22.29

gaaaah kan verkligen inte förklara hur mycket jag älskar människorna här! har nog aldrig skrattat så mycke som jag gjorde idag, skojar inte!! önska jag kunde dela med mej av det här.. ååh.. vill verkligen hem och träffa alla men vill samtidigt inte lämna alla här. vad jobbigt saker kan vara ibland assooo.
jobbade ialafal i strandkiosken idag. tänkte sola då de inte kom nått folk men så fort jag tagit av mej tröjan kom de folk som skulle handla. hah ja asså man fick inte stå i bikini i kiosken.. så till slut satte jag mej med tröjan på och sola lite så har fått en väldigt vacker rand på ryggen kan jag säga! yeeeeey! ahmad kom sen och bytte med mej. sen kom också sanne och gjorde oss sällskap.
när alla slutat jobbet tog vi cyklarna och cykla till närmsta pizzeria och käka. pizzan va sjukt äcklig måste jag säga.. haha! cyklade sen tillbaka till campingen och träffade våra "bög" kompisar som vi fortfarande inte vet namnen på hahah. roliga killar de där ialafal! ah nu fick ni ett sånt där onödigt inlägg ialafal. kan inte riktigt släppa de där. haha. men nu har jag tjatat tillräckligt så nu säger jag godnatt!

Ush nej gillar inte alls att blogga såhär....

Ush nej gillar inte alls att blogga såhär.. Så jag tänkte att jag tar en liten "paus" tills jag kommit hem. Alltså när sommarlovet är slut. & de är la ändå ingen som sitter inne och läser bloggar nu när det är så fint vädet? Nääää precis. Så vi hörs igen om några veckor. Eller kanske slänger in ett litet fult inlägg då och då:) ha världens bästa sommar allihopa!!


Ensam på stranden med sanne och tina, eheh...

img_3280 (MMS)

Ensam på stranden med sanne och tina, eheh rätt så as naaaaaiiijjz!


Sooorrrry men har inte hunnit sitta vid da...

Sooorrrry men har inte hunnit sitta vid datorn.. Jobbade till ett idag, satte mej sen i solen och käka glass i väntan på att robin kayla och johanna skulle komma och hälsa på. Robin fyller förresten 21 idag! Grattis bästaste kusin:D satt och snacka en stund och käka jordgubbar med lite folk. Sen drog vi till husvagnen och började grilla, köttet blev perfekt eftersom de va jag som grilla..;Dddd drog sen till nakenbadet för att se om vi hitta några godingar, men neheee inte de! Haha.. Dom drog sen hem runt sju tiden. Satte mej sen utanför affären och snacka med rasmus som jobbade då, sötnosen bjöd också på glass! Tackar för det:D sen kom de lite folk då och då och gjorde oss sällskap. Mycket bra dag! Hoppas på att morgon dagen blir lika bra! Ne nu ska jag sova, börjar åtta i morgon.. Pösshaj! Och alla där hemma, saknar er otroligt mycket!!!


Ligger i sängen i husvagnen nu och ska str...

Ligger i sängen i husvagnen nu och ska strax sova. Känns lite segt att man måste lägga sej så tidigt på midsommar.. Men ska ju upp 7 i morgon och jobba så.. Ahmad tyckte jag skulle hänga med han istället, haha, men han har de sena passet så då är de liiiite skillnad. Har förresten träffat massa goa människor här nere! Och jag trivs en ialafal:D haha bah varit här 2 dagar dock.. men de är lite knepigt att skriva på mobilen så de blir kanske bättre inlägg snart om jag lyckas fixa internett.. Ville mest bara visa att jag fortfarande lever, soo here i am!


i miss you

hola! precis packat färdigt allting inför mellbystrand. inte så pepp på att åka faktist.. hade nästan hellre varit hemma.. men men nu är det som de är och de blir säkert as bra när jag väl kommit ner dit:)
hade ju min första körletion idag med moppen och de gick sjukt bra måste jag säga! haha nästan lite förvånad.. efter det drog jag in till göteborg en stund för att fixa de sista för mellbystrand och kroatien. fick med mej lite hem och tog också en sväng på kungsmässan där jag också hittade lite. drog sen hemåt och började packa och tvätta massa kläder.. har packat tre väskor och allt är inte ens packat en, haha bra sara! får se hur jag löser det  i morgon. men nu ska jag gå och hänga upp den sista maskinen med kläder åså. sen i morgon har jag teorikurs på morgonen sen träffar jag stephanie sista gången innan jag åker, sorgligt... sen sover jag hos farmor till torsdag då kent kommer och hämtar mej så drar vi till mellbystrand. uppdateringen blir anatagligen inte speciellt bra.. men ska försöka blogga så mycket jag kan:)


här får ni shoppingen från dom senaste dagarna:)
-bilderna blev helt fuckade när jag laddade upp dom och alla bilder kom inte ens med.. så ah, haha..



20 juni 2011

sorry men har faktist inte orkat blogga.. kännt/känner mej så jävla lost. känner mej sjuk ensam.. fuck this! 
jajaaa, vad har jag gjort dom hära dagarna dååååe? jo i går va jag i göteborg med älsklings louise och shoppade. fick med mej lite grann hem som jag visar i morgon antagligen.. sen drog jag hem till farmors lägenhet och sov där. hon är i falkenberg just nu så hade lägenheten för mej själv, rätt gött ändå:)
idag då; dagen började med en två timmars lång teorikurs. vilket va väldigt segt! men klarade mej ändooe, eheh. sen blev de mannöverbana. gick as bra faktist:D så  morgon blir det första gången jag kör i trafiken.. haha lite närvös över det faktist. men det kommer nog gå bra:)
drog sen hem efter det och fixade lite sen in till kungsbacka igen för att kolla på bio med cornelia & stephanie, blev "baksmällan 2". riktigt bra film! inte sätt ettan en, haha.. men ska göra det snart:D tvåan va as bra ialafal! satte mej sen på stationen och väntade på bussen. fick lite sällskap av henke och hans kompisar en stund, haha treeeevligt! "full som vanligt". mjoo gott snack.. ;) fick sen sällskap av tova på bussen som också skulle hem:d
ahja, braiga dagar har det varit ialafal fasten jag inte mått speciellt bra.. och i morgon är det sista dagen jag är hemma på hela sommarlovet!?!?!?! sjuuuuuukt.. åååh:( ah får la hoppas på att de blir bra såhä nu då. men jag har la inte så mycke mer att säga. men vi hörs i morgon med bilder på shoppingen från dessa dagar:D pöss


mucho bra dag

riktigt bra dag idag! drog ju som sagt till mellbystand. kollade runt där lite och de såg riktigt najs uut. åså är de ju inte helt fel att man ska jobba med tre snygga killar.. eheh;) sen fanns de massa snyggingar på campingen med, så jag lär nog trivas där;) drog sen till donken och käka lite påvägen hem.. sen hemma en stund och bara tog de lugnt. sen undrade emil ifall jag ville hänga med och bada, och varför inte liksom?:D så jag packade lite grejor och drog till sunsjön. träffade emil där åså, riktigt mysigt va de! men sjukt kallt! badade också med kläder på åså skulle vi simma ut en bit så skulle jag ta av mej tröjan eftersom de blev så tungt att simma mej så jag tänkte att om jag släppte den där ute i vattnet skulle den flyta in till land, men naaaae, gick hem utan min kära tröja:( ahja, riktigt mysig kväll ialafal, tackar för det emil:D
nu ligger jag bara och segar i sängen och funderar på att sova. riktigt trött och fryser som ett as! haha. ne nu ska jag sluta babbla och gå och lägga mej. hörs i morgon:) natti


lördag 18/6-2011

godmorgon! sovit gott? det har jag kan jag säga! synd bara att jag va tvungen att gå upp när klockan ringde, jajaa..
idag då, ska jag till melbystrand. ska nämligen sommarjobba där i två veckor, v.26 & 27. så ska träffa han som äger stället åsånt. asså det är en camping.. min faster jobbar också där så jag ska bo med henne och min älskade vän kent:') haha. de blir nog brao:) får se när jag kommer hem i kväll men då blir de antagligen mer uppdatering. och erkänn jag bloggat bra dom här dagarana?(a) haha ne kanske inte.. ahja bättre ialafal:') jaja nu ska jag sluta tjata och fixa de sista sen drar jag. ha en underbar lördag allihopa!

och bara för att jag är så himla snäll så får ni en dagens..



 

topp - h&m
shorts - h&m
+ converse & smycken


outfit - avslutningen

här kommer en lite sen outfit från avslutningen i onsdags:)


Joel tror han är nått för att han har en v...

img_0978 (MMS)

Joel tror han är nått för att han har en vit iphone.... Inte alls avundsjuk eller såååå


nytt från h&m


Sitter just nu på bussen påväg hem från ku...

img_1803 (MMS)

Sitter just nu på bussen påväg hem från kungsbacka. Nämligen varit på första teorikursen för moppe körkortet. De här ska jag fan klara!:D


ni är bäst♥


stiliga pojkar

gillar att min klass är normal..

va igentligen meningen att vi skulle va i luften... ehehe

haha sött!

on da bass


dagarna som gått

okeeeej, nu kör vi!
dagen innan skolavslutningen, alltså i tisdags, så kom stephanie och louise hit. dom skulle sova här så vi skulle fixa oss tillsammans innan avslutningen. vad gjorde vi? haha, planerade hur vi skulle ha hår osv, bakade, snackade, kollade på film och la oss tidigt för en gångs skull, haha! sen va de då dags för typ årets bästa dag! fixade oss, drog till skolan, satt i klassrummet ett tag och körde lite lekar, drog sen upp till idrottshallen där lite folk från skolan uppträdde, sen ner till klassrummet och fika åsånt. jag och lollo satt också och sjöng väldigt vackert:') sen gick klassen ut för att ta massa bilder. vi ville ha en bild på bara tjejerna, lyckades vi? naaaaae, killarna ville ju självklart vara med på varenda bild.. haha. men bilder blev de ialafal. har runt 600 bilder sen den dagen, men de kommer i nästa inlägg tänkte jag. men ialafal, efter skolan då vi sagt hejdå till alla drog jag hem, fixade lite grann och bytte om. hämtade sen upp lollo för att dra till skärsjön där de skulle va lite folk. men varken jag eller lollo visste vägen till skörsjön så ja, vi satt vid vägen och tog massa mongo bilder.. haha kul de med. men sen äntligen kom stephanie och cornelia så då kom vi äntligen fram! resten av kvällen spenderades alltså vid skärsjön med underbart folk. men som vanligt då va de ju inte en speciellt normal kväll.. men jag hade kul ialafal, och de tackar jag för!
och idag då, hängde jag med lollo till kungsbacka för att hon skulle klippa sej. och de blev huuur bra som helst! hon är nämligen korthårig nu. as snyggt verkligen:D vi gick sen runt i stan en stund, satte oss på en bänk och käka jordgubbar. sen satte vi oss en stund på carma också. jättemysgt:) tack för dagen bästa lollo!
sen kom jag hem och tog de lugnt bara. men träffade tova en stund nu på kvällen, spelade kubb och satt ute och snacka lite, mysigt:D

och nu är det äntligen sommarlov!!! livet äger ännnnnaaa!
ne nu ska jag börja ladda upp alla bilder, så de kommer snart ett inlägg med bara massa bilder:)


Ledsen för att jag inte bloggat på flera d...

Ledsen för att jag inte bloggat på flera dagar men jag har verkligen inte haft tid med det! Hänt så himla mycket nu de senaste. Och de bästa av allt.... SOMMARLOV!!! Kommer bilder och mer om det i morgon. Jag lovar! Sov så gott nu alla:)


new


sista skoldagen

sista "skoldagen" idag. stadsvandring med 8C1, yaaa as kul.. eller? hade dessutom skoskav och va hur trött som helst. så denna dagen har varit mindre kul.. men men, gött att det bara är avslutningen kvar på onsdag sen SOMMARLOV! som jag längat asså! äntligen! och så är man ledig i morgon med, härligt! men har inte så mycke mer att säga om dagen. får se vad kvällen har att erbjuda. hörs kanske senare, köss

kul man kan ha med en evert taube, haha

 
finaste inez!


ulrik & tjejkväll

haaaaaj! ska berätta lite om gårdagen då som va kanon! drog in till kungsmässan först för att kolla på ulrik munther, va först tänkt att bara jag och stephanie skulle se han men träffade också på julia, matte och jenni. måste säga att ulrik va grym! & så himla söt va!
efter att vi kollat på ulrik drog vi till donken, satt där och snacka en stund åså. sen drog stephanie hem men vi andra satt kvar en stund till, köpte jordgubbar också! sååå gott! för mej va de dom första för iår, och verkligen inte dom sista! sen drog dom hem så jag va kvar själv en stund. mamma kom sen och hämtade mej, körde mej till stephanie. blev grillning och mys först. sen drog vi upp till någon scen mitt i skogen typ, hah. tog massa kort och spelade in filmer, hahaha! gick sen upp till svinsjön där vi hittade en båt som vi trodde va stephanies, haha. men vi lånade den ialafal och åkte ut på sjön, jätte mysigt va de verkligen! åkte sen in till land igen för vi skulle bada, va galet varmt i vatten faktist. haha badade i tjocktröja och shorts, eheh hade inte med mej badkläder. men de gick bra det med! sen tog vi oss en till tur med båten innan vi stack hem till stephanie. jättemysig kväll verkligen! tack till alla som gjorde den!






Hos farmor just nu och väntar på mamma. Sk...

img_9973 (MMS)

Hos farmor just nu och väntar på mamma. Ska få skjuts av henne till stephanie där de blir tjejkväll!  Också sätt på ulrik idag på kungsmässan, men mer om de blir de nog imorgon:)


11/6-2011

4 dagar kvar!!!

hola! ligger i sängen halvt död och tänker på livet. haha, lite gött.
min dag har varit dunderbra! inte för att jag gjort speciellt mycke, bara varit allmänt glad! vid 2 tiden åkte vi och körde hem patrik simon och jakob hem till jakob och simon. åkte sen till tempo och fixade lite gott till kvällen, haha liiite fail att de saknades 1 krona baah, men hon i kassan va så snäll och bjöd på de:') haha. träffade även adam på tempo en sanbbis, han tyckte jag såg väääldigt sjuk ut, hehe. åkte sen upp till skolan för att jag och joel skulle städa våra skåp men dörrarna va låsta så de sket sej ju.. inte för att jag och joel blev så ledsa för de men.. jajaaa, åkte sen hem och fick för oss att dra och bada, jag och joel. och vi skulle då ta moppen.. haha och den stog ju längst in i garaget typ bakom alla motorcyklar och crossar. men den stog också närmast dörren in till huset. så jag fick ju en as bra ide, att vi skulle ta in moppen i huset och sen ut genom ytterdörren:D hahah! & vi lyckades! sååå bra är vi! efter att vi badat åkte vi hem igen och gjorde världens godaste middag, haha hm glömde bara alla kryddor... 
sen har vi inte gjort så mycke mer, bara myst framför tvn åså:) och de ska jag nog fortsätta med en stund till, hah. sen blir de sängen. så vi får höras i morgon igen. puuusss


looove

Olle Hedberg – Wonderful
Olle Hedberg – Wonderful
Olle Hedberg – Wonderful


I♥accessories


lyckligt!

wooho, ätit en liten yoghurt idag, och de har stannat där det skaa! haha.. jag mår mycket bättre idag kan jag säga. vilket är väldigt skönt. hoppas att de går åt rätt håll nu då så att jag blir helt frisk snart.

va ute och hämtade posten innan och då stog de att min klänning hade kommit. haha, jag som trodde de hade blivit något fel och att den inte skulle komma så jag beställde en ny igår.. haha! fan då.. jaja, de löser saaaj.
jamen jag har väl igentligen inte så mycke att säga, haha, ska lägga mej i soffan igen och sätta på någon film. hörs kanske i kväll:)

åså såg jag nu att alla min inlägg från mobilen har kommit upp NU?! wtf, hatar blogg.se....


kill me, please!?

den här dagen suuuuuger så jävla hårt!!!
jag har spytt tre fucking gånger!?! kan inte dricka något.. skulle seriöst kunna döda för att få ett glas vatten..
helvette......!!! :(:(:(

blir anatagligen as dålig uppdatering, orkar inte göra någonting typ...


hot hot hot


blev bio idag med bästaste stephanie. såg "waters for elephants", måste säga att filmen va galet bra! SE DEN! du kommer iiinte ångra dej! haha vet inte vad som hände på vägen till pendeln... va la som vanligt? eller... hahahahah! tack för en underbar kväll bästaste stephanie:')



02:17

nu blev klockan väldigt mycke helt plötsligt.. haha. men får skriva lite kort bara.
som jag sa så drog jag till lygnevi. lyckades doppa mej idag med. fast kändes mycke kallare idag.. åkte sen hem och grillade med familjen, mys. la mej sen i våran helt nya hängmatta. som även patrik lyckades göra sönder, haha! men funkar att ligga i den ändå som tur e. kollade sen på finalen i big brother, och jag är så himla glad över att simon vann! helt klart rätt vinnare:D hähähä...

men jag har la inte så mycke mer att säga mer en godnatt!


lygnevi 3/6-2011

de andra bilderna får ni någon annan dag:)


Ligger och myser i hängmattan med patrik:')

img_1107 (MMS)

Ligger och myser i hängmattan med patrik:')


Ligger och myser i hängmattan med patrik:')

img_1107 (MMS)

Ligger och myser i hängmattan med patrik:')


underbara dagar

såg att inlägget jag skrev igår inte kommit upp?!;o jaja får la berätta lite kort igen då vad jag gjort domma dagarna..
så i fredags då, kom lollo hit. och eftersom de va så sjukt fint väder ville vi dra till lygnevi så de gjorde vi. va där till klockan sju ungefär. as mysigt va de verkligen! tog även msa bilder som ni kommer få lite senare tror jag. sen drog vi bara hem och myste. kollade lite på film och så. somnade runt 4, och lollo den korven gick inte upp förens klockan 1!? hahah... men gick ialafal upp och käka lite, la oss sen i den stekande solen en stund. sen drog hon hem vid 3 för hon skulle på nån dansuppvisning. nån timme efter att hon hade åkt stack jag till lygnevi med joel, patrik och jonis. och jag badade faktst! as skönt va de i vattnet! drog sen hem och bara myste.

just nu; ligger och steker i solen. och ska nog snart till lygnevi idag igen. göööttt!

här får ni ialafal 1 bild från när jag och lollo va i lygnevi. fler kommer!


Chacha bloggen! Får bli ett inlägg från mo...

img_1991 (MMS)

Chacha bloggen! Får bli ett inlägg från mobilen eftersom mitt internett inte vill som jag vill.. Inte bloggat på ett tag nu känner jag. Ledsen för det! Men de har varit huuur härligt som helst dom här dagarna! Träffade lollo vid ett tiden igår, spelade cub, solade och snacka massa! Drog sen till lygnevi och bara chilla på livet! Försökte bada.. Haha! Gick la sådär. Men tog bilder gjorde vi allt så de kommer i morgon! Va där till sju ungefär. Sen hem till mej och bara myste! Hände en vääääldigt rolig sak kan jag säga!! OMG säger jag bara lollo! Haha:') men ah, hon sov här ialafal, så idag har vi bara legat ute i solen och stekt. Och fan va jag har brännt mej på axlarna! Sjukt ont gör det! Inte k! Men men.. Sen drog lollo hem vid tre och strax efter att hon stuckit så åkte jag till lygnevi igen med joel patrik och jonis. hah älskar de stället:') och idag badade jag faktist. As skönt va de! Träffade också massa små pojkar där.. Haha! Så söta! Men jag bloggar mer i morgon, då ni också får fler bilder! Hörs då, puss!  Och den bilden är 1 av alla bilder jag och lollo tog:)


2 juni

sitter just nu och kollar på big brother ochs snackar med fis:D ska träffa henne i morgon om de blir som jag vill.. haha!

idag har jag varit så duktig och städat mitt rum. dammat har jag till o med! woooow..
sen drog jag och familjen till överlida camping där min faster har sin husvagn. så va där hela kvällen, spelade kubb, snackade och bara myste! åkte sen till närmaste pizzeria och käkade. galet gott var det! inte ätit pizza på as länge, så de va riktigt gott kan jag säga.
har inte så mycke mer och säga så vi hörs lite senare kanske:D pösshaj


summer

fööörlåt för dålig uppdatering. men har verkligen inte haft tid till det.
i måndags efter skolan drog jag in till göteborg med stephanie. gick runt och kollade lite. drog sen vidare till liseberg där danny skulle uppträda. & så himla bra va han! sjukt snygg är han ju med! tack bästaste stephanie för dagen!

& idag då tog tova studenten! känns as konsitgt faktist. haha:( lääängtar dock galet mycke tills jag tar studenten. fast samtidigt inte.. haha. men ser så sjukt kul ut! gaah, liiiite avundsjuk..
och as bra väder har det varit nu dom här dagarna, känns som riktig sommar!

baaah en hiss typ, 1 JUNI!!!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA TOVA TILL STUDENTEN!:D


Påväg till tovas student.. Bloggar ikväll!

img_6515 (MMS)

Påväg till tovas student.. Bloggar ikväll!


RSS 2.0