saknar min plattång:(

blev några väldigt onödiga inlägg idag, haha men har man kul så har man. blev faktist en vädligt bra dag i skolan tack vare inez, haha älskar dej korv!
sen nu efter skolan har jag inte gjort så mycket, bara kollat på tv ätit lite åså. nu tänkte jag snart plugga lite, har ju en svenska bok som ska va utläst på onsdag som jag inte ens kommit halv vägs i. så kanske dags att sätta igång? hm mjo tror de. ttys

saaaknar min plattång:(.. så nu får de bli dom här fuckade lockarna istället tills jag skaffat en ny.. bläää


Jag älskar Eva Karin

Jag älskar Eva Karin inez örneborg som är så sjuuukt mogen:):):)


No med Inez örneborg bajen<33333 love you:*

img_4803 (MMS)

No med Inez örneborg bajen<33333 love you:*


Sitter nu på matten och väntar på att lekt...

img_7900 (MMS)

Sitter nu på matten och väntar på att lektionen ska ta slut. Haha, har ialafal räknat några uppgifter idag:) sen har vi no och engelska tror jag. Sen slutar vi halv 4 vilket är sjukt segt.. Men men, hörs när jag kommer hem sen, PUSS Kul på matten asså:)


grattis jennifer!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA JENNIFER PÅ FÖDELSEDAGEN! :D
HOPPAS DU FÅR EN AAS BRA DAG!

haha förlåt jenni, men de va den ända bilden jag hittade på dej eftersom du inte vill vara med på bild så ofta.. haha:)


Dag 13 - Låtar jag kan lyssna på om & om igen

timbuktu asso! så grym är han! jag lyssnade alltid på honom i 5an, 6an. sen helt plötsligt slutade jag lyssna på honom men sen igår satte jag på hans skiva. hade helt glömt av hur otroligt bra han är!
Timbuktu

den här är lätt bäst: Timbuktu – Lika barn avvika bäst del 2 
hans låtar kan jag lyssna på om och om igen utan att tröttna.
sen har vi en till låt som jag fortfarande lyssnar på och fortfarande älskar lika mycket och de är Jason Mraz – I'm Yours . va de sommaren 2009 den spelades hel tiden? men ialafal ända sen dess då har jag lyssnat på den hela tiden, och inte tröttnat! det är min och tovas låt, varje gång vi träffas hemma hos henne spelar hon alltid den och vi båda sjunger.. ååh älskar det:D
ja men de va väl dom:) sen finns de ju massa låtar som jag lyssnar på jätte mycket just nu. men de är alldeles för många för att lägga upp här, haha:)


MINUTEN

nu minuten och vegetarisk lasange, aaap hungrig!


high school musical

nu har jag precis sätt klart High school musical 1 & 2, så nu blir de 3an. haha längesen de va jag såg dom nu så, och zac är ju inte liiiite snygg heller! dör ju!


Godmorgon finisar! Nyss ätit lite frukost ...

Godmorgon finisar! Nyss ätit lite frukost och ska nu ut på en liten promenix i det fina vädret:D är dock väldigt kallt ute, men men. Satte btw klockan idag, duktigt! Hoppas på att kunna somna i kväll då. Annars va de ju helt onödigt! Haha, yaya, vi hörs när jag kommer hem sen. PUSS


WIHO, 13 DAGAR KVAR!

tovis stack för inte så längesen, hade de jättemysigt! vi kollade på massa filmer bla "into the blue" som gick på 3an? tror ja de va ialafal. men ah den filmen va väl rätt okej, om man bortser från alla hajar och allt vatten! haha! seriöst, fick typ panik när alla hajar kom fram, så sjukt äckligt! det är nog de värsta som finns, hajar! ush. haha.
ah min dag har varit as bra ialafal, inte mycket mer å säga så vi hörs i morgon, MASSA PUSSAR


Dag 12 - I min handväska.

har jag oftast: plånbok, nycklar, smink, parfym, deo, toffsar, hårkamm, nöödvändiga saker, skolgrejor så som datorn å böcker, hörlurar, telefon. tror de va allt. men jag har väl de som dom flesta har eller?:)

de väskor jag oftast använder..


LIFE IS GOOD

försökte ju mobil blogga innan och trodde att det inte funkade, men de gjorde det visst:D guuutt!

precis satt in en kladdkaka i ugnen, haha fetto! ska snart höra med tova åså om hur vi ska göra idag. inte så mycket mer att säga, jag mår as bra, livet leker oooosv, ha en bra lördag! LOVE SARA


Ligger nu i sängen å bara tar de lugnt. Sk...

Ligger nu i sängen å bara tar de lugnt. Skönt att få sova ut och mår en aning bättre en igår:) senare i kväll drar jag till Tova eller hon kanske kommer hit ska ialafal ha filmkväll:) as mysigt! Yaya nu ska jag ta något att äta så hörs vi sen, PUSS


godnatt!

verkligen inte min dag idag! så nu går jag och lägger mej och hoppas på en bättre morgondag. det är ju ialafal helg..

gnott näsa.. fint!


river en vacker dröm


MÅR AS KASST!

ligger i soffan och kollar på tv nu. och har försökt äta lite grann.
åkte nämligen hem med 1 bussen för jag hade sån mens värk och värktabletten hjälpte inte. så nu ligger jag här och känner mej as kass! haha, synd om mej! får hoppas på att de går över snart. men dagens outfit osv kommer senare, proomise. PUSS


nyduschad

kom hem från träning för ca en timme sen. kändes riktigt gött asså!
nu har jag precis ätit och tänkte plugga lite till på ostsmörgåsens väg.. haha! de här är nog första NO läxan jag tycker är `hyffsat lätt? hah alla allt annat fattar jag inte ett skit på. eller så har jag börjat anstränga mej lite mer? nää, tror inte det! läsa lite nu då på NOn sen sängen tror jag, ap trött.
får se vad som händer i morgon, PUSSS


Dag 11 - Mina syskon.

är dom bästaste som finns i hela världen!

heeh jaa, jag har då 3 syskon. 2 bröder och en syster. kan ju börja berätta lite om mina bröder då.
Joel & Patrik. dom är då tvillingar och är födda 98. dom spelar hockey nu på vintern och sen på sommaren kör dom enduro. vi bråkar väääldigt ofta haha, men de gör väl dom flesta syskon? hehe, men vi blir alltid sams sen igen och skrattar åt allting. patrik, han pratar verkligen heeeeela tiden! haha skojar inte! joel e mer den "lugna" typen. haha. ja, vet inte vad jag ska säga. dom är helt enkelt dom bästa! ♥ 

sen då min syster sabine, vi är halv syskon. men de säger jag aldrig utan kallar henne för syster ialafal. hon är 23 år och bor i patrille med hennes sambo marcus och hans son cewin. dom är typ pefekta paret:') hah så söta!
kan prata om precis allting med henne. så himla kul när hon berättar allting om när hon va yngre och allt hon gjorde då. haha kan ju säga att hon inte va den där blyga typen. utan hon gjorde allting hon ville göra, brydde sej aldrig om vad andra tyckte och tänkte om henne.
älskar dom dagarna då de bara är du och jag å vi bara pratar på om allting, ååh! :')
kul med att hon är typ 1 huvud kortare en mej, jätteliten är hon^^ haha, de skiljer ju 9 år mellan henne och mej men folk som träffar oss tror att vi är lika gammla.. haha!
du är ialafal den bästa syster man kan ha♥

älskar er!

haha, sötnosar i turkiet


dagens outfit


hola!

spanska nuu, börjar få ihop den där dialogen nu asså. haha bara de att läraren tvingar oss till att ha fest i dialogen, haha..? yayaa, sen är de engelska.´verb å skit, kul! 
efter skolan sen ska jag bara hem ta de lugnt, plugga å sen träna med mamma. as bra! bloggar mer när jag har kommit hem, :*


ge mej sommar typ, NU!?

en liten del av sommaren 2010, saknar!

avslutningen 2010, Ida!

söta cornelia

haha:')

lygnevi <33333

lygnevi, å tova:)

turkiet 2010..


oooosv..


Dag 10 - Det här hade jag på mig idag.




klänning, CC
kofta, h&m
leggings, ingen aning
smycken
+boots och odd molly jacka


inge volleyboll

haha vi banga volleybollen.. när vi såg hur många det va som skulle va med och vilka det va så ångra vi oss. haha riktigga mesar! men men..
nu ska jag ialafal plugga, har 30 engelska glosor och 43 spanska glosr, kuuuul!:D

kolla vilka fina bollar jag, julia & oskar gjorde på henkunskapen idag:) hahah, de skulle vara 1 dl socker i, men julia hällde i 3 haha.. så söt!


ONSDAG

sitter nu på SOn och gör ingenting typ? haha. slutar snart denna lektionen sen Klf. efter skolan ska jag och ida dra upp till idrottshallen och träna volleyboll. det är någon uttagning till skollaget, haha good luck sara! haha, yaya får se hur de går. yaa, hörs efter skolan ialafal,:) PÖSS


prooblem

jag har verkligen börjat må jätte konstigt dom här senaste dagarna. jag har känt mej så elak mot min familj hela tiden, å då menar jag verkligen heeela tiden! vad jag en gör och säger så känner jag mej elak mot dom. jag kunde inte ens stänga dörren till mitt rum innan för att joel satt utanför i soffan och kollade på tv. jag kände mej jätte elak! och inte vet jag varför. as konstigt! tycker jag ialafal. eftersom jag aldrig varit sån här innan? och liksom inte ens stänga en dörr? låter väl hel knäppt.

sen att när jag ska ta vatten ur kranen så måste jag först skölja ut glaset en gång och om de kommer vatten på mitt finger måste jag hälla ut vattnet och ta nytt!? haha, seriöst jag har typ problem!?

tänkte ni behövde veta detta, haha.



TRÅKIGT INLÄGG

dålig uppdatering, jag vet. men inte orkat, haha. duschat ätit å fixat massa åså bara. inte gjort något speciellt.
skolan idag gick rätt fort, vilket va väääldigt skönt! haha kan ju vara för att jag slapp första lektion.. men ändå haha. inte mycket mer och säga om min tråkig dag, hööööörs PUSS


25 januari

god morgon människor! precis sminkat mej och ska snart börja fixa håret åså. ska ju dra ner till bussen om en halv timme. känns riktigt gött att jag slapp matten idag, ähähää... behöver dock räkna en del för att komma till veckans mäl. haha jaja de löser saj.
idag blir det skolan då som vanligt, efter de vet jag inte vad som händer. får se, men uppdatering blir det ialafal:D
ahjaaa, hörs i skolan sen, PUUUUSSS


det va la gött änna

heeemmmma! och frölunda vann såklart, med 4-2. häärligt!

haha gött att mamma låter mej "försova" mej i morgon.. så alla ni i skolan, i morgon har jag försovit mej bara så ni vet! haha, ne men hon tyckte vi kom hem så sent så får ta den sena bussen istället:) yayaaa trött som satan nu, så nu väntar sängen. hörs i morgon finisar, PUSS NATT


azer jobbar för fullt på lektionen..


SPANSKA LEKTION

heeeeej! sitter nu på spanska lektionen med stephanie, vi försöker få ihop en dialog som ska vara färdig till torsdag, hehe. går väl sådär, ne men snart färdiga.

sen efter skolan drar jag in till göteborg för att kolla på hockey, förlunda-djurgåren. så de blir inte så bra uppdatering idag. men jag kanske kan försöka blogga från mobilen? eller något:) så de blir nått mer inlägg idag ialafal. fast blir nog nått inlägg när jag kommer hem. så ah, haha får se hur de blir. annars hörs vi i morgon. puss


jag vann veckans blogg!

JAG VANN VECKANS BLOGG HOS HANNA!
as bra blogg och jättesöt tjej! å ni borde verkligen kika in på hennes blogg där ni också kan ha chansen till att vinna veckans blogg!
http://www.nattstad.se/hannastangberg


neew

detta kom från h&m igår, + trosor




tandsmycke

jag är med och tävlar om ett tandsmycke hos alexandra. vill du också vara med? klicka då HÄR


Dag 09 - Min första kärlek.

jaa, som jag skrev då när jag skrev om kärlek så har jag aldrig riktigt varit kär. men den första killen jag gillade kommer jag allt ihåg. haha, de va på dagis. å han hette lukas. och vi har gått på samma skola sen dess. jaa, haha finns inte så mycket att säga om det här. men min första riktiga kärlek kommer väl, hoppas jag.


godmorgon!

godmorgon! nyss vaknat och sitter nu och kollar på tv. vaknade när klockan ringde haha, men gick å la mej med en gång. sjukt trött!
idag blir de bara att ta de lugnt, plugga lite åsånt.

gnottis


natti

hallo! kom hem från tova för 1 timme sen ungefär. satt å sjöng och spelade gitarr, lovelovelove! och hon spelar så sjukt bra också! vill meeeed!
ah sen kollade vi lite på p3 galan å tog de mest lugnt:) tänkte snart lägga mej. faktist ställt klockan.. haha. behöver inte gå upp egentligen men de e bara så att jag kan somna i morgon kväll. inte ball, know.

ååh, juste:D på måndag ska jag kolla på frölunda-djurgården! goo, längtar! yaya massa onödig information nu, hörs i morgon finisar. då jag fortsätter med den där listan med, glömt av den nu lite grann men fortsätter med den i morgon å så får ni se vad jag fick från h&m idag. nämligen beställt lite där ifrån för ett tag sen och de kom idag, så de får ni se i morgon. men aah LOOOOOVE

idag på linnéas.. go humor lollo, haha!


neew


smycken från bikbok




tjocktröja från tara

svampsak, haha och bus från h&m


lööördag, 22 januari

hello people! kom hem för typ en halv timme sen. varit på kungsmässan med kära lollo idag:) ap längesen jag va där! eller okej jag va där igår´i typ 5 minuter men jag menar liksom va där, va där, att man har bestämt å va där. eeeh kan inte förklara.. haha som ni kanske märkte, men ialafal de va längesen.
fick köpt lite grann också, kommer bilder om en stund. jaaa, vi gick bara runt där åså tog de lugnt, åt på linneas, de gammla vanliga hehe. sen drog vi hem å nu sitter jag här. ska kanske träffa tova om en stund tror jag. får se, aja bloggar mer sen, LOVE


neew

köpta på h&m, ääälskar den silvriga ringen rätt mycket! ♥


21 JANUARI

min dag, skolan. vanligt tråkigt. haha, men lärde mej faktist 2 låtar i dag på musiken, tack vare oskar:D sen efter skolan drog jag till stan för å kolla de där med telefonen så sa han va vi skulle göra å skit. fast nu har vi ju gjort de men funkar fortfarande inte!? bajA. ayaa, sen åkte jag och mamma å kollade på när joel och patrik tränade en liten stund, sen tog vi en promenix till facklan och kollade på Änglagård 3. faktist rätt bra film. ville först inte se den för den verkade så tråkig, haha. men jag hade visst fel. så nu har vi bara tagit de lugnt här hemma:) jo juste, köpte 3 ringar och en kjol. fast tänkte inte använda kjolen till en kjol, haha, tänkte göra om den lite. som med de flesta plaggen jag har haha. nu ska jag lägga över lite bilder på datan, kanske slänger upp någon här senare, PUSS


träningsvärk i morgon, woho!

oouh, de va fan jobbigt att träna. haha märks att de va längsen ialafal. wiiiie träningsvärk i morgon:D
inte mycket mer å säga nu, skola i morgon sen stan sen HEEELG! härligt! doooock blir de nog lite plugg i helgen.. ogilla dåra. yaya duchen nu sen sängen:)
PÖÖSS


bajA

försökt fixa sånt apple-ID as länge nu men funkar ju fan inte! åh sur! så ska ner till telia i morgon och kolla om dom kan hjälpa mej.
fixa lite till i morgon nu, och sen blir de träning. hörs när jag kommit hem:*


20 januari

försöker fixa ett apple-ID men går inte riktgt som det ska.. haha funkar inte:( jaja pappa får hjälpa mej när han kommer hem. orkar inte berätta något om skolan, haha de va som vanligt, tråkigt!
åh fan, märkte igår att jag hade virus på min dator:o alså inte på denna datorn, på min andra. den går inte ens att använda typ, så jag ska se om de går å lägga över alla bilder å skit på nått usb minne eller nått å sen återställa hela skiten. asså ååh, bajA säger jag bara.

senare ikväll hade jag tänkt träna med mamma. längesen nu. men hörs innan det ialafal, PUSS


kärlek är ett brev skickat tusen gånger


Dag 08 - Ett ögonblick.

jag antar att man bara ska berätta något som hänt i sitt liv? något man kommer ihåg väl.. de tolkar jag de som ialafal, hehe.

så ja, jag tänkte berätta om den dagen mamma ringde och sa att jocke (min kusin) hade krockat. jag va hemma hos lollo och vi skulle precis äta frukost så ringer de hem till lollo, de va mamma som ringde. jag hörde att mamma grät i telefonen och så sa hon att jocke hade krockat och att han kanske inte skulle överleva. jag börjar stor lipa och mamma säger att hon kommer och hämtar mej. de va den värsta dagen i mitt liv!
sen när jag kommit hem så va pappa inte hemma för han hade åkt ner till falkenberg där allt hände.
och mamma berättade också att dagen då de hände så kollade pappa på nyheterna så sa dom att en 21 årig man har krockat med mc i falkenberg. pappa kände på sej att de hade hänt något. sen klockan 3 på natten ringde de hem och då visste pappa utan att ens svara i telefonen att de va jocke som hade krockat.

värsta av allt e ju typ att jockes kompis mikel kör i bile framför jocke. jocke ska köra om mikel men då gör mikel en U-sväng och jocke kör in i sidan av bilen.. fatta va dåligt mikel borde må..

de här blev väl kanske lite mer en "ett ögonblick" heh, men nu blev de såhär. :)


Saknar dej nått så sjukt!
Älskar dej joakim♥
Vila i frid.




19 januari

nyss hem kommen från skolan. bakade bollar på hemkunskapen idag igen haha:) fast dom här va typ lite nyttigare? eller va hon sa, haha fast jag tyckte dom såg likadana ut som dom förra vi gjorde:) nu ska jag ialafal äta något sen plugga lite, hörs sen:*


mer uppdatering i morgon

nämen heeej, flåt för jag inte bloggat idag men har varit upptagen med min iphone, heheh:D
dagen har varit as bra, skolan först då.. sen in till stan och fixa iphonen å lite andra ärenden i stan åså sen hem å fixat massa. orkar inte ta så mycket detaljer och nu e jag ap trött så bloggar mer i morgon, lovar!

LOOOVE


Dag 07 - Min bästa vän.

jag har sjukt många bra vänner, men den verkligen bästa bästa bääästa är Tova Andersson♥. du är verkligen den bästa som finns! vet seriöst inte vad jag skulle gjort om jag inte hade dej. tänk att jag kännt dej heela mitt liv. i snart 15 hela år. så många minnen vi delat under alla dom åren. och vi har nästan aldrig bråkat, och om vi gjorde de va de för att jag va världens själviskaste människa när jag va liten? haha.
sååå jävla underbar är du va! vet inte hur jag ska klara mej när du åker till usa.. åh börjar typ gråta av att bara tänka på det!
du är den som jag alltid kan prata med om precis allting och du lyssnar verkligen och bryr dej.
Älskar dej så himla mycket tovis♥




ingen skillnad alls..

fan då, blev ingen skillnad alls på håret.. jag använde den längst till höger, den mörkblonda färgen. yaya bättre de en att de blev som förra gången jag färgade själv. hahah fy va de såg ut då! det va jättemörkbrunt med lite gult uppe på huvudet, hmm låter riktigt snyggt hah? :) men jag vill verkligen inte ha den här hårfärgen längre, så när jag får pengar ska jag köpa massa hårfärg. måste bara komma på vilken färg jag ska färga de.. hmm..

när lollo färgade mitt hår rött från blont förra sommaren. haha asså jag skulle färga de rött för att inte den bruna färgen skulle bli grå, så hade bara rött i några timmar. hheeh. färga de rött igen? ah fast ne


färgar håret

fick panik på mitt hår haha, så rotade fram alla hårfäger vi hade här hemma och sitter nu med hårfärg i håret. gjorde bara några slingor men hoppas de blir lite annorlunda ialafal.

kan ju säga att det INTE är den röda färgen.. haha. gör aldrig om det igen!


snygg??

modell för h&m, skulle typ dö för att få hennes utseende!?  gooosh


17 januari

kuul att nu när mamma äntligen ska köpa en IPhone till mej så är dom slut i den buktiken?!? ååh. baja, de va tillomed han som stog framför mamma i kön som köpte den sista, liiiiite sur? hm. haha fan att det alltid ska bli såhär, yaya. de va en kille som hade lagt undan en till den 19 så om han inte hämtar den imorgon så får vi den, hähä, ah annars så kollar vi i någon annan affär. haha men inte ball asså! 

ahja, jag är ialafal hemma idag men i morgon blir det skolan. får inte missa allt för mycket nu. nu ska jag kolla på någon film eller något, rätt tråkigt att vara hemma..


Dag 06 - Min dag.

jaa, min dag då.. jag har inte alls mått bra idag, tror jag har feber och ont i halsen. men jag åkte ialafal en sväng till stan med pappa för att kolla på telefon. en IPhone blir det nog, ska nog köpa den någon gång i veckan. och sen så kollade jag på match, mina bröder som spelade och dom vann med 5-2 tror jag de va? as duktiga va dom:) sen åkte vi och åt och efter de hem å tog de lugnt. och nu sitter jag här och kollar på när patrik spelar black ops, haha de första han sa när jag kom in i hans rum va; tänk inte ens tanken på att du får spela!
haha är jag verkligen såå dålig?!? yaya ska tjata lite på honom så kanske jag får spela en liten stunr, faktist sjukt kul att spela haha. men vi hörs senare


Dag 05 - Vad är kärlek.

Ja, vad är då kärlek? Alla ser olika på det, men för mej när jag hör ordet kärlek tänker jag på 2 personer som älskar varandra. 2 personer som är jätte kära. Jag har själv aldrig varit sådär riktigt kär i någon, aldrig haft något seriöst föhållande. Men jag blir så himla glad men samtidigt jättedepp när jag ser 2 männsikor som ser så lyckliga ut tillsammans. Blir glad för att dom är så lyckliga och verkar ha det så bra, men så tänker jag hela tiden att nått sånt aldrig hänt mej. Jag har aldrig riktigt älskat någon på de sättet. Vet en tjej och en kille, jag har träffat tjejen en gång för jätte längsen men vi pratar aldrig så nu. Men hon har en blogg jag läser lite då och då och hon är då tillsammans med en kille och man ser verkligen hur lyckliga dom är tillsammans på alla bilder. När jag ser bilderna på dom tänker jag verkligen kärlek!

 


15 januari

vet att jag inte bloggat idag men har helt enkelt inte orkat. varit med joel hela dagen, kollat på film spelat black ops åså. haha och jag kan säga att jag sööög på black ops, haha spelade med maurits också:) men de va kul iaf, haha rolitgt att gå runt och döda människor haha. men tror jag ska fortsätta spela lite nu så hörs vi kanske senare, puuuss


dör av trötthet

shit va trött jag e alså! orkar verkligen inte med skolan, och de är 5 veckor kvar till lovet?! åh. satt och kollade på let´s dance innan och de va riktigt svårt att hålla ögonen öpnna haha, tror jag snart drar mej till sängs. ska bli skönt att få sova ut i morgon ialafal.

imorse..


Dag 04 - Det här åt jag idag

idag åt jag först frukost, maten i skolan, frukt och macka när jag kom hem och sen gjorde mamma middag. haha, va mycket de låter. tyvärr blir det ingen bild på min mat haha..


14/1 2011

ja, då va det de där med planering igen. haha, tänkte dra hem till axel åså men nää, haha blev inte så. tar det en annan dag istället.

min dag har varit rätt seg, skolan åså bara som vanligt:) sen fick man trevligt sälskap på bussen hem av maurits:) nu ska jag bara ta de lugnt, kanske träffa tova lite senare om jag får tag på henne. hörs sen iaf, PUSS


snyggt från h&m









scary

va inbrott på våran skola förra veckan, mellan onsdagen och torsdagen. dom tog alla pengar typ som alla hade i sina klasskassor i något typ rum eller skåp eller något. åså de va ju då vi va hos maurits, asså maurits bor jätte nära skolan och alla skulle ju träffas där innan vi stack hem till han, å de va ju dåå, då de blev inbrott. eller ah jag vet inte om de va just då haha, men tänk så va det de? de va ju iaf samma dag, ush! idioter de finns alså! men som tur är har vi alla våran pengar på ett konto, hähä:)


Dag 03 - En sak jag älskar från min garderob

är min kära odd molly jacka! älskar den verlkligen!
haha tjatade till mej den förra året av mamma. först sa hon att jag redan hade massa jackor och att jag inte skulle få någon men sen av någon anledning ändrade hon sej och så äntligen, fick jag den!
vi beställde den ifrån nelly.com :)


13 januari

heej! slutade kvart i 2 idag och sen körde lollo hem mej så kom hem mycket tidigare idag, as gött!
dagen va väl som vanligt, spanska, engelska, svenska och SO. haha okej sjukt tråkiga lektioner. men gjorde inget speciellt eller så.
ska strax ut och gå tänkte jag. haha behöver röra lite på mej känner jag. sen hem och läsa i ah kommer inte ihåg vad den heter, men iaf vi måste läsa en fanatasi bok i svenskan. så ska fortsätta på den senare. riktigt tråkigt inlägg blev de här haha, men vi hörs senare PUSS


Dag 02 - Meningen med mitt bloggnamn.

haha ja, vet inte riktitgt vad jag ska säga om mitt blogg namn. det är mitt efternamn och förnamn. ville först ha sarahallberg.blogg.se men de fanns redan, så då provade jag att vända på de. så fick de bli hallbergsara.blogg.se
men det funkar bra de med:)


dagens outfit



klänning, h&m
kavaj, new yorker
leggings, h&m
smycken
+ boots & odd molly jacka


hallo


hemma nu från skolan. asbra dag faktist! inte haft några riktiga lektioner en typ, bara läst lite och gått igenom lite skit, men inte börjat jobba en. eller jo va ju vanligt åså på hemkunskapen, bakade bullar. eller ah jag vill inte kalla de bullar ftersom de va bröd? men alla sa bulllar, eller ne bollar. haha men cornelias och mina blev jätte goda iaf:) sen nu så har jag inte hunnit göra så himla mycket, ska äta apelsin nu som jag börjat äta typ hela tiden haha, men gah så gott det är! yayaa, hörs lite senare med outfit osv:) PUSS 

oj va intresserade vi va av att veta vad vi får att äta denna terminen:) blev små fina hattar ist



naattti

aaaaaap trött! kan ju bero på att jag bara sov 3 timmar i natt, så tänkte faktist fixa mej lite nu och sen sova:)
imorgon blir det ju skola igen som vanligt. å juste idag, första dagen efter lovet, fick jag tillbaka mitt matte prov jag gjorde innan lovet, hahah 10/20 och hade inte ens rätt på plus och minus, sög ju. yaya bara te å göra bättre på nästa prov:) lyckas nog.
vi hörs i morgon, PUSS


Dag 01 - Presentera mig själv.

jaa, jag heter då sara hallberg. bor i lilla kungsbacka som ligger en liten bit utanför göteborg. bor med min mamma, pappa och mina 2 bröder som är 2 år yngre en mej, joel och patrik. har även 1 syster som bor i partille med sin sambo.
jag är 14 år, född 1996, fyller 15 den 12 februari vilket är rätt snart. min födelsedag har alltid varit under sportlovet, älskar det!
jag är runt 175 cm lång, ´trivs inte alls med min längd, hade gärna varit några cm kortare. men men de e nått jag måste vänja mej vid. jag har blå/grå/gröna ögon och mörkblont/ljusbrunt hår. den färgen jag har nu är altså inte min riktiga hårfärg. och jo haha det är mitt egna hår, kan se ut som om jag har löshår på en massa bilder. men jag har faktist aldrig i hela mitt liv använt löshår. men de blir nog till att skaffa de snart, vil ha lååååångt hår! typ min dröm, hah. ja vad jag babblar på haha, vad ska jag mer berätta om mej själv? jag har en underbar klass´, 8B2♥ går på världens sämsta skola dock, smedinge... 
jag tror helt seriöst på spöken. och att folk kan prata med döda, osv.
sen är jag svin rädd för hajar, fiskar å aah vatten. nej asså jag gillar att bada å sånt, men de skrämmer mej ändå så himla mycket när jag tänker på vad som finns i vattnet. får ibland typ panik när jag går på bryggor, känns som om jag dras ner till alla fiskar i vattnet. haha låter kneeppt, men så är det iaf.
ja, jag vet inte riktigt vad jag ska berätta mer. de här får räcka tror jag:) något ni undrar? är det bara att fråga på:)





hemma!

nämen hallo, kom hem från skolan för inte så länge sen. segt att sluta halv 4 första dagen... aya rätt chill dag ändå:) åså hittade man en hel burk med skum tomtar i skåpet från avslutningen, haha!
mihi gosh jag är på super humör verkligen, nu ska jag ta en dusch sen skriva presentationen om mej själv.:) KYSSAR


BILD LEKTION


rooolig bild lektion, hehehehe
vill hem, Å SOVA:(


dagens outfit

mamma erbjöd sej att köra oss till skolan, så kan lika gärna lägga uppp dagens outfit nu:)




tunika, kappahl
leggings, indiska
linne, gina
smycken + palladium & odd molly jacka



moooorning, sovit gott?

godmorgon! sovit 3 timmar inatt.. men då kanske de blir lite lättare att somna sen i kväll. ska dra ner till bussen om 20 minuter typ. aja lite musik nu och fixa de sista så blir de dagens outfit och presentation om mej själv när jag kommer hem, KYSS


börjar i morgon

Dag 01 - Presentera mig själv.
Dag 02 - Meningen med mitt bloggnamn.
Dag 03 - En sak jag älskar från min garderob
Dag 04 - Det här åt jag idag
Dag 05 - Vad är kärlek.
Dag 06 - Min dag.
Dag 07 - Min bästa vän.
Dag 08 - Ett ögonblick.
Dag 09 - Min första kärlek.
Dag 10 - Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 - Mina syskon.
Dag 12 - I min handväska.
Dag 13 - Låtar jag kan lyssna på om & om igen
Dag 14 - Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 - Mina drömmar.
Dag 16 - Det här är jag beroende utav.
Dag 17 - Mitt favoritminne.
Dag 18 - Min favoritfödelsedag.
Dag 19 - Min absoluta favoritlåt
Dag 20 - Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför.
Dag 21 - Ett annat ögonblick.
Dag 22 - Det här upprör mig.
Dag 23 - Det här får mig att må bättre.
Dag 24 - Det här får mig att gråta.
Dag 25 - En bild från mitt rum/lägenhet
Dag 26 - Mina rädslor.
Dag 27 - Min favoritfärg
Dag 28 - Det här saknar jag.
Dag 29 - En nytagen bild på mig & 10 faktapunkter om mig.
Dag 30 - Ett sista ögonblick.


top model 15


inspiration


fake smile

fick rensat alla skor och jackor idag, inga jackor blev slängda bara 7 par skor. haha känner att de inte blev så mycket gjort idag som jag hade velat. och i morgon börja ju skolan igen, så får ta tag i det någon annan dag. känner att jag inte riktigt orkar det nu. vi får höras senare iaf, puss


sista dagen på lovet!

yaa, detta lovet har gått otroligt fort. föööör fort.. kommer aldrig orka upp till skolan i morgon halv 6 nu när jag gått upp vid 12, 1 varje dag. aja det är ju iaf nästan bara 1 månad kvar till soprtlovet, bara 1 månad... hm. jaja nu tänker jag inte sitta här framför datorn hela dagen. nu måste jag få min garderob fixad, så de ska jag börja med efter att jag ätit frukost. PUSS


verkligen fastnat för den här låten, och kolla bara videon! ååh♥


veckans blogg

jag är med och tävlar om att bli veckans blogg hos sarah.
vill du också va med och tävla? klicka då HÄR !


ge mej sommar nu tack!?

nehe blev inte att rensa garderoben idag, kunde inte slita mej från tvn idag.. haha, kollat på teen mom hela dagen och bara tagit det lugnt. och så lyckades jag göra lite mat också, känner mej riktigt duktig! sitter nu och kollar igenom lite bilder jag tog i somras och va jag verkligen saknar sommaren. as bra sommar 2010 men sommaren 2011 ska bli så sjukt mycket bättre!


godmorgon!

vaknade. tomt i huset, undrade vart alla va. kollade ut. där stog alla grannar runt om våran bil som va nere i diket. hahah blev rätt förvånad asså när jag såg det, trodde jag typ fortfarande sov eller något, men jag gick ut iaf till dom andra, men efter ett tag så kom de typ en traktor och drog upp bilen. haha, jaja bra morgon det med!

idag hade jag tänkt att rensa min garderob och slänga allt som jag verkligen aldrig använder, bara ha kvar sånt som jag vet att jag kommer använda. sen så måste jag fan börja tänka på vad de är för kläder jag köper, haha brukar väldigt ofta bli kläder jag egentligen vet att jag inte kommer använda, bara köper för skoj skull. men nu är det slut med de!


godnatt bloggen..

.. och alla läsare!


8 januari

matchen va as grym, dom förlårade dock med 3-6 .. men så bra dom spelade ändå! haha de är verkligen sjukt kul att kolla, man får en kick å blir as glad på något sätt. måste följa med och kolla lite mer på deras matcher asså. sen när vi va påväg stannade vi vid coop och köpte med oss lite lördags mys, sen nu efter att vi ätit upp allt insåg jag att de va alldeles för mycket.. haha, ush hade inte jag nyårslöften!? hmm, får börja ta tag i det nu på riktigt! nu ska jag bara ta det lugnt iaf, kanske blir ett till inlägg lite senare om jag orkar känner mej jätteseg..


34 dagar kvar!

gooodmorgon! sitter å äter upp dom sista pepparkakorna nu å försöker planera dagen lite grann, går ju lite sådär asså. men jag vet iaf att jag ska kolla på hockey match lite senare idag, sen efter de vet jag inte riktigtm va tänkt bio först men sen strula de massor. så nu får vi se.

åså nu är det 34 dagar, 10 timmar och 17 minuter kvar tills jag fyller år:D haha
läääängtar ju rätt mycket...


korvis♥



Cornelia Hansson, haha lilla korvis♥ vet inte hur du gör, men på något sätt får du mej alltid på så bra humör.
PPMK♥


dagens outfit



leggings, h&m
topp, chelsea
kofta, gina
smycken
+ skor, palladium
jacka, ingen aning


7 januari

ska åka ner till kungsbacka och kolla på när joel och patrik tränar. inte så mycket annat för mej å de va längesen jag träffade dom faktist, haha dom har varit borta på cup nu hela denna veckan så de har varit rätt tomt här hemma. nu känns de lite mer som vanligt när dom kom hem haha:) ska iaf börja göra mej i ordning lite nu, hörs när jag kommit hem igen, PUSS


puss på rumpan!

sitter å snackar med en as go kille på msn så har inte riktigt kunnat släppa datorn. haha vilket inte är speciellt bra, vända tillbaks dygnet va de jaa. kommer ju sova bort hela dagen i morgon med. pappa vaknar om 2 timmar så innan de iaf måste jag sova, haha. vi hörs i morgon iaf, eller ah senare idag.

PUSS PÅ RUMPAN!


humöret är på topp!



mår huuur bra som helst, ska kolla lite kläder på h&m nu tänkte jag. allt tar ju slut så himla fort.. så de jag velat ha ett tag nu lär nog inte finnas kvar. men får se om de finns kvar något.


svar

det var en tjej som undrade hur gammal jag är, och jag är 96a. så jag ska fylla 15 nu detta året, den 12 februari.
om det är något mer nån undrar är det bara att fråga på, svarar på i stort sätt allt:)


6 januari

heej! nu har jag precis vaknat, kom hem och la mej några timmar. hade en jättebra kväll/natt/morgon, dock fick jag svin ont i magen ett tag, kändes typ värre en mensvärk.. men de gick över efter ett tag:) å kul att jag och stephanie gick runt i fjärås centrum halv 6 på morgonen i typ snö storm, ah va helt borta då för jag va så trött. sen la jag mej typ 3 timmar ås sov hos maurits och sen stack jag hem å sov, så nu ska jag å pappa dra ner till stan å köpa nått att äta, om nu något är öppet. för det är väl typ röd dag i dag eller nått? ah vet inte, men jag bloggar mer senare iaf:)


no lies, just love

älsklingen kommer snart hit, sen runt 8 sticker vi till maurits. de här blir nog sista inlägget för idag, får nog inte tag på nån datan senare ikväll. men i morgon när jag kommer hem får ni uppdatering. så ha det så bra alla så hörs vi morgon, puss:*

bjuder på en riktigt snygg bild med världens bästa kvalite också:)


nu drar jag ut å skottar


haha sikken skeving..


110105

godmorgon på er! vaknade för en stund sen. ska strax gå ut och skotta lite snö så får man tjänat lite cash, haha de kan jag behöva. sen ska jag göra mej i ordning och dra till maurits:) men jag bloggar nog lite innan jag sticker, men vi hörs sen iaf, puss:)




godnatt finisar

nu ska jag sova och sova ut riktigt länge i morgon. för de blir väl te å dygna hos maurits, haha.
så nu säger jag GODNATT ♥
hörs i morgon finisar.


jag, under 2010

bilder på mej under 2010, ush vad jag saknar mitt blonda hår:(


  


jag är med och tävlar om att bli veckans blogg hos amanda. vill du också va med och tävla så klicka HÄR så kommer du till inlägget där du kan läsa om vad du vinner & vad du måste göra för att vara med. :)


åkt pulka

åkt pulka idag med älsklings patrik:) haha, sjukt kallt va de. och inge bra att använda uggs i snön, bara halkar runt. haha kom ju knappt upp för backen..

efter första åket va vantarna rätt fulla med snö.. haha


moorgon

godmorgon! sitter här med patrik och äter upp pepparkakshuset, haha fan va äckligt det är ändå.
ska strax börja göra mej i ordning så får vi se vad som händer idag, men vi hörs senare iaf, puss


natti natti

nu kaanske de blir så att vi kan dra hem till maurits, men inte säkert en. annars drar vi på bio eller bowlar ellernågot:) 8b2 ska verkligen inte planera, haha asså vi är sämst. när de är sånna fula turneringar å skit i skolan kommer vi alltid sist. hahah men jag älskar er ändå. underbar klass:*

nu ska jag strax lägga mej, kanske sticker till stan i morgon. behöver fixa ett minneskort till kameran eftersom jag bara kan ta 5 bilder sen e minnet fullt. haha stört. trodde jag hade ett minneskort hemma, fast jo jag hade ju ett men de krånglade massa så de blir ett nytt iaf:) aya vi får höras i morgon
godnatt, puss


sög juuu

8B2 är nog världens sämsta på att planera, haha aldrig att de har funkat asso! försöker fixa en kväll då alla kan träffas. går inte speciellt bra. ingen som vill ha hem oss, aya får la sätta oss på gatan dåå...:)


ny design

tack så jätte mycket Amanda för hjälpen!:*


"godmorgon", typ. hah. har vaknat å sen somnat om ett antal gånger nu, men gick upp för en stund sen. ska äta frukost nu, jordgubbar♥
sen stääda faktist.. mamma, joel & patrik kommer hem idag från malmö. så tänkte vara lite duktig och städa så de e fint när dom kommer hem:d hahah..
yaya hörs sen:*


you make me fall in love


2 Januari

nämen hallå! nyss kommit hem från falkenberg, träffa Kayla idag för första gången. asså sååååå söt hon är & så liten:') haha. men jag har iaf haft en as bra dag i falkenberg.
nu ska jag ta något att äta. bara ätit lunch idag så e rätt hungrig nu..


magic

lyckades jag somna förut eller? n e j. nu är jag inte ett dugg trött ändå så.

kvällen har spenderats framför tvn, & suttit och varit orolig för pappa, haha. han svarade inte på telefonen och kom fan aldrig hem:o hah men nu är han hemma som tur är. ska väl sätta mej framför tvn en stund till, kanske somnar då. mmmh känner att jag behöver sömn, men jag är inte trött.


gott nytt år!!

GOTT NYTT ÅR ALLA FINA MÄNNISKOR!

RSS 2.0