31 augusti 2011

HOLA! har inte speciellt mycket att berätta om dagen faktist. segis dag som vanligt. men kom hem lite tidigare idag eftersom jag tog moppen, gött de!
sitter nu på rummet och lyssnar på lite musik, väntar på att mamma ska komma hem med kläder från h&m jag beställt för några dagar sen! just nu funkar det inte att ladda upp bilder på blogg.se så får se om de blir bilder på kläderna, hope so.
men hörs lite senare!

21:17

förlåtförlåtförlåt... ska försöka bättra mej!
men som ni kanske ser så har jag fixat lite med bloggen. alldeles själv faktist, därför de är lite knas här och där. men men, den får duga nu ett tag:)
skolan idag. tänkte först ta moppen, men ångrade mej snabbt när jag såg hur mycket det regnade ute, haha. rätt chill dag ändå, fast har gått runt och frysit som ett as! fattar inte varför dom inte sätter på elementen!?!?!! knas..
ayaaaa, fett trött nu alså. så ska mysa ner mej i sängen och banka på tv'n och se om det finns nått brao:)
hörs i morgon med bättre uppdatering!
L O V E

-

-ju mera dom spottar på mej, desto snabbare kommer jag blomma.



love u



snodde bilderna från julia, bulows.devote.se


kräftskiva

haaalo! förlåt för dålig uppdatering dom senaste dagarna men har inte haft tid som vanligt..
i fredags hände de la inte så mycke, chill dag helt enkelt.
igår drog jag hem till jenni någon gång vid sju. skulle ha kräftskiva med julia matte och jenni då:) sjukt mysigt va de! sov där inatt också. och vid 12 idag fick vi för oss att dra till kungsbacka, satt vi tog mopparna och drog till kungsmässan. gick runt där i någon timme åså. fick med mej ett jättefint halsband hem, as nöjd! visar senare..
sen vid fyra drog vi oss hemåt till jenni igen.
tack så himla mycket tjejer för dessa dagar! ni är underbara!


Kräftskiva med dom bästa!

img_7320 (MMS)

Kräftskiva med dom bästa!


25 augusti


naaaada har hänt idag. sjukt seg dag i skolan, och när jag kom hem dog jag i soffan ett tag. därför de varit så dålig uppdatering, men men. ska fortsätta kolla på true talent nu. pusshaj

& btw, grattis till james som fyller år idag!!:D


primeboots


halluf

sitter just nu och laddar över lite bilder till fujidirekt. tänkte beställa hem lite bilder nämligen:) fast förra gången jag gjorde det hade dom ett erbjudande på 100 bilder gratis, men de va ju såklart borta nu, hm, ajaa beställer ändåååe!
inte hänt något speciellt idag, bara skolan som va som vanligt. eller jojo mina primeboots kom ju idag!:D dom blev asabra! jättenöjd:) satt de får ni bild på strax. men ska fortsätta ladda över bilder nu, och tror inte jag bloggar så mycke mer idag. men det ser vi. hörs annars i morgon. pyyssss


23 augusti 2011

vet att jag lovade kroatien bilder åsånt idag.. men inte haft tid till det.
finns la inte så mycke att säga om skoldagen. lite halv segt som vanligt. sen hände de lite sorgliga grejor under dagen med, men de tar vi inte upp här. vill bara säga att jag tänker på er!!
efter skolan drog jag med stephanie hem:) de mesta vi gjorde va att kolla på massa klipp på "one direction". haha kollade nog på 100 stycken. men gaaaah, får inte nog av dom! och så himla bra allihopa sjunger! och så snygga! haha ja, perfaaaa... men hann med att äta, spela kort och snacka en del också:') haha. drog sen hem vid halv 9 eller nått. bara fixat lite åså för i morgon.
blev ett litet tråkigt inlägg de här. men de blir så när man knappt är hemma om dagarna.
hörs mer i morgon, nattinatti kiss!


one direction

jag skojar inte, JAG ÄR KÄR!



hej hopp

mina planer om att jag skulle chilla resten av dagen förstördes ju rätt rejält.. haha. men lugna puckar, haft en sjukt bra kväll ändå:)
när jag precis satt mej ner och skulle äta ringer julia, och frågar om jag vill hänga med till bräckan och träffa lite folk. så jag satte mej på moppen och drog till bräckan. så vad gjorde vi? hm na, inte så mycke igentligen. nog julia som stog för kvällens underhållning faktist.. haha!! gick ner till gungorna på bräckan, julia satte sej på gungan och tim och emil började ta fart som fan, haha, hon va livrädd kan man väl säga.. haha massa filmer på när hon gungade men orkar inte fixa med det. det va nog 100 gånger roligare en va det låter haha. ja som sagt så gjorde vi inte så mycke, bara drog runt där lite och tog det lugnt:) bra kväll ialafal, tack alla som va med!

vacker bild på mej och inez från idag:')


moppekort

äntligen har jag fått mitt moppekort!! gaaaaah, gjorde provet idag och jag klarade mej precis. va tvungen att ha 52 rätt och jag fick 53. haha! men fan va glad jag är asså:D vilken lättnad de va när jag såg på datorskärmen att det stog "GODKÄND". daaamn, happy girl!

förövrigt, bara varit i skolan. dampade loss med inez lite granna. sen fick jag sluta ett istället för kvart i fyra, hehe lite gött. och kom nyss hem från moppegrejset. så nu ska jag bara chilla lite grann sen käka något. hörs lite senare:) köss


Nöjda, drar vi oss hemåt! Tack för dagen ä...

img_9414 (MMS)

Nöjda, drar vi oss hemåt! Tack för dagen älsklingar. Älskar er!


Påväg in till liseberg med min älskade fam...

img_2541 (MMS)

Påväg in till liseberg med min älskade familj. Blir mer uppdatering ikväll:)


20 augusti

nämen tjenare! inte haft tid till att blogga idag tyvärr.. va först på 50 års kalas, lilla kent som fyller år i morgon:') eller nej idag blir det ju, haha. grattis kåmpis!!
drog sen vidare till tjolöholm runt sex tiden. träffade jenni, cornelia och stephanie där. gjorde inte så mycke, gick runt på klipporna, tog lite bilder åsånt. drog sen vidare till james. och sen kom också edde, oskar, maurits och tim och gjorde oss sällskap. satt ute på james jättemysiga altan en stund och bara chillade. skulle sen se en film, och att välja film med dessa människor är inte det lättaste! men kom tillslut fram till surf´s up:') sen fick edde och maurits för sej att dom skulle dra till ica för att köpa dricka? haha. så de gjorde dom. vi andra satte oss vid tvn igen och började kolla på någon hel knas film. fyfan, aldrig igen!! massa varulvar å skit.. ush nej! och folket skulle ju såklart skrämma upp en å skit dååå.. sen när edde och maurits kommit tillbaks efter två timmar hade tim sagt åt dom att ställa sej utanför och banka på fönstrena.. hahaha! dooog! va ialafal första och sista skräckfilmen jag sätt! haha! ahjaaa, awsome kväll va det ialafal!

just nu sitter jag bara och lyssnar på lite musik och chillar. haha, emil försöker få med mej på att bada nuu.. men naaaah, tvek! haha!





19 augusti

haaaj! skolan idag va faktist rätt okej, fastän det ös regnade! skulle ju spela brännboll och göra massa stationer med alla nior, alla blev också uppdelade i grupper så alla nior blev blandade. kom ialafal i samma grupp som cornelia, ludde, boraie, debbie och mathilda. tyckte vi va lite duktiga ändå:') haha. ös regnade ju som sagt under i stort sätt hela dagen satt hann inte spela brännboll. så vi fick kolla på film i stället sen blev de lunch.
efter lunchen skulle vi fortsätta i grupperna och göra någon frågelek. hahah, riktigt rolig "lektion" faktist. go grupp jag va i också:')
efter skolan drog jag bara hem. inte gjort speciellt mycket. va ju igentligen tänk att jag skulle till julia eller cornelia på tjejkväll. men verkar nu som att det inte blir av. så blir en lugn hemma kväll idag. skönt det med eftersom jag är sjukt trött efter två "jobbiga" dagar i skolan..
men nu ska jag se om jag hittar någon bra film. hörs sen:) puss


nytt


kolla vad jag fick av lisfis idag:') haha så söt!

& här är tröjan jag köpte igår. från oddmolly



kroatien del 2


hamnen

påvägen hem

saknar

sovspott

cykeltur runt "ön"


go låt


Jason Derulo – It Girl


ångest

i morse tyckte jag nästan att det va lite okej att dra till skolan. när jag väl va där va det okej. när jag va påväg hem, fortfarande okej, tills jag kom hem. då jag fick värsta utbråttet.. jag vill inte gå upp tidigt varenda jävla dag! jag vill inte komma hem och veta att jag har massa plugg som måste göras! jag vill inte göra alla dessa jävla natoinella som kommer till vår terminen! jag vill inte träffa dom där idiotiska lärarna varje dag! jag vet inte varför, men det känns bara sååååå jävla fel det här!!
jag har mått så jävla bra den här sommaren va! då jag bara fått vara med gott folk och chillat på livet. ingen som bestämt över en, sagt vad man måste göra hela tiden. men nu har helvettet börjat. lärare som säger åt en vad man ska göra hela tiden, ger en massa plugg som gör att man inte har någon fritid alls.
snälla, spola tillbaks tiden till den 15 juni!?


TAGGAR SKOLAN!!! fast ne

img_2647 (MMS)

TAGGAR SKOLAN!!! fast ne


wazup mina vännor

blivit lite mycke mobilbloggning nu det senaste, hah. men mitt internett har inte funkat så bra nu domma dagarna. hoppas att de är fixat nu ialafal.
igår blev det en väldigt chill dag. fixade lite i rummet åsånt så att tvn skulle få plats. sen pluggade (!?) jag faktist! haha väldigt knas för att vara jag. men kände att jag verkligen behövde göra de. pluggade alltså till moppeprovet som är på måndag. och det här ska jag fan klara!
idag drog jag in till stan med joel. fick med mej en tröja hem från tara som ni får se i morgon. sen vid sex tiden skulle joel och patrik träna så satt och kollade på deras träning en stund. drog sedan hem och fixade lite åsånt. och nu sitter jag här. ska faktist snart dra mej till sängen.. är ju upp tidigt i morgon till skolan.. inte alls pepp faktist, men men. haft ett underbart bra sommarlov ialafal! och det är jag jefligt glad över! tack till alla som gjort den så underbar! bäst är ni!

SOMMAREN 2011♥


Drar in till stan nu, hörs senare!

img_1868 (MMS)

Drar in till stan nu, hörs senare!


Grym dag! Ny tv och nu kom löshåret som pa...

img_0231 (MMS)

Grym dag! Ny tv och nu kom löshåret som passa perfekt!


Haha pappa, du är sjuk! Igår när jag va ho...

img_9145 (MMS)

Haha pappa, du är sjuk! Igår när jag va hos stephanie hade han kommit hem med varsin tv till mej, joel och patrik!! Haha ja bah, whaaat?! Haha knas är du pappa:') men älskar dej för de!


awesome

hemma nu från en grym kväll hos stephanie med underbart folk. drog dit vid sex tiden, lyssna på massa musik och tog lite bilder med stephanie och lollo. sen kom resten av gänget. satte oss ute och bara vaaa, så himla underbart va det. haha:') mycket skratt åsånt som vanligt! drog sen in en stund för att kolla på film, nog första kvällen vi lyckats se en heeel film, haha! kommer inte ihåg va den hette, men den va grymt bra ialafal! sen drog vi ut en stund till. sen vid 12 någon gång började alla dra sej hemåt.
bilder kommer, ska bara få dom av stephanie först:')
ska lyssna lite musik nu, checcka facebook åsånt sen väntar nog sängen. skolan snart ju, satt får nog börja lägga sej i tid.. hm, mja tio över ett, haha. lägga sej i tid? pfff..
nattinatti kiss


kroatien, del 1



Danza kuduro - Jonathan Tonon, haha!
saknar dej sjuuukt mycke!

haha idioter:')

fåsk!

respekt!!


Sorry, dålig uppdatering! Men inte haft ti...

img_5654 (MMS)

Sorry, dålig uppdatering! Men inte haft tid som vanligt. Nyss snacka med min man, rasmus heter han. Vi ska tydligen ha barn tsm och gifta oss i vegas, woho! Haha goo kille som fan! Ahjaa vad har jag gjort dessa dagar, igår kom efterlängtade stephanie hit och louise! Sjukt kul att träffa dej igen stephanie! Saknat dej massor! Visatt mest och snackade åså. Eftersom vi hade ju en del attberätta för varandra haha! Och idag då, har jag varit på släktkalas eller nått sånt, drog sen hem till tina och planerade lördagen nästa vecka, hehe! Sen drog jag hem och myste lite med familjen sen fastnade jag vid datorn som vanligt. Får se vad morgon dagen har att erbjuda. Nu ska ialafal en väldigt ofräsch sara lägga sej. Sover med smink och oborstade tänder, oooh.... Läskigt


home

nu är jag hemma igen från kroatien!
haft det så jääävla bra där nere va!! pallar tyvärr inte att berätta allt vad jag gjort osv, men kan säga att det helt klart har varit bästa sommaren! ååh, går seriöst inte att beskriva hur jävla bra jag haft det. tillbringat nästan 4 veckor med min älskling louise. underbar resa med dej älski! alla minnen, gaaaah, blir galen! vill tillbaka redan!! tack så heeeemskt mycke louise för denna resan! bästa eeeeeevvaaaa
eftersom jag inte pallar skriva så mycke om resan så lovar jag er massa bilder. men tyvärr inte nu, har fullt upp med att packa upp och fixa nu. så de blir någon annan dag då jag har tod. men nu så, snart så börjar jag blogga som vanligt igen:) men nu är jag hemma ialafal:D

RSS 2.0