+underbara människor och Tyler ward. En an...

img_2830 (MMS)

+underbara människor och Tyler ward. En aning mysigt!


valborg, tiewp

godmorgon! varit vaken rätt länge nu faktist. försökt planera kvällen lite, och nu är nog allt planerat och klart! haha nog första gången.. suttit ute i solen hela morgonen och kollat på när joel och patrik åkt cross, haha dom såg en aning lyckliga ut! längesen dom åkte..

ska snart börja fixa mej, och packa allting. drar mej bort mot gällingeskolan vid halv 5 för att träffa stephanie och axel. sen vid 6 tiden så kommer heeela gänget:D hah. så drar vi vidare till långaresjön och grillar. mysigt:') känner på mej att denna kvällen kommer bli huur bra som helst!


disco

heeeeeeeej! skolan, eller ah finns inte mycket att säga. va som vanligt.
efter skolan ialafal skulle ju min klass ha disco för femmorna. men allt blev verkligen kaos i början! haha folk stack och åt, stack hem och ah.. allt blev helt fel. sen typ fem minuter innan alla kommer så börjar högtalarna och lamporna cpa sej.. så ah jag fick panik! haha! men de löste sej till slut ialafal. tur det! hahah... men herre vad femmor kaxar, sjukt ju! såååå tykna va... visar ingen respekt alls, inte ens för sina kompisar som va där? haha.. asså de va tom några som slogs å skit, ok de va inget stort slagsmål, men de blev lite kaos där några gånger. men de fanns ju självklart många som jätte gulliga:D hah. jag träffade en liten kille där som va huuur gullig, haha. vi snackade nog i stort sätt hela kvällen.
sen att axel va full i slutet av kvällen behöver vi ju inte prata så mycket om.. hahaha!
jag hade ialafal en jättebra kväll, och hoppas alla andra också hade det! men nu är jag helt slut efter en hel dag i skolan, liksom va i skolan från 8 i morse till 11 nu ikväll. inte ok! nu blire sängen, natti:)


-


110428

!hola amigos!
chill dag i skolan, och har nu gjort min so redovisning. rätt gött att den är gjord nu kan jag säga! och igår kom axel hem i från florida så han va i skolan idag:D han va nog inte brun eller så, verkligen inte... vill med:( haha. jaja gött att man ska till kroatien i sommar då med lisfis;)
men ialafal, gör inte så mycket just nu. lyssnar på musik och chillar på livet. hehe. ska iväg och träna sen med mamma också, gött! men blir mer uppdatering senare, puss


110427

skojade bara lite med er när jag sa attt jag skulle börja blogga mer idag.. felåt.
men varit i skolan hela dagen och sen varit på ett sjukt onödigt möte med klassen. haha! så har inte riktigt hunnit.. och nu måste ag plugga till redovisningen i morgon. men ska försöka blogga lite ialafal:)


26 april

första skoldagen idag efter lovet, jaaaaaaao... dagen har varit lite upp och ner hela dagen, haha. lite segt i början, men blev lite roligare sen dom sista lektionerna. efter skolan drog jag ner till kungsbacka, gick hem till farmor en stund:') hade en trevlig liten pratstund med henne ute på balkongen i det fina vädret, mys! sen kom mamma och hämtade mej så drog vi och handlade massa till discot vi ska ha för dom små femmorna på fredag, haha! blir intressant.. sen bara hem åså, pluggat lite granna.

& idag berättade mamma att jag fick bo i min mosters hus i sommar ute på röda holmen, meeeeeeeen självklart ska det vara samma vecka som jag ska med stephanie till sundsvall.. och jag och stephanie hade ju tänkt att vi 2 skulle bo där :( jag kan ju bo där efter att jag kommit hem från sundsvall men då är stephanie fortfarande kvar i sundsvall och nästan precis när hon kommit hem ska jag till kroatien med lollo.... :( ah tänkte bara dela med mej av mina problem till er :(:(

och en sak till, i morgon börja jag blogga meeeeera, woho!


liseberg

yaa, blev liseberg idag ändå! drog in med maurits tim jasmine och stephanie. sen mötte vi upp ida och cornelia också. va verkligen perfekt dag vi åkte in på. lagom mycket folk och jättebra väder. och vi åkte atmosfear!! 3 gånger till o med! ååh:') helt klart den bästa på liseberg!
sen mötte vi upp julius också så han hängde med oss, och så träffade vi julia, matte och jenni en liten stund.
köpte också en helium ballong, och ah ni kan ju kanske lista ut själva vad vi gjorde med den? eller ah vi, jasmine maurits och julius. hahahah! ni kanske kan få se filmen jag filmade när dom andades in de, haha. åh herre:') en aning kul va de assåååå..

just nu då, sitter i soffan och tycker synd om mej själv.. haha! ont i halsen som fan:( eftersom jag skrek så mycket.. inte ok! hoppas de är över i morgon, kan ju knappt svälja.. ush! men blir nog sängen snart tror jag. och i morgon är det sista dagen på lovet! oh no :o tillbringas med tova tror jag, vi ska ta årets första dopp hade vi tänkt:) får se hur det kommer gå.. hehe. men vi hörs i morgon:) pussellipusss


24/4

godmorgon solstrålar! :D haaah.. :')
solen skiner ute idag också, härligt! har dock inte blivit så varmt en, men det blir det väl lite senare? hope so. :)
uppe tidigt idag, ya, eftersom jag satte klockan. vet inte riktigt varför. eller jo, för vet inte riktigt hur jag ska göra med allt idag. så kände att de blev bäst så, att jag gick upp lite tidigare. ska se om jag kanske kan få skjuts till fjärås, såfall möter jag upp stephanie och jasmine där, tar bussen till kungsbacka och pendeln till liseberg! någon gulleplutt som kan tänka sej att köra mej?:'D


påskis

dagen har varit as bra fram tills nu typ.. gott folk, underbart väder, god mat och allt! sen blir allt bara skit, blir alltid så.. jaja, ska vara så positiv som möjligt nu då! allt löser sej väl? eller hur är det vi brukar säga?;) haha.. ska bädda ner mej i sängen nu och smsa med lite människor så kanske jag blir på bättre humör! hörs senare eller i morgon. PUSS


glad påsk!

godmorgon!:D
nyss varit ute och gömt påskägg med joel.. haha:') och solen skiner, 20 grader i skuggan. liiiivet leker! 

blir mer uppdatering i kväll, promise! men nu måste jag börja göra mej i ordning. åså får alla ha en as bra dag!

GLAD PÅSK!


bra humör

cha cha bloggen! hah....
kom hem ifrån oskar nyss. varit en riktigt mysig kväll faktist! :) fick en sån underbar känsla när jag skulle krama alla, ååh:D:D haha. satt och tänkte på det sen påvägen hem, hur underbara alla är. :D och jag fick ju träffa jasmine också, stephanies kompis i från sundsvall som kom ner hit idag. jättesöt tjej! :D

nu då, så hade jag tänkt att jag snart skulle nana. ska ju upp rätt tidigt i morgon för att hjälpa mamma lite. påsk åsånt i morgon jue... så kommer hit lite folk. men det blir la mysigt! jaja, lite fix nu, sen nana. pusspuss


kvällens outfit




jenas & tröja - h&m
väska - lindex
+ converse & smycken


lite små seg dag idag, men har varit rätt skönt att bara tagit de lugnt:)

igår kväll skulle ju jag och mamma dra till någon sjö och grilla, de gjorde vi med! men vi fick lite sällskap av mina bröder och jonis. haha, riktig go kille de där asså! hade det as mysigt ialafal:)

om typ en halv timme så drar jag och hämtar upp lollo, sen stephanie och jasmine. sen drar vi bort till oskar och träffar lite folk. hoppas på en mucho trevlig kväll:D och hoppas alla ni andra också får det! hörs när jag kommer hem:) LOVE

kärlek till er


Ååååh, irriterad jag blir! Idag vill inte ...

Ååååh, irriterad jag blir! Idag vill inte internet funka heller.. Åh! Ska försöka fixa de till i kväll ialafal, så ni kan få se resten av bilderna:) chill dag idag, kollat på film och legat ute i hängmattan, som jag gör nu med! As gött! Ikväll då, så ska jag och mamma dra till någon sjö och grilla:) får se om någon mer är på men en så länge är de bara jag och mamma:) blir ju mys det med. Men vi hörs lite senare med bilder åsånt om internet är fixat. Puuss!


måndagens outfit

här får ni måndagens outfit, liiite efter bah..



tunika - tessie
jenas - h&m
jacka - h&m
+converse smycken och brillor.

yaaaa


säg inte nä säg jää

inte bloggat på 2 dagar, illa!
har ialafal haft de as bra dom här dagarna, som tillbringats med bästa stephanie! i måndags så drog jag, stephanie och lollo till lygnevi. där vi gick ut och satte oss på bryggan, tog massa bilder, snackade, åt och hade det sjukt mysigt! sen körde vi hem lollo och jag och stephanie drog hem till mej. hon sov hos mej till idag. vi har snackat massa, tagit bilder, ätit, spelat fotboll, varit med mina bröder, ätit, snackat i telefon, suttit ute och myst och åter igen ätit. haha vi har ätit sjuuukt mycket dom här dagarna asså! haha nästan så man skulle behöva springa några mil asså... haft de sjukt mysigt ialafal, tack bästastestephanie! :')

eftersom min dator inte vill samarbeta så får ni bara 2 bilder idag. ska försöka ladda upp dom andra i morgon:)




Nyttiga osv..

img_3772 (MMS)

Nyttiga osv..


Drar mej bort mot lygnevi med dom bästa! F...

img_0871 (MMS)

Drar mej bort mot lygnevi med dom bästa! Förlåt för dagens dåliga uppdatering... Blir bättre i morgon:) puss


17/4

åh, riktigt härligt och vårit ute idag:) har bara tagit de lugnt åså idag & ska om nån timme  dra hem till tova och fira henne eftersom hon fyllde år igår. så de blir väl mysigt. 
och eftersom de är påsk nästa veckan så satte jag upp lite fjädrar ute, haha! lite påskig måste man ju va..  


nattii

färgade ju håret innan.. och jag kan ju inte precis säga att de blev bra.. haha! blev en blandning mellan oranget, gult, vitt och grått! naaajs! men jag vänjer mej väl vid de nu sen ska jag nog köpa mer hårfärg i veckan. haha jag och mitt hår asså, kan aldrig bestämma mej!
sen har jag ju fixat lite i mitt rum idag, fixat i ordning hela garderoben som verkligen behövdes! mitt golv och min sängkant har varit min garderob dom senaste veckorna så de va skönt att få in allt i riktiga garderober, hehe. satte också upp den nya spegeln! och vad jag älskar den! den är lite tonad så de blir mycket mysigare i rummet och de blir mycke större:') åh, loove it!
men jag hade väl inte tänkt å skriva så mycke mer för jag ska strax sova. as trött ju! vart irriterad hela dagen på typ allt och alla, haha förlåt! men då ska jag sova nu så jag blir pigg och glad i morgon, haha! sov så gott allihopa:)


Och förresten grattis till ida som fyller ...

Och förresten grattis till ida som fyller 15 idag och Tova som fyller 18!:D stora tjejor nu:D GRATTIS!


Heeeeej! Kom nyss hem ifrån ida. Väldigt s...

img_1096 (MMS)

Heeeeej! Kom nyss hem ifrån ida. Väldigt speciell kväll/natt måste jag säga, haha. kvällen va lite seg i början men jag och Stephanie bestämde oss för och gå ut men jag lyckades skrämma upp henne så vi hann väl gå 30 meter? Hahah! Men efter att vi gått ut så blev kvällen mycket bättre. Så vi satte oss där ute på altanen sen kom de lite folk då och då, satt och snacka och myste:D kvällen blev väldigt lyckad tillslut ialafal! Dock är jag gaaaalet trött nu, sovit en halv timma kanske. Jaja kan ju sova hela dagen om jag vill:)) men blir nog inte så, när jag skrivit klart de här inlägget ska jag börja färga mitt hår, sen ta en lååång dusch och sen rensa min garderob. Så blir en lugn dag:) skönt! Men vi hörs lite senare så kanske ni får resultatet på håret med haha:D puussss  Ni fick 2 cp bilder som man knappt ser något på.. Haha eh ah :')


Pappa kom hem med fetaste spegeln till mej...

img_9905 (MMS)

Pappa kom hem med fetaste spegeln till mej! Skojar inte men man ser faktist snyggare ut i den:o haha! Ett problem bara är att man ser helt sjuk ut sen när man gått ut för att man tror att man ser bra ut.. Haha vilka problem.. Jajaaa, jag gillar den ialafal:):) stooooor är den med!


onödigt inlägg

bad uppdatering senaste dagarna. förlåt för det! blir heller inget speciellt inlägg det här, haha. men har faktist inte tid just nu. kanske hinner med några inlägg i morgon innan jag sticker till ida, så vi får höras då istället:) puuuussar


tredje prao dagen

HOLA! slutade redan klockan ett idag, gött! fast va nog ändå den roligaste dagen hit tills på praoen. haha hon som ägde butiken va där idag och typ klagade på att dom inte sålde så mycket kläder som dom igentligen skulle. haha både jag och lollo tänkte typ, köp in lite snyggare kläder?!?!? haha, dom har inte speciellt snygga kläder där enligt mej. och eftersom dom inte får sålt så mycket borde dom ju fatta att de inte är snygga kläder dom har? tydligen så va det personalens fel för att dom inte pratade tillräckligt mycket med kunden? haha, asså jag går inte in i en affär och köper saker för att människorna som jobbar där är trevliga och hjälper mej? visst de kan ju va bra, men man köper väl kläder för att man gillar dom? eller? MIN ÅSIKT ialafal.. haha! men ah nog om det.. stack hem sen efter praoen. gosade ner mej i soffan och kollade på "I rymden finns inga känslor". väldigt bra film! fick sen ett ryck och började sy upp min klänning. haha! blev faktist nöjd och tänker börja använda den som man ska använda den.. brukade alltid vika ner överdelen på klänningen för att jag tyckte att den va för lång. men nu är den perfekt:D:D

ser helt skev ut på bilden, men är faktist inte det.. haha. sydde upp den 15-20 cm. så den va rätt lång innan. gick ner till knäna.


andra prao dagen

ennu inte tröttnat på att stå i affär:D haha. tycker det är kul faktist! idag fick jag och lollo klä av och på våran blivande man.. :) han blev riktigt snygg måste jag säga! haha tog ett tag innan vi fick på armarna på honom, men de löste sej till slut. träffade emil idag också innan praoen på stationen. haha de va väldigt längesen vi träffades så det va kul:) han hängde med bort till hede med, han skulle köpa lättöl på willys? haha! men ialafal, efter praoen så skulle jag ju dra hem, men självklart så missar man pendeln till stationen och eftersom jag missa pendeln så missa jag ju bussen med.. haha tur jag har känner ja! fick vänta på att mamma slutade jobbet, jaja jag kom hem ialafal! haha. gooo grej med att vi fick sluta 2 timmar tidigare! as gött! känns dock som att vi varit i den affären massa dagar, men är ju bara 2.. haha vad jag babblar, ska göra lite nytta istället, städa mitt rum! WOHO!


Dag 25 - En bild från mitt rum/lägenhet

-

haha finns inget att se för tillfället..


Hemma ifrån praon. Rätt intressant dag fak...

img_5136 (MMS)

Hemma ifrån praon. Rätt intressant dag faktist:D haha. Fick larma av typ 278391947629 klädesplagg.. Fast va rätt kul faktist! Får se vad vi får göra i morgon:) men tänkte dra ut på en promenad nu. Behöver det känner jag. Men de blir mer bloggning ikväll:) puss


outfit

längesen nu, så här får ni dagens!



tunika - tessie
kavaj - new yorker
leggings - h&m
jacka - h&m
sjal - tara
+ smycken och boots



drar mej snart ner till bussen, eller ah om en halv timme. får se om jag hinner blogga lite när vi är på praoen idag. men får bli från mobilen isåfall. men det ser vi. ska fixa klart allting nu så vi hörs lite senare under dagen:) Love

10/4

dålig uppdatering idag, jag vet! men har inte haft tid till att sitta vid datorn idag. varit sjukt bra väder idag också, 17 grader i skuggan på morgonen! asså sjukt, as gött ju! men jag stack ialafal till lollo runt 2, satt och snackade de mesta typ, om allt och ingenting. gick ner till stensjön också, satt där och snackade massa. haha. ah men jag har ialafal haft en jättebra dag!
& i morgon börjar praoen, ska praoa hela veckan på mexx med lollo. haha såg ut att vara en rätt lugn affär när vi va där och kollade, så blir nog en rätt chill vecka. och sen veckan efter det är de ju lov! rätt gött asså! men ska börja fixa lite inför i morgon. lovar bättre bloggning imorgon! PUSS


min lördag

sorry för konstig uppdatering idag, eller nått.. haha. men ah som sagt så va vi på tiopeppe, jag och 61 andra goa människor. dom fick flytta runt bord och stolar överallt för att alla skulle få plats. haha. sen va de lite roligt när alla skulle ha mat, då fick dom ropa över hela resturangen och eftersom man inte kunde gå emallan borden för de va så många så va vi tvugna och langa allt, haha, kaos.. blev också döv där inne ett tag, gosh va alla skrek när dom pratade, haha. men de va kul:) stack sen och köpte lite godis och andra ontyttigheter och satte oss i solen och bara njöt. bra dag tills nu? typ. känner att mitt liv blev en aning sämre när jag a påväg hem, den lååånga skogsvägen hem till mitt ute i ingenstans. ångest. någon jäätesöt sak som vet någonstans jag kan bo, som inte är häär? haha:( ah... finns inte så mycke mer att säga. ska lägga mej i sängen och lyssna på musik ett tag, sörja att jag bor i skogen.. haha! hörs!


Fan, klarade bara av 5 dagar utan godis.. ...

img_1295 (MMS)

Fan, klarade bara av 5 dagar utan godis.. Haha! Jaja, sitter ute i solen och njuter ialafal:) blir bättre bloggning när jag kommer hem. Puuuss


Haha vi är 62 pers som ska äta på tiopepe,...

Haha vi är 62 pers som ska äta på tiopepe, bygger om hela stället vafan, haha... Personalen älskar oss:D


sara tipsar!

detta måste ni bara prova! så jävla gott är det!
du skär äpplet i små bitar eller ah så du själv känner för, haha. men ialafal så tar du limen och klämer ut saften över äpplet och riv sen av lite av skalet på limen och lägg de på äppelbitarna. de låter kanske inte så gott? men det är det! tog ett tag innan jag fick lollo att ens smaka på det. men jag vet att hon inte ångrar det, haha! så PROVA DETTA!


shopping

kärlek vid första ögonkastet.. :')


efterlängtade fredag

ahlo! go dag idag:) drog till första lektionen sen stack jag stephanie, edvin och adam till bräckan för att snacka om discot vi ska ha för femmorna.. haha! kommer bli sjukt kul! sen tillbaks till skolan. vanliga lektioner åså. haha hade matteprov, och de sög verkligen! men ah, efter skolan drog jag och patrik in till stan. fick med mej en tjocktröja och en sjal som jag visar strax. men de blir nog en rätt chill kväll för just nu orkar jag typ ingenting..
men as gött med helg nu ialafal! och prao hela nästa vecka sen LOOOV! gött! men jag bloggar antagligen senare, LOVE!


-

ok att de typ bara ser ut som två svarta klumpar på bilderna, haha, men orkade inte ta om dom. så dom här bilderna får duga ändå:)


110407

tja! nyss kommit hem nästan. drog in till kungsbacka en snabbis med stephanie. fick med mej lite grejor som jag visar snart. vi gick runt där och kollade lite åså bara:) tog sen fyra bussen hem. sen runt åtta tiden drar jag och mamma å tränar, gött! ska börja ladda upp bilderna nu så vi hörs! puusss

haha, typ 5 minuter efter att denna bilden togs i morse så klippte jag av 2 cm på mitt hår.. ångrar det en del!


Dag 24 - Det här får mig att gråta.


6/4

oh, äntligen har jag fått tillbaks min laddare! nu kan jag börja leva igen, haha.
vanlig dag i skolan, inget speciellt hände. sen drog jag bara hem, kollade på björn gustafssons film tredje? gången denna veckan. haha skrattar lika mycke varje gång! galet söt är han ju:')
yeees, tänkte snart börja plugga lite. har spanska och engelska till i morgon, kul, ah fast ne. men jag har väl inte så mycke mer att säga. vi hörs senare helt enkelt, puss puss!


tävlar!

är med i ennu en tävling hos hanna idag! men denna gången så kan man vinna en as snygg ring.

klicka på bilden för att komma till tävlingen:)


Kfkfälkskakaöförosbakaöödjcidld..... Mår s...

img_2461 (MMS)

Kfkfälkskakaöförosbakaöödjcidld..... Mår skit! Så satte mej å målade, haha! Medans jag försöker lugna ner mej själv:):):)


tävlar!

jag är med och tävlar om ett iphone skal hos hanna. vill du också va med och tävla? klicka då häääär 


Dag 23 - Det här får mig att må bättre.

ne, nu ska jag faktist ta tag i den här listan så jag bli klar någon gång..! haha

först av allt så är de nog MUSIK! skulle seriöst inte kunna leva utan musik.
sen är de ju kompisar, familjen, SOL & värme, kläder osv. finns mycket.

lite kär..:')
Chris Brown – F.A.M.E. (Deluxe Version) 


5 APRIL

gött med liten sovmorgon idag då! hade dock velat sova en stund till men ne, kunde inte somna om haha. sitter just nu och kollar på filmen "Dumma mej". sååå bra är den! en av dom bästa animerade filmerna faktist:) enligt mej. hehe. men blir till att kolla klart på den ialafal sen får vi se vad som händer. ska käka lite frukost också åså. men vi får höras senare! PUSSAR


natti

räääättt grym e jag ju ändå, fick igång min egna dator, WOHO! den har nog inte virus eller så.. haha, ni ska bara veta hur seg den är. fort går de ialafal inte. men får nöja mej med den tills jag får laddaren av stephanie:)
men tänkte bara uppdatera er lite. i morgon är jag som sagt ledig, as gött! eftersom jag och lollo va med på öppet hus för dom små femmorna så fick vi va lediga en dag!
så får se vad jag hittar på. blir nog en rätt så lugn dag. mysa hemma med joel som är sjuk. hah ah får se. men bloggar mer i morgon, tänket sova nu nämligen. NATTI

haha här får ni 2 gamla cam bilder..


Ball att jag är ledig i morgon, inte lika ...

Ball att jag är ledig i morgon, inte lika ball då att jag inte har någon laddare till datorn som är helt död:) haha! Så de blir uppdatering igen då jag fått tillbaks min laddare som förhoppningsvis blir i morgon, men vi hörs ialafal! Puuuusss


Nyss varit nere i centrum och handlat mat ...

img_7755 (MMS)

Nyss varit nere i centrum och handlat mat med Stephanie.. Haha! Normala åså... Möte sen så bloggar i kväll:D


grattis inez!

GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA INEZ ÖRNEBORG SOM FYLLER ÅR IDAG! hoppas du får en bra dag! :)

yaa, sitter och väntar på att stephanie ska koma hit. vi skulle igentligen baka till i morgon då vi ska ha något möte med föräldrar osv om spanien resan. men ah, så bakade jag i morse istället. förlåt(a)
men vi får se vad vi hittar på:) tråkigt väder idag dock.. regnar as mycke och är typ dimmigt, inte kul! men de är ialafal rätt varmt ute, känner att våren är påväg ändå lite grann:D fast skulle vilja ha lite sol ändå asså... men ska kolla runt lite på bloggar å sånt nu, hörs sen! PUSS




HAHA!

som många andra gjort, så va ju självklart jag och inez tvugna att prova igår kväll.. ;) haha!


2/4

halo people! kom nyss hem ifrån inez. sov ju där åså, hade en as grym kväll! haha. vi är ju bäst på att laga tacos måste jag säga..;) hähä. kollade på talang igår också. och tycker faktist inte att de va någon speciell som va med. men vi får ju se nästa vecka om de kanske kommer någon lite bättre då!
och idag då, så gjorde vi våfflor till frukost! de lyckades vi med liiite bättre ialafal, haha! sen drog jag hem, så ska hoppa in i duschen nu och göra mej i ordning så drar jag med till kungsbacka för att kolla på joel och patrik när dom spelar hockey. dom ska spela mot något finsk lag..? så ah, får se hur de går. men vi hörs senare, puss!


Next To You

Chris Brown featuring Justin Bieber – Next To You


no prov

precis gjort första provet någonsin som jag svarade på alla frågor! haha. 
väntar på att alla ska bli klara så vi kan få gå. har musik sen efter detta. sen ska jag dra hem en stund och sen vidare till inez. men jag bloggar antagligen innan jag drar till inez, så vi hörs då. puss!

random.. haha


RSS 2.0