hooooooooooola

haaaaaaj!! sitter i nagan datasal med lisfisen och forsoker logga in pa facebook... men tyvarr har vi bada a,a och o i vara losenord. satt det sog ju ratt mycket.
men ialafal, vi har det as grymt har nere. traffat massa snygga pojkar och ser snart ut som tva vandrande pepparkakor.. haha. fast ne.
saknar alla dar hemma massssssor och hoppas alla har det lika bra som jag och lollo har det har nere. ville bah slanga in ett litet inlagg fčr att visa att vi fortfarande lever. ne nu ska vi fortsatta forsoka med facebook. ha det beeeeest!!

karlek/ sara & lollo


hello kroatien

detta blir nog sista inlägget innan jag drar till kroatien. ska äta och fixa mej lite grann sen drar jag bort till lollo vid nio tiden. vet inte när de blir uppdatering nästa gång, när jag får tag i internett antagligen haha. men ni överlever nog ändå:) alla här hemma får ha det bäääääst nu! kommer sakna sönder er!!!! love uuuu


-

 -Varför landa när jag kan flyga bland änglarna?

 


13 timmar

varit och packat in alla mina grejor nu i husbilen. TAGGAD SOM SATAN!!
blir duschen strax, sen ska jag fixa det allra allra sista för i morgon. såååå jefla grymt det här kommer bli va. jag och lollo i kroatien i en månad, craaaaazzzzy!!


mums !




liiiiite gott att man bara kan gå ut och plocka...

& grattis till lilla oskar som fyller år idag! :D hoppas du haft och har en grym födelsedag!



tjejer, ni är bäst

haaaaj! tvättat och packat massor idag. as taggad inför kroatien nu asso!!:D:D
men mitt i allt packande så ringde jenni julia och matte. inte pratat med dom sen avslutningen. så de va kul! vi bestämde oss sen för att vi skulle träffas, innan jag och lollo åker på måndag. så jag tog moppen och drog till långaresjön. stephanie och cornelia kom efter ett tag också. haha asså ni får alltid mej att skratta tjejer. önska vi hade träffats mer nu i sommar.. men allting sket sej ju. jag kommer sakna er massor!! ni får ha det bäst här hemma. love you!


you had me at hello

godmorgon folket! blev inga mer inlägg igår etersom jag inte hade tid till det. stephanie kom vid två tiden eller nått kanske. vi satt mest och snckade åså, sen började vi fixa med min design. tack så jättejättemycket stephanie!:D försökte också laga lite mat, vi började göra pannkakor men de blev mjaaa, inte så goda och inte så fina. haha. satt vi gjorde köttbullar istället.. haha. kollade sen på två filmer, "just go with it" och "step up". väldigt bra filmer! sen somnade vi vid 4 någon gång. och vaknade vid 11 av att stephanies mamma kom och skulle hämta stephanie. sorgligt att det va sista gången vi sågs på 1 månad typ.. :( tack för dagen ialafal jurgis <3!

nä nu ska jag börja tvätta lite åså inför kroatien på måndag!!!!! aaaaaaaaaaaaaahhhh:D:D:D


15 juli 2011

godmorgon pluttisar! vaknade vid sex i morse av världens mensvärk, fuck va sur jag blev asså! men kunde tillslut somna om igen.
planer för dagen; ska strax fixa mej lite grann. senare idag så kommer stephanie hit. cp längesen vi sågs!! så de ska bli väldigt kul:) får se vad vi hittar på. men jag bloggar lite mer senare under dagen, puss!

shopping

senaste dagarnas shopping.. :)



sann romans

sorry, dålig uppdatering.. jag vet. men men vad ska man göra, haha.
sov i onsala inatt eftersom jag skulle upp och passa mina kusinbarn idag på morgonen. haha asså jag dör vilka kommentarer dom kan få till asssoo.. sötnosar:') drog sen in till kungsbacka för att köra sista moppegrejsen. gick la sådär + ayy det regnade.. men jag blev godkänd ialafal. efter det drog jag till kungsmässan och shoppade lite, fick med mej lite grann hem också. men det får ni bild på i nästa inlägg. drog sen till hemköp med mamma och köpte oss en glass och lite jordgubbar. sen hämta joel och patrik och sen hem. bara städat å skit hela kvällen. men sånt måste ju också göras. ahjaa, det va min dag ialafal. får se om de blir så många fler inlägg idag. annars hörs vi i morgon:)


Varit på moppegrejs å skit idag, gick inte...

img_6697 (MMS)

Varit på moppegrejs å skit idag, gick inte bra kan jag säga, haha! Sen blev det lite shopping och mys med mamma och joel:) nu ska vi dra och käka nånstans. Bloggar bättre i morgon, puss


hearts in the air

hooome again, från röda holme. sov där inatt med tova, as mysigt faktist! åkte till min kusin och åt jättegod middag där, cyklade sen tillbaka till "våran" lilla stuga:)
vaknade sen tidigt idag, tova skulle upp och jobba och jag skulle passa mina kusin barn. haha, nog världens sötaste kusinbarn!:') passade dom till halv 4 ungefär. sen drog jag tillbaka till stugan och väntade på tova. tova kom, och vi gjorde lite mat sen drog vi oss hemmåt.
inte gjort så mycket sen jag kom hem, bara myst framför tvn åsånt.


vill verkligen tillbaka till mellby, NU NU NU !!! orkar inte med folket här asså, åååh fuck alla, typ.
allt va ju värsta perrrffffaaa i mellby och alla underbara människor som va där, KÄRLEK! åså kommer man hit åså bah blä. vill bah ta med mej familjen och åka ner dit nuuuuuuuuuu




do it like i do

packat upp, städat, färgat håret, försökt planera, grillat och myst med familjen.
knäpp dag.. vill tillbaka till mellby såhääääääääääääääääääääääääääääääääääääär mycket! fyfan, blev massa problem så fort jag kom hem och fick ingen bra känsla när jag körde in i fjärås. haha, ärligt. så jag vill tillbaka!!!!

jaaa, har ialafal försökt planera kommande vecka. i morgon drar jag till röda holme med tova. vi drar på middag hos min kusin åså. ska nämligen passa mina kusinbarn på tisdag och torsdag, satt ah. vi sover i röda holme också sen upp på tisdag och passa kusinbarnen. tova drar hem och någon söt sak får ju jättegärna komma till röda holme på tisdag till onsdag(a) sen blir de moppe grej på onsdag och torsdag + passa kusinbarnen på torsdag. sen på torsdag drar jag hem tror jag. hem och tvättar massor och packar massor sen till kroatien med lollo på måndag!!!!! eller tisdag.. hah! men det är fanimej inte långt kvar nu:D:D


Påväg hem nu från mellby.. Ush vill inte h...

Påväg hem nu från mellby.. Ush vill inte hem nu faktist, haha:( jajaaa, varit två underbara veckor där nere ialafal och jag ska ner så snart som möjligt och hälsa på! Lite kul att alla fått sparken också, hahaha.. men fick träffa han den nya idag, rodi hette han. fick lära han massor åsånt i affären och skit:D synd bara att vi inte hann träffas så länge. Men som sagt så ska jag hälsa på snart:) men bloggr nog mer ikväll när jag är hemma. Puusss


Hitta dom på stranden. Funderar på att ta ...

img_4842 (MMS)

Hitta dom på stranden. Funderar på att ta med dom hem åsånt


110708

första dagen som varit riktigt seg här nere i mellby.. det verkligen ös regnar ute!! så det kommer ju inget folk. åsenså är ahmad sjuk, och alla andra kan inte jobba idag satt ahhhh....
i morgon kommer ialafal min älskade och väldigt efterlängtade familj ner hit:D dom sover här tills på söndag då det är min sista dag här nere för den här gången. ush, fyfan vad jag kommer sakna alla här nere vaaaa... inte kyl. men men, får komma och hälsa på dom massor!
inte speciellt mycket att säga. liksom vad har hänt idag? N A D A ! satt ah, hade bah lust för att skriva lite granna. nu ska jag gå och sno en godis bit, byyyyyyyye


Galen dag! Oliwer har hållt på heeela dage...

Galen dag! Oliwer har hållt på heeela dagen.. Haha, ja vart ska man börja.. Han har sputat grädde över hela mej. Hällt äckligt gammalt vatten på mej. Går runt med en jävla lampa och lyser mej i ögonen. Går runt och knuffas. Låter mej stå och jobba själv medans han ligger och solar. Smätter med en jävla penna överallt på mej. Haha putter på rumpan så man ramlar. Asså de är så sjukt mycke mer, haha! Mongolid barn är du..... Åså går han runt och mobbar mej hela tiden.. Åså är han så jävla kåt hela jävla tiden!! Haha, lilla olivia:') Sover själv i husvagnen inatt.. Inte kul! Men men, jag överlever laaaaa. Ska kolla lite tv nu sen nana


Som alla andra dagar så har denna dag vari...

Som alla andra dagar så har denna dag varit lika underbar! Tack vare allt folk här nere! Min älskling har kommit tillbaka till campingen igen också:') en 60 årig gubbe som kallar mej för söta tösen, sötnos osvosv.. Fick passa hans hund idag tillomed, hahah!:') Jobbat i kiosken på stranden idag, ahmad och oliwer fick vara mina springpojkar, hähähhä;d Sen va jag med dom resten av dagen efter att jag slutade. Hade penn krig? Typ. Smätte pennor på varandra, å fyfan va ont de göör!! Haha! Synd bah att jag aldrig fick till några smättningar på dom... Oliwer tog sen också en jävla äckel mopp full mef vatten och hällde på mej. Men han fick igen.....;););) åså ska han alltid hålla på med sitt jävla snus, haha fyfan! Men lyckades få ahmad till att skippa sista ciggen idag:D grym är jag! Haha ahmad, kommer aldrig glömma SIA. Har nog träffat världens goaste killar här nere! Så jävla mycke problem här nere med jobb, boende osv, men vadfan gör det när man får tillbringa tid med dom goaste!


Påväg till ica nu. Sen tillbaka till jobbe...

Påväg till ica nu. Sen tillbaka till jobbet och äta frukost med oliver, mysigt!:D ledig idag också så får se vad som händer:)


RSS 2.0