastebästastebästastebästastebästastebästastebästastebästastebästastebästaste vän!
& vi ska vara det i resten av vårt liv! enligt mej iaf...... tycker synd om er som inte känner henne för hon är värd att känna! den underbaraste människan på vår jord! & jag har sån tur!
JAGÄLSKARDEJSARALINNEAHALLBERG!
hähääääää.... well i guess vi ska sleepa nu för en viss dam sover bredvid mej så tror det ska betyda något..
ahjaaaaa bajbajbaj, maybe see you again guys;)
här har ni en länk till min fejja:
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001470572182

looooov!

heeeej! kom nästan precis hem från ica maxi, som förresten har jättebilligt godis nu, haha just so you know! men det va ialafal därför jag åkte dit, för att köpa godis.. träffade även lollo där som också stog och plockade massa godis, haha! ska hem till henne snart, och kolla på idol antar jag, haha blir första gången jag ser på de efter audition, sen mysa och snacka massor, awesome! skulle igentligen hem till axel för filmkväll men vi är ju inte dom bästa på att planera.. haha! men ska ju ialafal hem till lollo snart, efter att jag ätit lite åsånt. pappa kommer nog med maten snart=) men vi hörs senare när jag är hos lollo! ha en grym fredag people!

foto


natti

blev ju inte speciellt mycke plugg för min del. kollat igenom grejorna men det sitter ju inte direkt i huvet.. ajaaa, de får gå som det går i morgon, orkar inte!
har också suttit och fixat bilderna lite. men eftersom det tar så lång tid för mitt internett att ladda upp alla bilder så gör jag det i morgon i skolan. så ni får bilderna i morgon istället=)
sitter nog här ett tag till, sen blir de sängen för mej, är galeeet trött! men vi hörs i morgon igen, kanske ska dra till Borås med mamma över helgen, men inget bestämt en. vi får helt enkelt se, jaja nog tjatat. hörs i morgon! natti
här får ni ialafal 1 av bilderna

pink

blev bara en liten shopping sen direkt hem. & inlägget jag skrev innan det skulle igentligen ha publicerats runt 4, haha men men. varit hemma i någon timme, inte gjort så mycket. ätit lite och ska la snart sätta igång med att plugga. NO prov och matte omprov i morgon, yey! nah.
men här är ialafal det jag köpte, + en deo

Torsdag-mobilblogg

Hej vännor! Chill dag, tog massa bilder sista lektionen så dom får ni se senare när jag kommit hem! Sitter just nu utanför kungsmässan och väntar på pappa som ska ge mej lite pengar. Så jag kan köpa lite behövliga grejor. Men vi hörs mera när jag kommit hem. Puuussis


-

kom hem lite senare en va ja tänkt mej eftersom jag va tvungen att kolla på mina bröders träning, men de kan ju vara kul också! =) så kom hem för typ en timme sen och har inte gjort så mycket sen dess. käkat lite och fixat inför i morgon. ska snart lägga mej i sängen och lyssna på musik och ta de lugnt bara. misssaar greys anatomy, fan då, haha kom på det nu.. vet att de håller på nu, men orkar ärligt talat inte.. haha! så får se nån repris eller nått sånt istället. nä, nu ska jag dra maj! hörs i morgon igen! natti

Like i love u

Hej alla mina jätte många läsar, haha.. Sitter just nu i bilen och väntar på mamma. Ska strax åka till coop o handla lite sen hemåt.
Skolan va som vanligt idag, lite seg. Efter skolan drog jag till kungsmässan för att kolla lite och nu sitter jag här då.
Blir mer uppdatering när jag kommer hem sen=) puss


bulows.devote.se

bulows.devote.se läs julias blogg!!!!!! NU NU NU!!
nu har jag lovat julia att jag ska blogga minst tre gånger om dagen! så vänta er massa uppdatering=D

come on get higher

Hola! ligger i sängen och försöker lyssna på spotify vilket inte är så lätt när någon annan jävel är inloggad på den och också försöker lyssna.. logga ut, tack! haha.
varken hann eller orkade blogga igår när jag kom hem från matchen, blev ju rätt sent så va en aning trött. hade en awesome kväll ialafal, med stephanie, joel, patrik, sabine & marcus. och frölunda vann ju självklart, 3-2 blev det! grymt! efter matchen drog sabbe och marcus hem och vi andra till donken för att köpa mat, blev lite stressigt där så fick äta på vägen till pendeln, haha. tackar så mycket för dagen!
idag då, skolan som vanligt. jätte mycket folk som va borta, så va nästan bara jag lollo och inez som va tjejor i klassen idag, lite tomt.. haha! men väldigt chill dag, lärarna va borta dom med så kunde ta de lite lugnt. efter skolan drog jag mej hemåt bara, tittade på alla söndags program jag följer, allt är verkligen på söndagar haha, så spelar in de och ser dom under veckan.
en lugn kväll, inget plugg så de är gött! ska nog sätta mej vid tvn snart tror ja. sen får vi se om jag bloggar mer idag, annars hörs vi i morgon igen, puss!
haha innan matchen hemma hos mej:')

älskade höst


Salemandel

Hejsan folket! Ligger nu i sängen och pratar lite med henkiiis, haha:') syster o co åkte nyss hem. Jätte mysigt va det! Cew o sabbe hade bakat muffins, hahaha, dom va ap brända o stenhårda! Men rätt så goda ändå! Satt och snackade en massa åsånt, trevligt! I morgon blir det frölunda-luleå med steppi, awesome! Älska hockey!!
Nä ska la fixa mej för natten snart.. Tagga skolan i morgon, yey!


autumn

söndag, sitter just nu och väntar på att syster, marcus och cewin ska komma hit och käka middag. längesen nu, så de blir mysigt! =)
inte gjort speciellt mycket idag, varit ute och fotat lite och tagit det lugnt bara. nä ska fixa lite nu här hemma. så hörs vi senare!

we heart it

Pink2_largeTumblr_ltbq1brlgh1qgozgpo1_500_large316586_262182547153554_242970122408130_729938_2012077722_n_largeTumblr_lae0801w6l1qblauso1_500_large_163168832_largeTumblr_lthevyjlqv1qhi9y0o1_400_largeTumblr_lpyy0ccvfa1qcmkeso1_500_largeTumblr_lplhqqagsy1qdca87o1_500_large_largeTumblr_lthar4oieu1r49dxxo1_500_large

sexy and i know it

HALLUF. min dag har varit awesome! vaknade vid elva, bestämde tid med lollo när vi skulle träffas åsånt. så va i göteborg runt två tiden. drog runt där och va lite smakråd åt lollo eftersom man är pank för tillfället, haha! men hon hittade lite sakor ialafal. drog sen en subway, as gott som vanligt! drog oss sedan hemåt vid fem. tackis lollo! älskar dej, chicken chicken chicken! :'D
sen jag kom hem har jag ej gjort så mycket. kollat på tv, bla "det okända".. inget program för mej kan jag säga! haha, livrädd blir man ju!! nämen, lite ballt ändå. tror sten hårt på sånna grejer, blir as sur på folk som säger emot en om sånt, eller ah om allt, men väldigt mycket sånt.! har också suttit och funderat lite på om jag kanske ska färga håret snart, kanske rött eller svart? men är rädd att jag inte kan få tillbaks min blonda färg om jag ångrar mej, hm.. svårt det där! lär ju fundera på det ett tag till. men ska kika runt på lite kul sidor nu ett tag, snacka med folk och bara njuta av att det är helg. awesome! vi hörs nog senare. köss

marabou mannen

hola! nyss proppat i mej en as god middag med familjen och lite godis, nu vill jag bara spy, typ. det vaaa gott.
rättså bra dag, bara två lektioner för min del. efter skolan drog steppi med mej hem eftersom hon missade bussen, haha!! vi gjorde inte så mycke, käkade, kolla skolkatalogen, snackade och dampa lite granna. busa också med patrik som låste in oss på mitt rum, så fick hoppa ut genom fönstret och grejor.. haha! körde sen hem steppi till henne och drog sen och köpte lite godis åså till kvällen.
blir en lugn kväll med familjen idag. & i morgon träffa chicken (lollo), mys! men bloggar kanske senare, annars mer i morgon. puss puss

Fredag

Kul att det är minus grader och frost ute, naaah.. Så fick bli odd molly jackan på idag!
Sitter just nu på bussen påväg till skolan. Blir mer uppdatering när jag kommit hem, ha en as bra fredag folket!


22:03

Hej folket! Blev träning med mamma vid halv åtta som vanligt. Gött! Sen hem och duscha och se det sista av matchen, frölunda-hv. Stog lika men hv fick in den under förlängningen.. Fett segt! Men men, tar det nästa gång!
Ska snart sova tror jag, lyssna på lite musik och ta de lugnt bara. Men vi hörs i morgon igen & då är det fredag, woho!!! Sov så gott allihop, natti natti kiss!


ägget♥

har haft en välidgt bra dag faktist, trots skolan. hade ju som sagt inriktningsdag. och vi skulle gå runt och filma lite i fjärås i grupper, va jag, cornelia, jim, oskar, tim, julius, max och edvin. gick runt och balla oss lite, naaaaaajs! sen tillbaks till skolan en stund, sen va de ett tag innan vi fick äta lunch så jag och cornelia drog ner till tempo och köpte en del onyttigheter.. haha. så satte vi oss och fika på en bänk och titta på alla gamlingar, mysigt! sen tillbaks till skolan, lunch. men fick inte i oss så mycke. rast en stund sen tillbaks till lektionen i en kvart typ, men jag och cornelia orkade inte mer, så vi tog ett bussen hem till mej. va här i någon timme, sen tog vi moppen till tempo igen, haha, och köpte lite mat. drog sen till lygnern och åt. as mysigt! men sjukt kallt! sen hem till mej igen och myste framför tvn. tack så jättemycket cornelia för dagen! får alltid en på bra humör, ägget♥
bjuder på en rätt så vacker bild från när vi va vid lygnern:')

onsdag

halluf! sitter i soffan och laddar inför greys anatomy! yäää.
va ju på utvecklingssamtal innan, gick la rätt bra tycker jag. når målen i alla ämnen, gutt! satt också och klagade på alla lärare, haha.
nä igentligen har jag la inte så mycket att säga, bra dag har det varit, inte gjort så mycket. och i morgon blir det skolan som sagt, lite segt. men ah, blir nog inte så mycket arbete. hörs i morgon igen ialafal! pöss

smileee

heeeeej! sitter just nu i soffan och kollar på lite tv. stannade hemma idag från skolan, hade nämligen inriktningsdag, & jag har IT/Media vilket suger rätt hårt. så orkade verkligen inte ha det en heeel dag så blev hemma. har det i morgon också tyvärr.. men ah, skönt att slippa en dag ialafal:)
har utvecklingssamtal seanre idag, får se hur det går. haha.. hoppas på att jag är godkänd i alla ämnen ialafal. men ska titta runt lite på bloggar osv nu, så hörs sen!
muuuucch

with you

hej people! kom nyss hem i från ishallen.
va först skolan som vanligt sen drog jag och steppi in till kungsbacka, fixade lite nyttigt käk på ica sen drog vi hem till min farmor och tjocka oss med de. sen vid sex tiden drog vi oss mot ishallen för att kolla på joel och patrik när de spelade hockey. slutade dock inte så bra.. heh, jaja tar det nästa gång istället! menar, de mötteju förlunda, haha...
sen eftermatchen träffade vi filip ett tag och kollade på de stora pojkarna när dom spelade match, såg inte så bra ut där heller, haha. men men. drog sen hemåt och nu sitter jag häääär. tack för dagen idag jurgis! bästaste du!  

Smalt

Mysig dag med steppi, bloggar mer när jag kommer hem! Puss


kärlek !


look into your heart

folket kollade la på matchen??? den sög rent ut sagt.. fuck gais!
hola! blev inget fotande idag, vädret blev ju bara sämre.. men eftersom jag va så pigg och rastlös så satte jag på musik på högsta volym och började städa, woho! de är ju sånt man vill göra när man för en gångs skull inte är i skolan, eller? haha nä men hade feting tråkigt, och tyckte de såg förjävligt ut här hemma, så började städa hela huset. men tog ju inte lång tid innan det såg ut som vanligt igen när huliganerna kom hem.. yaya. go dag ändå, känner att jag gjort en del nytta. faktist gjort läxan till i morgon, och spelat massa gitarr, löv it! ska ju antagligen spela in låten i morgon i skolan, i'm yours, så nu har jag övat en massa och de sitter som en smäck! antagligen glömt av det i morgon. men men, ska lägga mej i sängen nu lyssna på lite musik och prata med folket. somnar nog rätt snabbt skulle jag tro.
hörs tomorrow again

just say yes

hej människor! håller nu på att göra lite mat till mej själv, men pommes kryddan tog slut så vet inte riktigt hur jag ska överleva detta..
stannade ialafal hemma från skolan idag men just nu mår jag prima, så blir tillbaks till skolan i morgon igen. men skönt att få vara hemma idag ialafal. ska kanske dra ut och fota senare om det blir lite finare väder, men de ser vi. hörs sen igen!

Sick and tired

Bara legat i soffan hela dagen och segat. Skulle igentligen till göteborg och träffa lollo och steppi men mår verkligen inte bra så valde att stanna hemma. Får se om jag drar till skolan i morgon, just nu ser de inte ut så, men får se hur jag mår i morgon. Tänkte bara uppdatera er lite, ska fortsätta mitt tv tittande nu så hörs vi sen!


bränner

hej folket! gårdagen blev inte som jag hade väntat mej kan jag ju säga. drog hem till axel med lollo där de va lite folk, fuckad kväll, kommer inte gå in på massa detaljer, men lär inte göra om detta igen på ett tag ialafal.. men jag och lollo drog hem runt tolv tiden till henne och så sov jag hos henne. tack bästaste lollo! älskar dej fis!
drog hem vid ett tiden idag tror jag, tog en lång varm ducsh och la mej sen bara i soffan och chilla. hur gött som helst! legat där i stort sätt hela dagen, fetttt!
blir nog att sätta på en film strax. bloggar mer i morgon antagligen. massa pussar!

älskade fredag

hej people! sitter i skolan nu och har precis gjort matteprov. gick la som vanligt, alltså inte riktigt jättebraaaa. lunch sedan tror ja, och tagga orientering sen, woho!!
hann inte uppdatera något igår, kom hem från skolan vid fyra sen drog jag till lollo och sov där. tack för igår lisfis! underbara du! och imorse skulle vi ta moppen till skolan i minus grader och frost, härligt! naaah, vill jag ej påstå. kom lite sent baah, men äch. kom ju fram ialafal.
ikväll får vi se vad som händer, kanske ska träffa lite folk, men får se om jag pallar de idag. feting seg. i morgon blir de ialafal foto dag med lollo om inget annat kommer ivägen. men bloggar nog när jag kommer hem igen. ha en awesome fredag allihop!

Kiss the rain goodbye

Tänk att i morgon är de redan torsdag, veckorna går galet fort! Men det är ju rätt skönt:)
Inte gjort så mycke sen jag uppdaterade sist, kollat på lite tv och snackat med lite folk. Ska försöka säga hejdåååe till människorna snart och försöka sova istället. Men vi hörs antagligen i morgon, efter den längsta skoldagen på veckan, slutar 15.45.. Fett segt, men vad ska man göra.. Godnatt ialafal=)


12 oktober

hola! varit en riktigt bra dag idag! hade bara en lektion i skolan sen drog alla nior in till gymnasiemässan, som jag även va på igår med mamma. men fick med mej lite papper och grejer hem idag med. men absolut ingen aning om vad jag ska välja! haha, finns ju hur mycket som helt verkligen, så vi får la se.
men ialafal, drog runt där ett tag med cornelia och inez, träffade lite människor, käka lunch, blinka lite till pojkarna, satte oss på cafet, drog sen till ett annat cafe och fika, sen pendeln till kungsbacka igen, som va fullproppad verkligen! fick ingen luft typ.. haha, blinkade lite till med pojkar, knuffades lite till på pendeln, fick äntligen luft på stationen, bussen tillbaka till skolan, hemkörd av inez, ut på spring/gå tur i det underbara vädret! & oj va bra jag mådde då, lyssnade på go musik och bara vaaa i solskenet, underbart! min dag lite snabbt, awesome day ialafal!

something new

ledsen för att jag inte bloggat nu de senaste dagarna.. men har inte haft tid förens nu typ.
haha ja vad har jag gjort, jo igår va jag först i skolan, men hade halvstudiedag så fick sluta vid 12. och då tog jag, julia, jenni, matte & ida mopparna till ullared (!!!!!) haha, sjukt kult va de! men jeflar va kallt, det ösregnade hela vägen ner, satt man va ju en aning blöt när man kom fram, och jenni och julia tog en rejäl omväg så de tog ca 3 timmar att komma dit, haha. men vi kom ju fram ialafal, fick med mej lite grejor hem också som ni får se sen. va där i kanske 2 timmar sen tog vi mopparna hem igen, haha! vi tog idas väg denna gången satt det gick lite snabbare.. tackar för dagen igår flickor!
idag va det bara skolan som vanligt. tog moppen till skolan med och så lyckades man låsa in nyckeln i moppen.. haha smart där! men som tur var va mina bröder fortfarande hemma så de kunde ta med extra nyckeln, vet inte vad jag gjort annars asså! haha! sen jag kom hem från skolan har jag kollat på lite tv och varit ute och sprungit. ska snart göra mej i ordning och sen dra till gymnasiemässan med mamma. ska till den i morgon också med skolan, haha. så får se om jag kanske bestämt mej snart vad jag ska gå=D men vi hörs kanske senare ikväll eller i morgon igen. ska försöka bli bättre med uppdateringen...
L O V E

detta köpte jag, + ett par hel svarta vanliga jeans och godis till tim!



broken

min helg slutade förjävligt! värsta på länge. orkar inte med de, så hörs i morgon igen eller nått. godnatt

apelsin

har åter igen försökt fixa med den nya headern men naae, klart det inte vill sammarbeta.
ända jag gjort idag är att segat framför tvn typ, skulle igentligen träffa lollo men tar det en annan dag istället. ska snart käka något sen dra mej ner mot ishallen och kolla på när patrik spelar match. sen hem och dö lite i sängen.
fööör lugn helg har det varit, haha.
tagga för i morgon flickor!!




lördag

hej folket! väldigt lugn dag en så länge, bakat bullar med mamma och tävlat om vilka som blev bäst, haha, mina blev ju så klart bäst.. sen har jag suttit och kollat runt på lite olika gymnasium på internett, funderar verkligen på angeredsgymnasiet men det är ju en bit att åka isåfall.. lite synd ju, låter väldigt bra där! men vi får ju se, ett tag kvar ju innan jag måste välja.
blir snart lunch med familjen, sen får jag se vad som händer. puss
image description

0-0

feting segt att inte mitt inlägg kom upp förut!? matchen jag babblar om är mina bröders hockey match, haha..

hola amigos! kom nyss hem, varit och hämtat min kära bror i fjärås.
matchen innan slutade lika, 0-0. men grymt bra spelat pojkar! ni fick ju en del utvisningar haha, så dom spelade med 3 mot 5 en stor del av matchen, så de va grymt!
sen blev de att dra hem, film mys med joel, awesome!
men tänkte snart sova tror jag. inget planerat i morgon en, så tar dgen som den kommer bara, chill. hörs i morgon! natti natti kiss
L O V E

morot..

Mobilblogg

Heeeeej! Ligger i sängen och ska snart plugga lite om jag orkar vilket inte är så troligt, men får se.
Hoppade över sista lektionen idag med, jag och inez tog tidiga bussen hem istället, gött. Sen jag kom hem har jag bara tagit de lugnt sen blev de träning vid halv 8. Och under träningen hörde jag hur min telefon vibrerade heeeela tiden och de visade sej vara mina kära klasskompisar som gillar facebook chatten en del, haha. Gillar er ändå! Sen blev de hemåt till varma duschen och om beställningen gick som den ska så är två juicy couture tröjor påväg hem till mej, glad tjej!
Men nae får la försöka plugga lite nu då innan jag somnar, hörs i morgon igen! Godnatt!


dagens outfit


6/10 2011

tandläkaren i morse, inga hål såklart, haha.. fick sen gå till skolan i ös regn, kul!
sitter nu på svenskan och somnar snart asså.. men mer uppdatering när jag kommit hem i eftermiddag.=)

fuck skogen !

hemsk dag verkligen! hade ju orientering, och jag ramlade ju såklart, man va ju en aning blöt och massa riv märken överallt. sen när man kommer tillbaks till skåpet så har man ju självklart tappat nyckeln i skogen, yey! & har bara mått allmänt dåligt hela dagen så jag drog hem nu innan sista lektion, orkade inte mer och mitt huvud sprängs snart.. så ska snart gosa ner mej i soffan och läsa chic tidningen som nyss kom med posten. men vi hörs senare ialafal och hoppas eran dag varit en aning bättre en min!

dagens outfit

godmorgon! ska strax dra mej mot skolan, tagga orientering!! woho, kommer antagligen hem med ett antal rivmärken på benen..

I'm yours

kom nyss hem ifrån tova. myste massor, spelade gitarr, bakade bullar och hade de bara allmänt kul som vanligt. tack för kvällen bästa!
nu; käk med familjen, sen lägga mej i soffan ett tag =). Puss

kanelbullensdag !

skolan som vanligt, rätt chill. köpte med mej en kanelbulle hem efter skolan eftersom det är kanelbullensdag idag, haha. kan säga att den va ganska god! ska snart hoppa in i duschen sen dra mej hem till tova. mer uppdatering sen, L O V E

liiiite gott, ellar

dagens outfit

drar till skolan nu, hörs senare =)!


good feeling

oj oj, va förvånad jag blev när jag kollade statistiken. fått måånga många fler besökare idag, tack som satan & hoppas ni stannar=D

min dag har varit fett seg, legat framför tvn i stort sätt hela dagen. nu på kvällen som jag blivit lite piggare bara, så beslutade att jag drar till skolan i morgon. jobbigt beslut.. och eftersom jag ska till skolan måste jag ju plugga, så de är la de jag ska göra resten av kvällen. mer uppdatering blir det i morgon, natti natti kiss



Nails

Kolla vad lollo gjorde på mej i lördags, sjukt snyggt!


oktober

inte bloggat på heeela helgen, illa!
men vad har jag gjort då? i lördags hade jag foto dag med lollo, vädret va ju inte det bästa men fick någr bilder ändå. ja vi fotade då, kollade på lite film och bara myste. sen sov hon här också till igår, och som vanligt tar hon upp hela sängen, haha! så hon låg och snarkade ända tills 12 och jag vaknade vid 10 av en louise som låg på mej typ. jajaa, älskar dej ändå fis:')
sen åkte hon hem vid två kanske, och jag drog med mej tova till liseberg. haha söta pojkar som ville att jag skulle åka med dom, guligt! drog oss hemåt vid åtta då de stängde. braiga dagar har det varit ialafal=)
& idag är jag hemma från skolan, känner mej inte alls bra, ont i halsen åsånt. ska bara ta de lugnt idag, håller på och laddar ner lite filmer nu så ska la kolla på dom snart. men jag bloggar mer senare, L O V E


några bilder sen i lördags, kommer fler

nobody`s perfect


RSS 2.0