old one

hemma & nyduschad! träningen gick väldigt bra idag tycker jag. tränade på att stå på dom riktiga positionerna. riktigt svårt är det, men nu fattar jag liiite mer, haha.
nu ska jag käka lite apelsin och äpplebitar sen blir det sängen för mej! så vi hörs mer i morgon igen. massa kärlek

31 januari

varit en riktigt bra dag tycker jag! vi överraskade jenni i bamba idag och kom med en kaka, haha:D riktigt bra blev det! & sjöng gjorde vi också!
efter skolan har jag bara fixat lite med skolgrejer och tagit det lugnt. drar mej senare på träningen också! ska bli riktigt gött med tanke på hur mycket kaka jag åt innan idag, haha inte okej..
men nu ska jag plugga lite! sen träning!
grattis igen jennifer!!

GRATTIS JENNI!

GRATTIS TILL MIN FINA VÄN JENNIFER SOM FYLLER ÅR IDAG!
HELA 16 ÅR!!:D
HOPPAS DU FÅR EN GRYM DAG!
♥♥♥♥♥♥♥

-

Don't sit around and wait for the perfect moment,
just take the moment and make it perfect.

måndag

heej! kommer nog inte bli så mycket bättre uppdatering nu på ett tag. mycket nu i skolan! har planer för varje dag denna veckan nästan. så ni får nöja er med detta.
idag va de iallafall skolan. rätt okej! sen efter skolan drog jag och lollo in till kungsbacka. hon skulle dansa och jag skulle på möte (som jag inte gick på, haha). så vi gick och satte oss på Linneas i någon timme och bara hade det allämt bra! sen vid halv sju så skulle lollo dra till dansen och jag drog mej hemåt.
sen jag kom hem har jag fixat massor! hade en lång lista för vad jag skulle göra när jag kom hem och den är nu klar, äntligen! så nu ska jag ta de lugnt ett tag o sen sova. men vi hörs i morgon! puss alla fina / S

natti natti

yees, då va gymnasievalet gjort! blev handel på lindälv och som andra val fordon på lindälv. tror det blir rätt bra de här faktist:) känner mej rätt säker nu! men man vet ju aldrig vad jag får för mej i morgon.. haha.
jaja, nu hade jag tänkt att bädda ner mej i min stora nya gosiga säng och försöka sova! så hörs i morgon! godnatt♥

söndag

heeej! blev lite senat igår så hann inte blogga. va en sjukt kul kväll igår! jättegod mat o jätte trevligt folk! jag hade det hur bra som helst iallafal! & grattis igen till marcus:D
kom hem vid halv två ungefär. syster tyckte att jag kunde stanna kvar själv men blev inte så.. segt.
men la mej med en gång för va så himla trött!
idag väckte mamma mej och sa att vi skulle till ikea. så jag gick upp o fixade mej lite grann. sen drog vi! fick med mej en säng, hylla och en lampa hem! älskar det! fortfarande lite kvar på mitt rum som måste fixas. men äntligen har jag fått min säng iallafal! så inatt kommer jag sova som en prinsessa: )
ne men ska fixa i ordning lite nu i rummet. sen fixa för i morgon med! men vi hörs kanske senare! annars i morgon igen. puss / S

morning people

godmorgon! ligger i soffan just nu o tittar på lite tv. ska snart börja fixa i ordning mitt rum som ser förjävligt ut! Så det står först på listan! sen måste jag börja göra i ordning mej för 30 års festen.. haha 30 år, helt sjukt! nämen de blir nog rätt kul:) blir nog inte så mycket uppdatering idag men ska försöka så gott jag kan! men hörs mer senare, pussar!


en dag med min fis

heej! sorrysorry, men ni vet..
skolan idag va rätt så bra. hade cirkelträning på idrotten men jag och amanda peppade varandra massor så det gick as bra!
efter skolan drog jag och lollo in till kungsbacka för att hyra film och köpte lite gott. slutade med fem filmer, godis och en ben&jerry. drog också en subway lite snabbt innan bussen kom. men va lite mycket folk inne på subway så satte oss i trappan på hemköp..
sen hemåt till mej. kollade film, åt godis, gjorde mat, snackade, kollade lite tv och kollade ännu lite film. mysig kväll med dej lilla fis! ♥
nu då, ska jag kolla runt lite på datorn o va lite social. i morgon blir det 30 års fest för marcus! blir nog roligt! men vi hörs i morgon igen. puss!
lollo & jag hade kul på NO lektionen, japp japp..
.. & denna älskade bonaqua bara slank ur mina händer på bussen och på något knasigt vis bara ramlade ur bussen.. uuh..
min fina!
haha kollade lite gamla bilder.. hahaha, dör..! kommer verkligen ihåg när detta kortet togs. kul att vi också skrev på baksidan av kortet "obs, ingen annan en louise och sara får kolla!".. näe de va lite kul:')

volleyboll

mamma kom precis hem med benskydden och volleybollen jag beställde för någon vecka sen. blev as bra!

with ur love


All of them other boys can walk away
They ain't even in the game
Cause they know that you own it
You got this swag, you got this attitude
Wanna hear you say my name

Everybody wants what I got with you,
Cause I'm standing on top with a killer view
Inspired Feeling like a million
I'm one in a million

[ Lyrics from: http

-

snodde lite bilder i från steppi, så här får ni lite fler bilder i från igår!

duktiga mej

hola vännor! dagen har faktist varit rätt okej. en vanlig skoldag bara. efter skolan drog jag mej hemåt för att plugga, vilket jag faktist har gjort också! gjort klart både NO och svenska inlämningen. fan va bra jag är! nu är det bara spanskan kvar. men den får vänta lite. ne nu ska jag göra lite te och lägga mej i soffan.
ha de så bra så hörs vi mer sen. massa pussar!
haha julia, du gjorde min dag idag! du är utan tvekan den sötaste jag vet!♥

-

Don't waste your time on jealousy;
sometimes you're ahead,
sometimes you're behind.
The race is long,
and in the end,
it's only with yourself.
Don't waste your time on jealousy;
sometimes you're ahead,
sometimes you're behind.
The race is long,
and in the end,
it's only with yourself.

skridskor

tja! idag i skolan hade vi friluftsdag! åkte till någon is bana i frillesås! haha riktigt kul va det! jag "åkte" också såklart.. tog lite bilder också som ni får här nere. efter att vi åkte till ungefär elva så skulle vi dra tillbaks till skolan för att gymma, simma och gå promenad. jag tog en liten promenad med fis sen drog jag mej hemåt med ett bussen. så har varit hemma nu ett tag!
senare så blir det volleyboll med steppi! ska bli rätt kul fast en jag är så trött. höll på o somna på bussen.. aja, bi hörs väl mer senare skulle jag tro:) puss på er!

usa

hej folket! efter skolan idag drog jag hem till inez, som ni kanske såg i förra inlägget, haha..
mja de mesta som hon sa stämde ju, haha. men vi pluggade iallafa lite grann. hade fått en hemuppgift för att vi slapp sista lektionen, så vi slutade 2 timmar tidigare en vanligt, as gött! men vi satt mest o myste i hennes säng, drack julmust, åt plommon och kakor och bara hade det huuur bra som helst! tack för idag bästaste inez♥
men nu då, ska jag käka något sen fixa lite här hemma! i morgon blir det friluftsdag med alla nior. ska åka skridskor, gymma & simma! blir nog brao.. jaja, vi hörs senare! L O V E

VAD HAR DU UNDER BLUSEN SARA?

Tja tja bloggen!

Inez här, sitter för tillfället i min säng med Sara Bara Lingon Kong! <3
Vi har precis '' pluggat '' om man vill kalla det de! Vi har jobbat med Vietnamnkriget , ni vet som det i Forrest Gump!

Vet ni vad vi gör mer?
Vi äter KAKOR och sara slår mig på mitt bröst, men eftersom att jag har klamydia på mitt bröst, så är sara nu smittad,! Så vad ni än gör, gå inte nära sara för då går det illa! ;) thihih!

Vi får se vad vi hittar på sen, men det blir säkert något kul.
Ha en trevlig eftermiddag gott folk!

Kysspusshångelkram INEZ THE GOD FUCKER



kärlek

Go aheadIt's out of my controlᴿᴬᵂᴿ.Google Afbeeldingen resultaat voor http://1.bp.blogspot.com/-FFKcGK_wAho/TvXKaCrhpcI/AAAAAAAAAms/2AWkMj2KXyw/s640/tumblr3.jpgPopulagram - #glitter popular photos on Instagramnever stop loving*eloraPhotos of Xiao-zueneverBIGHEARTDIARYLet me shake it offTumblr(6) TumblrIgnorance is my new best friend,Likes | Tumblrdestroyed, fashion, girl, hair, hipster - inspiring picture on Favim.com

snow

halluf! kom precis ut från duschen och snart kommer pappa hem med kyckling sallad till mej!
varit en väldigt lugn och skön dag. tog en promenad i det fina vädret! vill dock inte ha snö nu, haha.. men fint är det ialafal:) har inte så mycket att säga egentligen, så vi hörs senare! puss

lördag

naaada uppdatering idag.. sorry sorry
men har spenderat min lördag med bästaste! drog till henne vid två tiden, vi gjorde väl det vi brukar göra. haha, snacka massor, kolla film, mysa och äta. haha, love it! tack för dagen bästis!
sen jag kom hem har jag inte gjort ett dugg.. kollat runt på lite kläder o sånt. men ska nog bara sätta på någon bra film nu. hörs senare eller i morgon. puss!
längtar ju bara mer till sommaren nu när all snö kommit..

teenager post

det läskigaste är ju att dom verkligen stämmer..!

one direction

självklart tittade jag på one direction när dom va med på barnkanalen innan idag. haha, underbart söta! 
haha kommer i håg då jag och steppi verkligen satt typ en hel dag och bara tittade på klipp på dom när dom precis blivit kända eller vad man säger, haha. naae, söta pojkar det där!


-

hola! precis käkat en sjukt god middag & fruktsallad med familjen! och nu väntar godis och film mys. love life!
min dag i skolan va rätt bra. va fortfarande jätte lite i klassen vilket va lite segt, men men. drog mej hemåt med ett bussen eftersom jag inte skulle vara med på idrotten så det va ju lika bra.
sen jag kom hem från skolan har jag bara chillat på livet o inte gjort så mycket. go dag ialafal! men vi hörs kanske mer senare igen. / S

äntligen fredag!

heeej! sitter på bussen på väg hem från skolan nu. blir mer uppdatering när jag kommer hem. puss


torsdag

heeeeej! precis snackat i telefon med ricky en stund o ska snart käka lite.
stannade hemma från skolan idag med.. hade feber i går kväll men som tur är har den försvunnit nu:)
tror ialafal att de blir skolan i morgon men får se!
va ju på öppet hus i går på fässberg. själva linjen o sånt verkade jättebra! men skolan va väldigt gammal o påminnde väldigt mycket om smedinge.. haha! o vill ju helst komma så långt bort från smedinge som möjligt! så får se hur det blir, fortfarande beslutsångest!!
jaja, vi hörs senare:) puss

vackraste flickan i världen

-felicia frithiof-

15:30

sitter just nu på bussen påväg ner till kungsbacka. ska träffa mamma sen åker vi på öppethus på fässberg.
stannade hemma idag från skolan o det va riktigt skönt! har bara tagit de lugnt o sånt. men känner mej faktist inte helt bra.. men men, vi hörs senare! puss


han är kärlek

nu drar jag mej mot träningen! vi hörs kanske mer sernare när jag är hemma igen. annars i morgon:)
L O V E

-

kul vi hade idag på musiken:')

17 januari

skulle igentligen varit o biffat mej på gymmet nu men jag o steppi kände att vi inte riktigt orkade både gym o volleyboll idag.. så kör på bara volleyboll i kväll.
skoldagen va rätt chill, fortfarande lika många sjuka.. och i morgon är även jag "sjuk". haha..
drog mej bara hemåt efter skolan, har tagit de lugnt o käkat lite.
ska kolla runt lite på datorn nu o fixa med lite bilder. men vi hörs sen! puss / S

ny vecka, nya tag

förlåt, men blir jobbigt att blogga när skolan är igång igen! så blir det dålig uppdatering så vet ni varför, är antingen på gymmet o biffar mej eller pluggar som ett as..!
i söndags åkte jag o steppi in till göteborg o kollade lite på vårat volleyboll lag som spelade turnering & självklart så vann dom alla matcher, grymt! efter det drog vi till gymmet o biffade till oss. fick sen vänta i evigheter i stan innan jag kunde komma hem, men äääsch..
idag va det en rätt okej dag i skolan! va dock väldigt många sjuka, 9 stycken eller något sånt..
efter skolan drog jag, corre o steppi in till gymmet, blev 1 o en halv timme eller nått sånt, gött det!
sen tog jag bussen hem o nu sitter jag här, en aning död.. måste plugga också, livet äger!
i morgon blir det skola sen drar jag o steppi in o gymmar sen iväg på volleyboll träning! fan va bra vi är! haha.
nämen vi hörs när vi hörs! pussar / S

biff

nyas gymmat med steppi o sitter just nu hemma hos lilla farmor o väntar på skjuts hem! ni får mer uppdatering senare! puss



yesterday

hej vännor! corre åkte nyss hem o nu sitter jag här alldeles ensam.
igår tog vi det bara lugnt å sånt mys & vi somnade redan vid halv 12 (!!!!!) under lovet somnade man tidigast 3. o efter en vecka i skolan är man helt slut! redan skoltrött.. inte okej!
vaknade sen vid 10 idag, helt döda! låg o segade oss i sängen hela morgonen.
blir en lugn dag för min del. ska försöka städa mitt rum, segt.. men sånt måste ju också göras! yeees, men vi hörs senare! puss
i väntan på bussen..
jag o inez igår på lektionen!

heeelg

hola! sitter i sängen med corre o ska snart se film eller något sånt mys!
varit en rätt bra dag! men som sagt så krossades en spegel idag i skolan, haha.. asså jag dog lite..
sen efter skolan så drog jag cornelia, jenni, matte, julia & stephanie in till kungsbacka för att gymma. stannade till lite på statoil för att käka lite. tyckte vi va riktigt duktiga på gymmet! körde ungefär i 1 o en halvtimme, gött! sen blev de lite struligt med bussarna o sånt så jag o corre missade bussen, fett segt. så vi drog till kungsmässan o satte oss på linneas ett tag tills nästa buss gick. gött o sitta där helt lökig typ.. ajaa sen hoppade vi på bussen hem till mej så nu sitter vi här! men ska vara lite social med corre nu så vi hörs senare eller i morgon:) / S

fredagen den 13

fredagen den 13 o tjejerna lyckas göra sönder en spegel.. hahaha!!


07:12

ska snart dra mej mot bussen! blir jobbig dag i skolan sen gymmet med bästaste tjejorna! o sen hänger corre med hem o sover här! awesome!
vill igetligen bara gå o dö i sängen, men vem vill inte det? äsch äsch.. ha en bra fredag allihop! hörs sen / S


jag hör inget mer än mina tankar

kom hem för någon timma sen i från falkenberg. va ju som sagt på begravning & det va verkligen jättefint! många tårar som föll. men lovar att du har det mycket bättre nu! vila i frid ♥
ska igentlingen i väg på träning lite senare men jag mår verkligen inte bra. så himla mycket som händer just nu och vet inte riktigt vad jag ska göra och vart jag står. så stannar hemma idag istället. ska snart ta en lång varm dusch sen kolla på någon mysig film och bara ta de lugnt. men vi hörs kanske mera senare. pussar / S

summerfeelings

Likes | TumblrI n f i n i t y...Likelikelike ♥Glam Press: Verão austral!fashion, jeans, legg - inspiring picture on Favim.comMusic is my languagei'd fight it backWelcome to my silly life..xxLife's A BeachPlaatjes & teksten. :goldmember: - Hyves.nlmáfia fake,doação,de,fotos,fakes twitter,orkut,blog,flog,etcDON'T BE JEL BE REEM

1 månad kvar!

exakt 1 månad kvar tills jag fyller år, wohooo!!
godmorgon! ska snart käka lite frukost sen bege mej mot bussen till skolan. jag ska bara gå på två lektioner idag sen vid elva så åker jag till falkenberg för begravning. så lär ju inte bli en speciellt rolig dag!
men jag bloggar igen när jag kommer hem. ha en jättebra dag folket! / S

new

detta fick jag hem idag som jag beställde förra veckan. två parfymer från victoria secret och en från juicy couture. älskar den i mitten, luktar kokos!

pigg o glad i morse


onsdag

heeeej! kom hem för en timme sen ungefär från lollo. vi satt bara o snackade o åt massa, va dö hungriga när vi kom hem från skolan, haha ovanligt.
skolan va rätt bra idag, gick liiiite långsamt bara.. hade även samtal med syv tanten om mitt gymnasieval o grejer. vet fortfarande inte vad jag ska välja, står fortfarande mellan två.. ååh, jobbigt.
nae, nu ska jag försöka laga mina byxor som har gått sönder. som också min kamera och dator har gjort.. inget jag kan laga tyvärr.. livet äger:)
hörs sen, puss!

10 januari

hola friends! precis duschat o käkat lite gran efter träningen. va inte pepp på att träna idag, men de blev ju bra ändå!
första skoldagen idag efter lovet. måste säga att de va rätt okej! kul att få träffa alla tillsammans igen. redan fått en del plugg dock, sjukt segt.
tror nog uppdateringen blir sämre nu när skolan drar igång. ska ju försöka satsa nu sista terminen så jag kanske kan höja mej i något ämne ialafal. men ska försöka så gott jag kan:)
ne nu ska jag fixa lite för i morgon sen sova. hörs i morgon! / S

träning

ligger i sängen o snackar med steppi som är här! ska snart dra oss mot träningen! så hörs mer ikväll, puss


smycken

satte mej ner o började pilla med smyckes sakorna jag fick i julklapp. fick till två örhängen och ett armband, hyffsat!

9 januari 2012

duktig tjej som lyckades ta sej upp vid nio i morse! haft en riktigt ta hon om mej själv dag. tränade lite, tog en lång dusch, gjorde smoothie och kollade på film. bra dag so far.
och just nu snöar det ju ute också, sista dagen på lovet. härligt.

upp med tuppen

haha jää, nu ska jag fan upp i morgon!


kroatien

varning, långt inlägg! höhö
kvällar som denna, då man inte kan sova o har tråkigt, de är då man får igång sin andra halva av hjärnan.
KROATIEN - verkligen något jag inte ångrar! bland det bästa jag gjort i hela mitt liv! innan jag åkte funderade jag lite på att inte åka med, för 3-4 veckor är ändå en rätt lång tid att vara borta från sin familj, och så långt borta. men jag åkte med, och jag är så himla glad att jag gjorde det!
en hel månad i kroatien med min bästavän! helt underbart♥

bilderna ligger inte i någon speciell ordning

jag & lollo hade i uppdrag att diska varje dag. ååh diska tänker ni.. men jag och lollo gjorde de till en sjukt grym stund! vi stod där och sjöng, inte lite heller så folk skrattade åt oss sen hände det alltid något speciellt under varje gång! diska♥
dom hade väldigt balla träd där måste jag säga, går rakt ut(?) detta ställe va även ett av favoritställena!
kroatien♥
datasalen! hände även roliga saker där! en dag tog jag dit min egna dator och snodde deras inernettsladd, när jag skulle sätta tillbaks sladden i deras dator visste jag inte vart den skulle sitta så jag la den bara där. dagen efter då jag o lollo kom dit hade dom satt fast alla sladdar med någon grej, så sladden satt där den satt. förlåt till alla människor som va lika busiga som jag, hihi.
våran sovspott♥ tog med oss täcke och kuddar o la oss under ett träd o sov en stund. har även en kåtte ifrån det trädet: )
ååh glassen! jag är i vanliga fall ingen glassälskare, men glassen där va gudomlig! dräggel..
fotade lite! några minuter efter att denna bild togs mötte vi på två jättesöta pojkar som vi spenderade veckan som kom med:)
påvägen hem. lollos pappa köppte en dricka man blev blå på tungan av, vilket vi tyckte va väldigt kul!
dessa två pojkar spenderade vi den sista veckan med! marco & jonathan. härliga killar!
haha dom gillade att retas.. jag o lollo ville inte vara med på bild. så när vi tog upp kameran o skulle ta på dom, vände dom sej om. haha idioter:')
va på tivoli som låg precis vid campingen. denna som är på bilden va rätt lugn åså.. men sen, så åkte vi en annan galen karusell! jag fick ett fucking blåmärke av den!? alltså inget litet, typ 7 cm långt. den gick så fort att jag ej fick luft, haha men fan vad jag skratta!
någon dag innan vi skulle hem så ristade vi in detta i ett av träden vi "hängde vid", ballingar!
promenad vid hamnen!
ja, hon är som hon är.. men jag gillar dej ändå!♥
badade gjorde vi mycket! bodde ju 20 meter från havet.
dom hade många fina resturanger där! här är en av dom, dom hade dekorerat jättefint i taket med fiskar o sånt. jättemysigt! trots mitt hat till fiskar..
jonathan fick tag i lollos kamera o kollade igenom ALLA bilder, vi dog lite.. haha, många fina bilder där..! vi kom också fram till att han va en mindre bra fotograf:)
vi körde på lite nattdopp också!
åkte runt campingen i en sån här cykel(?) kul men väldigt jobbigt! rasmus fick hoppas av i backarna o putta upp oss, haha..
låg ju självklart o chilla på stranden, massor!
solnedgången va helt fantastisk! denna bild är tagen från första eller andra dagen vi va där. man kunde verkligen se när den gick ner, de tog inte ens en minut för den o gå ner typ, jätteballt!
tog en cykeltur runt campingen!
lilla söta emilia med nutella runt munnen, haha:') en stor favorit vid frukosten!
solnedgången vid hamnen!
finaste ♥
blev mycket god frukt! åh, kan nästan känna hur gott de va av att bara titta på bilden, haha!
ja bilden säger väl allt?! KUNGLIGT♥
denna bild är tagen utanför gågatan med alla affärer. vi hade tagit en promenad upp till staden, vi höll på att dö av värmeslag! kan ju säga att vi valde fel dag.. så jag och lollo rusade hem till husbilen igen, bytte om till bikini och hoppade i havet!
fotade vid havet! lite efter att denna bild togs så stötte vi på ett härligt gäng med killar! vikingdefiking♥
dom hade också bungijup (???) på campingen, som vi kunde se ifrån husbilen. förstog inte hur dom vågade dom som hoppade, crazy! men fett ballt att dom hoppade ute vid vattnet.
i tyskland, hade precis kört av båten. jag o lollo hittade stenar vi blev förälskade i ♥
det finns så mycket mer jag kan berätta! men det här får räcka:) kan ju lova att ni kommer få höra mer om kroatien i bloggen!

fransar

rotade fram en gammal tröja och började klippa. haha, här har ni resultatet! 
men kan ju säga att den ser mycket snyggare ut på, för nu ser man ju väldigt mycket av kanterna, eller vad man ska säga, dom syns inte lika mycket på:)
men jag blev nöjd ialafal!

-det regnar, men jag har solsken varje gång du ler-

toppen

vad hände med att vända tillbaks på dygnet? gick o la mej halv fem, klockan ringde halv tio. men orkade jag gå upp? nääe, självklart inte. så jag vaknade igen vid två tiden. lär ju vara lite död på tisdag då skolan börjar igen..
men vad har jag gjort idag då? inte mycket alls, sprungit/gått lite på vårat nya gåband eller vad det heter:) det ska jag försöka använda minst fem dagar i veckan hade jag tänkt. awesome!
sen så har jag inte gjort så mycket mer, smsat med folk o varit allmänt seg.
alltså, jag har kännt mej så himla trött nu dom senaste dagarna. det är jättejobbigt verkligen! att man inte orkar göra någonting under dagarna. det är ju lov, då man ska ta vara på dagarna. men jag har ingen energi..
så det ska bli lite skönt ändå med skolan igen och komma tillbaks till dom vanliga vanorna. det kommer jag ångra såhääär mycket att jag sa om några dagar.
ne nu ska mysa lite med mina bröder innan dom drar på träning:) hörs senare / S
haha lollo, alla dessa låtar vi lyssnade på under 2009.. :')


fåck

yes, här ligger man helt efterbliven o kan inte sova. hur fan ska de gå när skolan börjar?!


00:05

fooolket, har fixat två nya kategorier, "music" och "foto". så har lagt in lite gamla inlägg där så de är bara att gå in o kika. :)
min dag har varit väldigt seg, legat i soffan o halv sovit framför en massa filmer. tänkte snart faktist försöka sova, eftersom det är skola igen på tisdag.. så skulle vara väldigt bra o vända tillbaka på dygnet. så i morgon ska jag sätta klockan på senast 9 så jag är as trött, haha. kommer nog funka, jappjapp! men vi hörs i morgon igen ialafal, sov så gott alla fina=) /S

-


ryan gosling

jag & cornelia kollade på crazy stupid love igår, och oj va vi dog! ryan gosling är ju så galet jävla snygg!
döööör lite..

äggis

hej alla fina! förlåt för ingen uppdatering igår, va hos corre o det funkade inte att mobilblogga..
ajaa, åkte till corre vid två tiden. vi tog de bara lugnt, kollade film o åt chokladbollar. sen vid elva så fick vi för oss att träffa lite folk, så vi ringde runt åsånt men allting sket sej.. haha! så vi satt uppe o snackade ett tag o myste på. sen slocknade vi vid tre.
vaknade upp idag vid tolv, käka frukost sen va de dags för mej att dra hem. corre följde mej en bit med moppen, sötis:') sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket. dött lite grann i soffan å sånt. skulle igenligen kolla hockey men jag va alldeles för trött för de, så blir hemma idag! men jag bloggar mer senare igen, puss!

guuuld!

så jävla grymma!!!!! stolt svensk nu asså!!


hockey

hejhejhallå! va ingen träning idag ju.. haha! men jag o mamma tog en liten promenix ialafal:)
nu taggar vi hockey hela natten! woho! haha, nä men får se hur länge jag orkar stanna uppe. vet ju nästan vilka som vinner.... ajaa, ska lägga mej i sängen nu! hörs mer i morgon / S
2 sekunder sen, typ

2011

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? jappjapp
2. Höll du några av dina nyårslöften? jodå
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? inte vad jag vet
4. Dog någon som stod dig nära? stog inte varandra såå nära.. men en släkting, som alltid fanns där!
5. Vilka länder besökte du? danmark, tyskland, österrike, slovenien & KROATIEN!
6. Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012? nje, ingenting så.
7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? kommer inte ihåg datum, men de är ju såklart massa speciella dagar:')

 

 

8. Vad var din största framgång 2011? haha hm..
9. Största misstaget? saker jag helst inte tar upp
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? jaa
11. Bästa köpet? mycket!
12. Vad spenderade du mest pengar på? kläder, typ
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? JAA! 2011 ägde sönder
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? Don Omar – Danza Kuduro & Snoop Dogg – Sweat (Snoop Dogg vs. David Guetta) [Remix] såklart många fler! men dom här får mej att känna den där känslan, u know..
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? gladare helt klart:D
16. Vad önskar du att du gjort mer? skött mej bättre i skolan
17. Vad önskar du att du gjort mindre? skolkat o skitit i att plugga
18. Hur tillbringar du julen? med släkten nere i falkenberg!
19. Blev du kär i år? mja
20. Favoritprogram på TV? jersey shore & 90210
21. Bästa boken du läste i år? läste ingen, haha..
22. Största musikaliska upptäckten? vet inte riktigt
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? dildon av pojkarna
25. Något du önskade dig men inte fick? kommer inte ens ihåg vad jag önskade mej
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011? den firades hemma hos matte med mina underbara vänner!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? jodå, om jag skulle gjort allt jag planerat, men ble ju bra ändå!
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2011? min stil?
29. Vad fick dig att må bra? mina vänner & familj 
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Liam i one direction!! daaaamn..
31. Vem saknade du? måånga fina människor!
32. De bästa nya människorna du träffade? oooj, de är många de! alla är ju lika bra:')

 


 

SAMMANFATTNING AV ÅRET
Hur har året 2011 varit för dig? helt fucking awesome!
Bättre än förra året? helt klart!
Har du träffat några nya vänner? yesbox!
Någonting du aldrig kommer glömma från 2011? typ allt
Har du flyttat under år 2011? neej, tyvärr
Har du hittat en ny låt som du älskar? jupp
Isåfall vilken? många ju.. men en jag diggar riktigt hårt är LMFAO – Sexy And I Know It

KÄRLEK
Hur har din kärlek varit 2011? rätt bra?
Har du varit kär? mja
Har du sagt jag älskar dig till någon? yes
Har någon sagt jag älskar dig till dig? jaa
Har du haft ett hemligt förhållande? nää

SORG&HÄMD
Har någon i din närhet tagit självmord? nej
Har någon i din släkt avlidit? ja
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? nee
Har du varit i slagsmål? nee

PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? mjo
Isåfall vad? jaadu..
Har du skämt ut dig? ja..
Har du ljugit för en vän? ja
Har du varit ute en hel natt? jaa
Har du blivit tagen av polisen? neeej
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? ja
Har du sovit i samma säng med någon i samma kön? ja
SKOLAN&FRITIDEN.
Har någon varit elak mot dig i skolan? haha ja..
Hatar du någon i din skola? hatar o hatar.. ogillar
Har du gjort något framsteg? i skolan? njaa
Har du haft alla rätt på ett prov? inte vad jag minns

VÄNSKAP.
Har du träffat nya vänner? jaaaa
Har du förlorat en vän? mja
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? ja
Har du gått bakom ryggen på en vän? nje
Har du ljugit för en bästavän? skojaat ja, asså vit lögn eller va de heter
Har du många killkompisar? jod¨å

wwwork out

ska strax dra mej mot träningen! så bloggar mer efter det, puss!

love shoes

asså jag bara älskar dom här skorna! fatta va snygga dom kommer vara nu i vår/sommar!
först när jag såg dom tyckte jag dom va väldigt fula.. haha. men har kollat på dom mer o mer o nu är jag helt kär! måste skaffa båda!!

inspiration


4 januari

seg dag idag. vaknade vid ett typ, skönt att få sova lite grann ialafal:)
hade strömavbrott inatt med, haha jag vaknade o märkte att de va kolsvart, började skrika o sprang upp, haha. men som tur va så hade den kommit tillbaks i morse när jag vaknade. 
inte gjort ett dugg idag typ, segat framför tvn o sånt bara. men de e gött! 
sitter just nu o kollar på the voice sverige, lite knasit program.. haha, nä men ska fortsätta kika nu, hörs senare:) /S  


today


00:00

hola amigos! kom nyss hem faktist. har sprungit runt i regnet hela dagen.. tog bussen in till kungsbacka, köpte lite smycken och en ögonbrynspenna. sen drog jag mej in till göteborg o försökte hitta en spårvagn som gick till kortedala, haha. lyckades tillslut! va nämligen en hockey cup där som mina bröder spelade, så skulle titta lite på dom och så. drog runt där ett tag tills klockan va halv elva typ då cuppen va slut. drog sen efter det till donken o käka på vägen hem. men nu är jag äntligen hemma ialafal, skönt det:)
haha & en lite rolig sak som hände idag när jag o joel va på hemköp, de va en påverkad tant som ropade igenom hela affären typ, att hon gillade min mössa, sen sa hon till joel " tycker inte du också att morsan har en fin mössa?". hahah asså what? ok att folk tycker jag ser äldre ut, men inte ser jag väl ut som en morsa?? speciellt inte till joel som bara är två år yngre.. hahah,  naae....
dagens inköp!
drog en chai också såklart..

länkbyte

in och läs denna söta tjejs blogg!
http://hajanjabar.blogg.se/

rain rain rain

nu sitter jag på bussen påväg in till kungsbacka, ska fixa lite grejer sen bege mej till göteborg för att kolla på hockey. hörs mer senare! / S


lösögonfransar

heej folket! varit en lugn dag. fick sova ut riktigt länge också vilket va väldigt skönt:)
färgade ju som sagt håret idag med, men tycker inte riktigt att de blev någon så stor skillnad.. jaja, färgen lägger sej säkert lite grann också. har igentligen inte så mycke att säga, ingen händelserik dag direkt. men vi hörs säkert senare igen! puss!
& förresten fick hem mina lösögonfransar från style by tyra idag. liiite sena bara, haha. hade ju tänkt ha dom på nyår, men men. de löste sej ju ändå:)
här är dom ialafal!

we heart it


fruktsallad

sitter med färg i håret nu o hoppas på att de ska bli lite bättre en förra gången ialafal! gjort fruktsallad också som jag ska käka nu. mem vi hörs lite senare igen! puss / S


1 januari 2012

min nyår va faktist väldigt bra! började hos lollo där de blev tre rätters, galet gott! sen vid nio drog vi oss hem till adam där de va lite folk. vi körde lite jag har aldrig, snackade, tog bilder o bara väntade in de nya året! drog sen ner till en lite mer allmän, haha, plats där vi kunde skjuta raketer vid tolvslaget, o de blev väldigt lyckat! sen spårade de lite haha, men de behöver vi ej gå in på här! jag hade sjukt kul o de tackar jag för!
tack alla människor som gjorde 2011 till de bästa året!
NU KÖR VI, 2012!
här får ni lite bilder från innan tolvslaget!




gott nytt år!!

gott nytt år alla fina!!
ska bara vakna till liv lite grann o äta, sen får ni bättre uppdatering!


RSS 2.0