stay with me

kom precis hem från tova. va riktigt mysigt! & det va ju 2-3 månader sen vi träffades sist så de va väldigt kul! satt först bara och snackade massor om allt och ingenting, allt som hänt under dessa månader åså. sen satte vi på filmen "bröllopsduellen". hade fått för mej att den filmen va jätterolig, men blev lite besviken faktist, haha.. men men, okej film! sen låg vi bara i hennes säng och flumma och snackade massor, mys! tack för kvällen tovis!
ska la snart sova tror jag, svider i ögonen! hoppas alla haft en braao fredag, det har jag haft ialafal=)
i morgon blir de foto dag med louise, men mer om det i morgon! natt natti
L O V E

Testing testing

Heeej! Sitter i skolan nu och ska snart ha matte, fett segt.. Hade precis världens svåraste spanska prov fyfan, gick åt skogen!
Ska dra till stan efter skolan och fixa lite sen blir de filmkväll med tova, mys! Men hörs i kväll igen=) och ha en awesome fredag allihop!


21:21

ny duschad och kom precis hem från träningen. va riktigt gött att träna idag, fastän det är massa människor där kommer man in i sin egna lilla värld. :') får se om jag orkar plugga något idag, ett spanska förhör, en spanska inläming och ett NO förhör i morgon, awesome!!! fast ne. har inte pluggat ett dugg till något av de så får ju se hur detta kommer gå. antagligen mindre bra.

29 september

heeej människor! kom nästan precis hem. blev skolan nästan som vanligt, haha. skippa typ sista lektionen och drog till kungsbacka med lollo och steppi och käka subway, mysigt! sen drog vi runt lite på kungsmässan och sen drog lollo hem och jag körde hem steppi. sen drog jag mej också hemåt. ätit lite och fixat lite för i morgon, och ska strax dra iväg och träna med mami, gutt.  men bloggar nog mer när jag kommer hem igen=)
liiiite gott ellar! älska subway<3<3<3

Kollla va ballt!!! Grym är du lollo!!

img_6159 (MMS)

Kollla va ballt!!! Grym är du lollo!!


EF

ska strax läsa lite i en tidning, typ, som jag beställde hem igår från EF om att plugga utomlands och gå på High school. hade varit fett assså!! vill verkligen göra det efter nian, typ bo i USA i ett år. fyfan va grymt!! ååh.. fast det kostar ju en del, undrar om mamma och pappa skulle vilja betala de, om dom ens vill släppa iväg mej, haha. hm mja, vi får se hur de blir, men håller tummarna som satan!!

You Me At Six

hola amigos, har la igentligen inte så mycke att säga om min dag, sätt ut som alla de andra onsdagarna typ. ända va att skolfotona kom idag!! juste, såg att klassfoto jag la upp tidigare idag blev väldigt litet, trodde de skulle bli större.. men ah, den får duga:') haha. kan ju säga att jag blev mer nöjd med klassfotot en enfotot den här gången, och de är verkligen första gången jag tycker så! ser ut som en stor dvärg, eller nått. ääääsh, orkar inte tänka så mycke på de. ska strax äta en god middag med min familj sen fixa lite i rummet sen får vi se vad som händer, chill dag ialafal=) hörs senare kåmpisar

Vackert!

img_4680 (MMS)

Vackert!


27/9-2011

HAHA till er som har 3, fattar ni nu att det suger ellar?;) hela facebook är full med statusar om att 3 ligger nere, sög ju för eran del! telia ska de vara, punk och slut
dagen gick rätt fort idag tycker jag, lite segt i morse att komma upp bara, men det är det ju varenda morgon typ. efter skolan drog jag hem och käkade lite, sen tog jag moppen till shell för att tanka, haha första gången!! fick panik när ja väl stog där, visste inte vad jag skulle göra eller någonting fastän ida och joel sagt hur man gjorde. efter några samtal till madre och padre lyckades jag allt, tog dock fel bensin.. haha, bra för miljön men sved lite i plånboken, aya nu vet jag till nästa gång ialafal=)
duschat och chillat sen jag kom hem efter det, inget plugg idag vilket är riktigt awesome!!! ska lägga mej i sängen och lyssna på musik och hoppas på att jag somnar snart, trött som ett as. jajaaa, hörs i morgon eller senare,
L O V E

blogg.se suger!

har suttit och fixat lite med min header nu ett tag och så när man väl ska ladda up den här på skit blogg.se så funkar det inte!!? vafan är det för stil..... åh orkar inte! funderar på å byta snart asså om de inte blir bättre.
min daaaag, skolan som vanligt. vanlig tråkig måndag. men skippa sista lektionen, fick as ont i huvudet och kände mej bara allmänt dålig. så tog moppen hem och la mej framför tvn. sen har jag hållt på med den där jefla headern ett tag.. occh eftersom det inte går att ladda upp några fåcking bilder så blir de inga idag, haha, de sööög ju! nä nu ska jag göra något lite mer vettigt. hörs haj!

söndag, 25/9 2011

tjaa! vaknade vid 10 och fick värsta energi kicken, så jag tog på mej träningskläderna och stack ut på en liten springtur, skönt!
när jag kom hem igen påbörjade jag min färgning av utväxten, satt och höll tummarna under hela tiden hårfärgen va i, trodde verkligen håret skulle gå av... resultatet blev la inte riktigt som jag hade tänkt mej, hm, grått/oranget.. men ajaaa, de lägger sej la snart, så de får va bra såhär=)
sen blev den en liten tur till Ikea med mamma, joel och patrik. fick med mej en till tv bänk hem till mitt rum, två glas/muggar och små korgar. så nu är det nästan klart i mitt rum, bara en ny säng och lite små saker som ska till:) prima!
sen drog vi hem igen, och jag började fixa massa i mitt rum åså, så nu är det klart!
borde igentligen plugga just nu, men jag orkar verkligen inte!! alldeles för trött för det.. så ska lägga mej i sängen och kolla på tv eller nått:) vi hörs mer i morgon, och jag vet att min uppdatering suger för tillfället.. men vad ska man göra. men hörs i morgon ialafal!
L O V E

friday night


just saying

hejsan vännor!
igår va de ju som sagt tjej kväll hemma hos julia för att fira henne och cornelia. jättemysigt va det! åt och drack massa gott! och mitt i allting så hör vi hur någonting smäller till. alla blir verkligen livrädda, och sen nån sekund efter det står edvin i fönstret och vinkar, hahah fyfan.. fick typ hjärtattack. så edvin, maurits och james hade tydligen stått utanför fönstret i 40 minuter och kollat på oss.. kuligt! men länge fick dom inte stanna, efter 15 minuter blev dom utslängda.. haha sorry pojkar!
somnade runt 2 på ett stenhårt golv, haha skönt.. vaknade sen vid 11, och vi gick upp och käkade frukost och började planera våran resa till ullared som förhoppningsvis blir av om ca 3 veckor! taggad jö!!
sen började folket dra sej hemåt vid tolv. tack så jätte mycket tjejor för kvällen! grymma är ni!
men jag drog mej inte hemåt, hängde med till stephanie och vi hade planerat att fota lite. så vi började fixa oss lite å sen drog ut till massa olika ställen, haha. sen hem till steppi igen, och vi va ju en aning döda så vi satte på en film, kommer inte ihåg vilken bara, hah. men ah en film ialafal. sen blev klockan sju så jag rullade hemåt. inte gjort så mycke sen dess, fixat lite bilder och tagit de lugnt. ska fortsätta med de ett tag till sen blir de sängen, gaalet trött!
tack för en awesome dag! älskar dej jurgis!

damn, you are good

tjeena! stressig dag igår. skolan åsånt som vanligt,, fast jag och lollo slapp sista lektionen, så de va gött! så vi drog in till stan när vi hade slutat, skulle köpa present till julia och cornelia. kan dooock inte säga vad, haha! köpte också en kofta och hårfärg, bild kommer kanske snart.
idag då, åkte jag moppe till skolan I ÖSREGN!! fyfan asså, kan ju säga att jag va en aning våt när jag kom fram till skolan... men de gillar vi ju.. skolan gick rätt fort idag och sen moppen hem. ska snart fixa lite inför i kväll. ska nämligen dra till julia där det blir tjej kväll för att fira julia och cornelia:) så de blir mysigt! kommer hem i morgon igen, så blir mer uppdatering då. ha en awesome fredag folket!!

Sötaste bilden eevöör!!  Älskar alla henne...

img_2041 (MMS)

Sötaste bilden eevöör!!  Älskar alla hennes bilder verkligen, men den här slog fan allt! Ni som har instagram, in och kolla hennes bilder säger jag bara!


kossa mu

hej godag och hallå! stannade hemma från skolan i dag pga huvudvärk och behöver plugga, haha... har jag pluggat idag då? njeeee, vem orkar de när man kan ligga i sängen hela dagen!? satt ska väl sätta igång med att plugga strax då, suck. i morgon blir det skola igen ialafal, blir mer uppdatering ikväll, pusss

20 augusti

lesseen för värdelös uppdatering, igen.. men har fullt upp nu med skolan å allt sånt. sen träffa kompisar osv.
men igår ialafal, så va det skolan som vanligt. gick rätt fort ändå. sen vid vid åtta så drog jag till axel, feeest på en måndag!! wohooo, haha! men har ju studiedag idag så de passade ju as bra:) aah, kvällen va ju liten galen, men jag hade kul ialafal. sen vid 3 någon gång blev jag och steppi lite rastlösa typ, så vi drog med oss axel och maurits in till kungsbacka. inte en ända människan kan jag ju säga, fast kanske inte så konstigt, haha.. men ah vi ville ju fixa käk och det ända som va öppet va statoil så det fick bli så. köpte med oss pizza och yoghurt. väääldigt gott va det kan jag säga! sen hemma hos axel hade alla deckat typ, så jag, steppi och axel satt uppe ett tag till, bara chillade och skrattade: D men sen somnade vi också. så blev väl ialafal 2 timmars sömn inatt, gött! drog mej hemåt vid halv 8, så har bara chillat här hemma. ska strax börja plugga till NO provet vi har tillsi morgon, kul.. ayaa, ville bara berätta lite om min kväll/natt/morgon. men vi hörs nog senare, puss

På statiol med agge steppi och marre och k...

På statiol med agge steppi och marre och köper käk, awesome!!


inspiration


lost myself in search of you

sitter för tillfället och lyssnar på lite go musik och ska strax hoppa in i duschen, för en lååååååång varm dusch! ska bli riktigt skönt. sen ska jag nog fixa mina naglar och beställa hem lite kläder, go söndag!

awesome spotify listaaaa, so just press play! frukt frukt frukt

i missed you

Joshua Radin – I Missed You

kaozzzz

hola people!
gårdgen va verkligen kaos! shet asså, tänker inte direkt gå in på massa detaljer och skit.. men ah, jag drog därifrån runt elva för att jag inte pallade va kvar. så tog moppen hem till lollo där jag spenderade natten och dagen idag. satt och snackade i någon timme sen blev de lite film mys, blev "bad teacher", bra film ändå:)
sen blev de ännu mer snack vid matbordet med lite yoghurt och choklad, mys. sen somnade vi någon gång runt halv fyra. idag vaknade vi vid tolv, skönt att få sova ut för en gångs skull! och vi gjorde inte så mycke, snackade och kollade på idol repriser och bara chillade. drog sen hemåt vid sju tiden.
tack så himla mycke lollo för natten/dagen! you are the best!
sen jag kom hem har jag bara chillat lite med mina bröder, kollat på film och käkat popcorn, awesome! ska kolla runt lite på bloggar åså nu, sen får vi se om jag orkar hålla mej vaken så länge till.
men hörs mer i morgon ialafal, puss

fest hos axel, nuuuuu

heeeeeej! chill dag i skolan, hade matte prov och kände att det gick rätt bra faktist.. haha men vi får la se.
efter skolan skjutsade jag patrik till hans träning sen till coop och köpte lite grejor. sen nu är jag hemma. ska strax bege mej hem till axel, kommer lite folk dit åsånt. hoppas på en gröm kväll! och blir antagligen ingen mer blogning idag, mer i morgon när jag kommit hem. så vi hörs då:) köss

420

oj oj vad dålig jag blivit på att blogga.. men har inte riktigt tid till det. men lovar att det blir bättre snart igen ialafal.
dagen i skolan va rätt okej, slutade dock kvart i fyra.. & lite problemos med folk åsånt, men hoppas på att det löser saj. sen hem åsånt bara, "pluggat" , snackat med steppi och axel i telefon i några timmar, ätit osv..
ska strax lägga mej i sängen och se om de finns något bra på tv sen somnar jag nog. mera uppdatering i morgon igen, pöösss

wordfeud

rätt bra dag i skolan. flyter på rätt bra när det finns goa människor omkring sej:)
sen moppen hem, va jätterädd att jag inte skulle komma hem! haha, den där lampan för bensinen började lysa när jag åkte till skolan, satt ah.. men klarade mej hem ialafal som tur är.
sen jag kom hem har jag suttit med det där jekla spelet, wordfeud. det är feting tråkigt igentligen, man skriver massa ord!? halllåååå ellar, vad hände.... men jag har verkligen fastnat idet nu, efter bara 1 dag typ. inte okej!
men aaah, folket, hallbergsara på wordfeud!!!

Blivit helt jävla beroende av detta enormt...

img_3067 (MMS)

Blivit helt jävla beroende av detta enormt tråkiga spel....


hårdingar

nämen tjenare! folket har ju varnat för den där jekla orkanen stormen (KATIA, stephanie katiiia! haha) typ, och kan ju säga att det märkts av!! blåst som tusan hela dagen! när jag gick hem från bussen innan höll jag på att blåsa bort, överdriver inte.
min skoldag har la varit som vanligt. började med lite engelska sedan SO, musik och sist teknik. rätt chill dag ändå som gick rätt fort. och inget plugg idag!!! woho, lycka säger jag bara!!
fpps.. hårdingar!!!

kämpa

fick sitta ner på skolfotot och det va en idiot till fotograf, tappade mobilen så den åkte runt i bussen, busschauffören släppte av mej vid fel håll plats, fick gå hem i ös regnet, pluggat som ett as verkligen, det ska vara värsta stormen i natt, och trots det så har dagen varit rätt bra:)

11/9-2011

haallå! mysig dag idag med lollo:) drog in till göteborg runt 12, jag är då pank för tillfället så jag fick vara lite smakråd till lollo:) åt sen på subway, som va väldigt längesen! riktigt gott.
sen vidare till bion, såg bridemaids som va väldigt rolig! haha, rekomenderar den filmen verkligen! skrattade till o med då det va sorgligt, haha. grym film!
tog sen pendeln tillbaks till hede där våra söta moppar stog och väntade så snellt:')
har inte hunnit göra så mycke mer en att duscha och äta sen jag kom hem. men ska riva ut garderoben nu och se om jag kanske hittar något att ha på mej i morgon, skolfoto!!!! haha...
men vi hörs senare eller i morgon, pussar

älsklings syster!

väldigt hemsk uppdatering har det varit nu. men jag har ju varit sjuk hela veckan så det är ju inte speciellt kul att ha 89045 inlägg om att jag varit sjuk..
men i går va jag ju igentligen inte sjuk, bara mamma som tyckte jag kunde få vara hemma en extra dag typ. så va hemma och chilla ett tag sen vid tre någon gång drog jag mej in till göteborg för att träffa min efterlängtade syster! så himla kul och mysigt har vi haft det asså! kände verkligen att jag behövde det, få någon att prata med, prata om precis allting. och det gjorde vi verkligen. hon är min älsklings syster och min bästa vän. så himla glad att jag har dej!
men ah, vi drog till willys och köpte lite mat åsånt till kvällen. kom hem till henne och gjorde i ordning maten och satte oss vid tvn och bara myste och snacka som bara den! kollade på idol gjorde vi också, haha asså första gången som jag höll med Bard!!! sjukt, men om ni vet han som va så kaxig och sa att alla tjejer tyckte om han? åååååhnej va han skämde ut sej..... jag och sabbe satt där och hade typ ryckte på honom! gaaah... haha!
men ah vi hade suttit där i några timmar, kollat på tvn lite halft åså. sen vid 11 så fick vi för oss att färga hennes löshår, vet inte riktigt varför haha, men de bara blev så, satt håret va färdigt någon gång vid 1:) och blev riktigt bra också! asså hennes löshår va inte samma färg som hennes riktiga hår innan vi färgade, haha... lite därför.
men la oss i sängen och pratade på i någon timme sen somnade vi. och fick sova lite grann ändå, vaknade vid 11, så de va skönt. vi tog det bara lugnt, provade massa hår grejer och smink grejer hon hade åsånt, haha:') sen vid tre va jag tvungen att dra mej hemåt eftersom sabbe skulle ut nu i kväll. men hann ta en sväng på allum först, fick med mej ett puder hem bara.
sen hemma har jag bara tagit det lugnt, städat lite granna faktist. eller ah rensat lite i mitt skåp i badrummet, behövdes! så de va ju bra ialafal.
också planerat morgon dagen, blir en dag på stan med lisfis sen drar vi på bio, gröömt!:D

Mot göteborg nu!

img_5535 (MMS)

Mot göteborg nu!


8 september

fick vääldigt mycke överdrivet tråkigt där ett tag så fixade mej och fotade lite. haha, skoj skulll. 
och ah fortfarande hemma, & mamma tycker jag ska stanna hemma i morgon med men får se i morgon.
har då som sagt fotat lite idag, och lollo och stephanie kom förbi ett tag för att hämta stephanies moppe. fick snackat en del åså. men ska fortsätta se på Robinsson nu, hörs i morgon igen!

110907

mådde inte alls bra i morse när jag vaknade så fick stanna hemma idag med.
bara legat i soffan och kollat på tv hela dagen. ska nog fortsätta med det ett tag till sen får vi se om jag kanske orkar fixa min garderob som ser ut som, hm ah vanligt, haha .men vi hörs lite senare.

modekungen


it's only words

dålig uppdatering.. men har inte hänt ett dugg ändå.
igår va de ju skolan, ovanligt seg dag, va nog för at jag mådde så himla dåligt! efter skolan åkte jag in till stan för att fixa halstabletter och nässprej så jag kunde få andas igen!! haha, riktigt härligt va det! sen bara hem och lägga sej i sängen och tycka synd om sej själv. och det är väl de jag har gjort i stort sätt hela dagen idag. inte så kul nä. men ska till skolan i morgon ialafal, fastän jag mår kasst.
men vi hööörs! puss


fjärde september

awesome dag med steppi. tog moppen till rödaholme. fotade lite granna. kollade på snygga pojkar som badade där åsånt, mysigt:) drog sen vidare till coop föratt köpa lite mys till idol. åkte hem och satte oss i mitt rum och väntade på idol. och vi blev ju en aning kära i OLLE!!! och andreee lite grann. men ah, han verkade lite wb olle hedberg som va med förra året, men ah. han va braaao ändå. gillar dock inte dom nya jurrymedlemarna... dom kan inte det där asså...
sitter just nu och lyssnar på när steppi pratar med sin älskling i telefon. lite intressant.. haha! får se när vi somnar, blir väl snart antagligen eftersom det är skolan i morgon. men vi hörs i morgon igen ialafal:) nattinatti kiss
fler bilder kommer i morgon eller nått, men här är en ialafal

Vid bräckaskolan nu och väntar på steppi, ...

img_6028 (MMS)

Vid bräckaskolan nu och väntar på steppi, drar oss sen till rödaholme!


waaazuuppp

nåå, vad har jag gjort idag? jo som ni kanske såg i det förra inlägget så va jag och kollade på när förlunda spöade skiten ur ehm, ah, något finskt lag! vann ju såklart, 5-2. och visst det va väl kanske inte deras bästa match, men va ju heller inte någon av de seriösaste matcherna, haha. som filip sa, lite hawaii hockey. hahah dog. såg nämligen filip där på andra sidan. hans blåa keps går nästan inte att missa. satt smsade lite där under matchen.
efter matchen drog jag och pappa och käka pizza på Mario's, räättt okej! sen efter det hem till farmor och hälsa på henne, längesen! så de va kul:)
mera uppdatering blir det i morgon. hörs då! puss

Kom igen nu frölunda!!

img_4622 (MMS)

Kom igen nu frölunda!!


bästavän♥

blev en del oväntade tårar ikväll.. men så himla glad att vi pratade ut om det här nu. hade inte orkat hålla det inom mej längre. men jag hoppas du vet hur mycket du betyder för mej. för så himla länge vi hållt ihop. så många minnen vi delat. jag älskar dej min allra bästaste vän♥

home is in your eyes


1-2

fattar inte hur sverige kunde förlora!?!! sääämst! ok, lite bra där ett tag. men vafan, då borde ni ju tagit de här, eller!?
jaaadå, blev allt lite tv mys med pappa. choklad, nötter och fotboll! bra kväll det. hade ju varit ennu lite bättre om sveriga vunnit matchen.. men men nu är det som det är, haha! blir datorn ett tag till. sen får vi se när jag inte orkar hålla ögonen öppna längre. hörs i morgon igen. natti natti kiss
L O V E

2 september

godmorgon! kände att jag inte orkade gå upp i morse haha, så stannade hemma idag också:)
mamma, joel och patrik har åkt på hockeycupp så jag och pappa är hemma själva hela helgen. får se vad vi hittar på:) blir nog en rätt lugn helg skulle jag tro. men ska lägga mej i soffan en stund och se om det finns nått bra på tv. hörs sen
L O V E

I just love that

slapp dag kan man ju lungt säga! legat i soffan i stort sätt hela dagen. fast lyckades ta mej ut och fota lite grann eftersom det va så fint väder där ett tag. :) kände nästan lite sommarvärme ute, det va riktigt gött! synd bara att det inte går åt det hållet nu..
ska till skolan i morgon.. så måste tyvärr plugga lite. har spanska, NO och matte. men inga matte eller NO böcker. satt det sög ju:) men blir lite spanska nu då. hörs lite senare eler i morgon.
L O V E

länkbyte

jättesöt tjej som dessutom går på min skola. kolla in hennes blogg!
ellensbraiga.blogg.se

i väntan på vadå


gårdagens outfit


1 september

jaaadå, nu börjar hösten på riktigt. inte speciellt pepp på de asså.. hade gärna haft några månader sommar till. men men, nu är det såhär. får hoppas på att det går fort:)
hemma idag från skolan. kände att jag inte mådde så bra i morse när jag vaknade. så fick stanna hemma. riktigt skönt faktist. är så himla trött på skolan.
men ska pina mej själv med te nu så halsen kanske blir liite bättre. hörs senare:)

RSS 2.0