20 augusti

nämen tjenare! inte haft tid till att blogga idag tyvärr.. va först på 50 års kalas, lilla kent som fyller år i morgon:') eller nej idag blir det ju, haha. grattis kåmpis!!
drog sen vidare till tjolöholm runt sex tiden. träffade jenni, cornelia och stephanie där. gjorde inte så mycke, gick runt på klipporna, tog lite bilder åsånt. drog sen vidare till james. och sen kom också edde, oskar, maurits och tim och gjorde oss sällskap. satt ute på james jättemysiga altan en stund och bara chillade. skulle sen se en film, och att välja film med dessa människor är inte det lättaste! men kom tillslut fram till surf´s up:') sen fick edde och maurits för sej att dom skulle dra till ica för att köpa dricka? haha. så de gjorde dom. vi andra satte oss vid tvn igen och började kolla på någon hel knas film. fyfan, aldrig igen!! massa varulvar å skit.. ush nej! och folket skulle ju såklart skrämma upp en å skit dååå.. sen när edde och maurits kommit tillbaks efter två timmar hade tim sagt åt dom att ställa sej utanför och banka på fönstrena.. hahaha! dooog! va ialafal första och sista skräckfilmen jag sätt! haha! ahjaaa, awsome kväll va det ialafal!

just nu sitter jag bara och lyssnar på lite musik och chillar. haha, emil försöker få med mej på att bada nuu.. men naaaah, tvek! haha!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0