sperman

nu blir de middag hos familjen perman sen vidare på feeest!


2011

2011, jag kommer sakna dej galet mycket!
detta år har för mej varit det bästa utan tvekan! men nu blickar vi framåt mot jordens undergång, 2012.

good job

haft en riktig fixar dag idag! färgade utväxten, som jag dock ska färga en gång till om några dagar.. fixade till mina naglar så nu sitter alla där dom ska. sen har jag rensat mina garderober o städat som tusan! känner mej riktigt duktig!
belönade mej själv med jordgubbs smoothie och chokladbollar efter det!

-

haha jag dör.. :')

färgar håret


mellandagsrean


älskade sommar, jag saknar dej


let me be me

om några timmar drar jag mej till volleyboll träningen, alone.. steppi dissar mej idag, för att hon ska få träffa sin lilla prins, hah:D så förstår henne faktist!
sen efter de, om jag orkar, så ska jag äntligen färga håret. de ser hemskt ut verkligen.. vet dock inte hur jag ska göra en, men de löser sej!
sen så har jag tappat fyra naglar sen i tisdags vilket suger rätt as hårt. har dock limmat på dom igen, men de är inte vackert, de kan jag lova! så får se hur jag löser de tills nyår, jaja..
nu ska jag göra lite te o sätta mej i soffan framför någon bra film / S

29 december

lite kulit faktist att man såg på samma film som sarah tjulander i går. haha! hon är tydligen i göteborg nu.. ville ba säga de liksom...
godmorgon! ligger i soffan o känner mej väldigt seg. ska inte göra ett skit idag & de ska bli sååå skönt! så har antagligen inte så mycke att blogga om idag, haha. men något mer inlägg lär det ju bli. men vi hörs mer senare:)
ha en bra dag folket / S

28 december 2011

tjenare! blev ju som sagt bio idag med tovis, "New year's eve". & den va sjukt bra faktist! så den rekomenderar jag! efter filmen tog vi spårvagn o pendel tillbaks till kungsbacka o sen vidare hem. haha vi va helt döda på bussen, höll på att somna. men med en kille bakom sej som satt o trummade till sin musik o en tjej framför som satt o sjöng till sin musik så gick de faktist att hålla ögonen öppna:)
sen jag kom hem har jag bara käkat lite, kollat på tv o tagit det lugnt. ska snart kolla några avsnitt 90210 sen sova tror jag. & i morgon ska jag få sova ut på riktigt, ska bli sååå himla skönt!
yeees, men vi hörs i morgon igen! puuss / S

bio

nu drar jag mej snart in till stan med tova! hörs sen:)


gårdagens

känner mej såhäääär duktig på att uppdatera..
i går drog jag in till stan med jenni matte & julia. hittade lite grann som jag visar senare. men sjuuukt mycke folk va de, o lite jobbigt att gå där faktist. men de va kul!
sen drog jag hem till lollo på kvällen o sov där, mysigt! hade ställt klockan på 10 idag.. tog ett tag för oss o komma upp kan man säga, haha. men vi fixade oss lite grann sen drog vi oss in till göteborg. jeeeesus va folk de va där! o hittade inte ett skit, inte lollo heller för den delen.. så de sög ju lite grann faktist. men vi träffade cornelia & stephanie där också, vilket va väldigt kul eftersom de va evigheter sen typ. sen drog jag o lollo o käka på subway åsånt. sen bara hem till lollo igen, la oss i soffan o dog ett tag, gött!
vid halv 8 va de träning också med stephanie, va as längesen så de va gött! hade dock ingen energi i kroppen, haha.. nu är det skönt att vara hemma lite ialafal:)
i morgon blir det bio med tova! ska se new year's eve, o den verkara väldigt bra! snyggingen zac efron är ju med.. hehe..
nämen, nu ska jag kolla lite 90210 sen nana, vi hörs mer i morgon!
godnatt alla fina / S
gårdagens outfit

just that one thing


han pryder min dator så fint


ligger i soffan o väntar på mat. är så sjukt hungrig, gaaah!
min dag har varit väldigt seg, gått ut på en lång promenad med patrik o mamma, gått runt o varit rastlös.. men ingenting är ju öppet idag i stan, så de suger ju rätt mycket! men i morgon blir det stan ialafal med jenni, matte & kanske julia, trängas bland allt folk på mellandagsrean, yes! får hoppas på att man hittar något ialafal:)
nä nu ska jag äta, hörs sen! puss

julklappar

detta fick jag i julklapp + en iphone 4s & en tv!

24 december 2011

tänk att julafton snart är över.. igår kunde jag inte fatta att de va julafton o nu är den snart över, sick!
men jag har ialafal haft en rätt bra jul! trots att de inte va någon snö.. & fick mer julklappar en vad jag väntat mej eftersom jag fick mina julklappar innan julafton. så jag är nöjd:)
nu är de bara att tagga om för nyår på lördag, yä!!
yees, ville bara uppdatera er lite grann. ni får bilder på de jag fått i morgon för nu ska jag sätta på någon mysig  film. hoppas ialafal att alla har haft en minst lika bra julafton som jag!
jul pussisar
/S

god jul!

god jul alla fina människor! hoppas ni får en grym jul!! = D


21:34

Hola! som jag skrev innan så drog jag lite spontant in till stan förut. fick köpt två till julklappar och sen hitta jag en tröja som mamma kom o köpte till mej, får den först i morgon, men de är ju inte speciellt långt kvar satt ah, jag kan nog hålla ut!
sen när jag kom hem vid sju tiden så blev de lite jul mat med familjen, riktigt mysigt!
& i morgon, självaste julafton spenderar jag hos min faster nere i falkenberg med pappas släkt. kommer bli så sjukt mysigt! längtar ihjäl mej!!
jajaaa, blir uppe ett tag till. men de här blir nog sista inlägget så jag säger godnatt:)
pusss

the city

vid tre fick jag för mej att dra in till stan o bussen gick tjugo över så jag slängde på mej kläder o drog med mei patrik! haha så nu sitter vi här: )


23 december

ligger i soffan just nu o kikar runt på lite kuliga bloggar, o snart börjar pippi på tv som jag ska se!
idag blir det en chill fixar dag, städa lite grann åsånt. helt sjukt att de är julafton i morgon faktist! känns som om vi precis hade höstlov.. men jag har då inget emot julen!
men nä nu börjar pippi, så vi får höras lite senare:)
ha en awesome dag allihopa! L O V E

bildbomb


avslutning-stan-liseberg-tjejkväll

dålig uppdatering, jappjapp!
men yes, ska försöka förklara vad jag gjort dessa dagar då. i tisdags så drog jag in till stan med matte, jenni, julia & cornelia för att inhandla lite julklappar åsånt mys. senare på kvällen vid tio drog jag till cornelia där även steppi va, skulle sova där o sen fixa oss tillsammans på morgonen då de va julavslutning!! så jävla underbart! fast min morgon då började inte så bra, hade svin ont i halsen, men de va en awesome dag jag hade framför mej som jag verkligen inte ville missa! så de va ju bara o gå upp. men morgonen blev en plötsligt mycke bättre då cornelia säger att de snöat ute, weeei! dock inte så mycke.. haha. men man fick ännu mer julkänslor ialafal:')
i skolan blev de lite julklapps byten, fika, sjungande med dom andra niorona. helt okej avslut:)
sen efter de drog jag julia, matte, jenni och steppi in till göteborg. satte oss o käka thai och taco buffe o bara myste på! sen blev de lite shopping av julklappar. sen vid fyra någon gång så drog vi oss vidare till liseberg som också blev galet mysigt!!
drog sen hem till julia för att ha tjejkväll, så blev massa snack o mys. tack så himla mycke allihopa som varit med dessa dagar! så himla fina vänner jag har!!
idaaag, kom hem vid tre. mådde/mår sjukt dåligt.. halsen bränner och kliar som tusan! awesome.. nämen, de är ju jul snart så ska försöka tänka positivt ändå!
nu ska jag börja ladda upp lite bilder från avslutning, lisebeg o stan o allt sånt. så vänta er en stooooor bildbomb!

19:14

heeej! sitter just nu med min gamla dator som är sjuukt seg.. men men, får duga! lämnade ju in min skoldator idag & de verkar inte som att dom kan fixa så att jag får tillbaks mina bilder, suger rätt as hårt.. haha lite rolig är ändå denna gamla datorn, kollade igenom gamla dokument & där hade jag sparat ner massa gamla konversationer med folk, hahahahah skrattade ihjäl mej när jag läste dom!! så jävla pinsam jag va, sheet.

yees, min dag har varit väldigt seg. i skolan kollade vi bara på massa filmer, rätt chill, men de blir en aning långtråkigt tillslut när man gör det varje lektion. tur att man  har så fina kompisar ialafal! efter skolan fick jag som tur var skjuts hem av inez, tackis!!
sen jag kommit hem har jag inte gjort så mycke, kikat runt lite på datorn åsånt as roligt! men äch, vi hörs senare igen:) massa kyssar till er


today


söndag

hej mina fina vännor! sorry för att jag inte bloggat, men igår efter lollos dans så drog jag hem till henne, sov där gjorde jag med, lite spontant sådär. men de va kul! kollade på film, åt o snackade massor! sa godnatt flera gånger men vi lyckades inte sluta prata.. haha! men tillslut vid halv fyra så somnade vi. vaknade sen vid tolv idag, o gjorde inte ett skit, o de va gaaalet gött måste jag säga, haha! sen drog jag hem o tog de lugnt bara.. skulle slå in lollos julklapp vilket inte va speciellt lätt!! haha, jag kämpade i en timme!! lagt ner mycke kärlek ska du veta fis, haha:')
nä men nu ska jag sluta babbla, så hörs vi en annan tid! poss

å nej justde! min dator är paj, så lär bli massa mobil inlägg, om jag inte då orkar sparka igång min gamla dator, men de ser vi! äsch äsch


when it burns

mitt liv suger för tillfället..
men men, nu ska jag till aranäs teatern o titta på louise när hon dansar, hörs sen!


ledsen!

ledsen tjej här.. :( satt o kolla på 90201 på datorn så börja den fucka, så började jag fucka ännu mer o börja slå på den o nu är den bara helt svart ååh, fml, typ..


stenhårt


mmmusic

inte tänkt på de sååå innan, men min kära broder har faktist rätt bra musik smak ändå. han har dock inga speciella listor, utan han har ca 10 låtar i en lista, haha..
men tänkte bjuda på några ialafal
både nya & gamla låtar
Skrillex – Scary Monsters And Nice Sprites
Kapten Röd – Stjärnorna Finns Här
Benny Benassi feat. Gary Go – Cinema - Skrillex Remix
Melbourne Shufflers – The Shuffle
Taio Cruz – Hangover
Timbuktu – Kom och håll om mig
LMFAO – Shots
Kevin Rudolf – Welcome To The World
Maskinen – Krossa alla fönster - Original Version
Avicii – Fade Into Darkness - Vocal Radio Mix
LMFAO – Sexy And I Know It
Eric Chase – That's Why I Put My Hands Up - Radio Edit

jag saknar det som inte finns

i morse när klockan ringde orkade jag bara inte gå upp, så blev hemma idag med, hehe.
jag har mestadels legat o halvsovit i soffan framför "dumma mej" som har spelats minst tre gånger, haha. ääsch, gött med sånna dagar jö!
sen drog jag o hämtade patrik när han slutade skolan & även joel vid bussen. och jag rekomenderar att använa vantar när man åker moppe i ösregn o blåst, det va inte ballt! fingrarna brände då jag kom innanför dörren, ysh ysh! nä nu ska jag se om jag kanske hittar någon go film, så blir de mys all night long! wohooo..
ha en jättebra fredag alla mina jättemånga läsare:)


torsdag

hemma från skolan idag med, bara slappat alll day! göttmos!
nu har jag precis kommit ur duschen, innan de va de volleyboll! alltid lika kul=) sen fick jag skjuts hem av carro, trevlig pratstund! tackis:)
i morgon blir det skolan igen dock så ska snart lägga mej o sova men först ta något o äta. men vi höra i morgon igen, natti natti


rulla rulla liten bulle

hemma från skolan idag vilket va väldigt skönt! gjort massa julgodis o grejer:) senare vid fyra så kom bästavän förbi med popcorn:') vad jag älskar dej va! vi tittade på tv, käkade popcorn o knäck o bara myste på! du är bäst!!
sen åkte hon hem så va ja forever alone igen. la mej framför tvn en stund o gjorde inte så mycke, nu ska jag kika runt på lite bloggar o lyssna på musik åsånt trevligt! men vi hörs! pyss


lucia

väldigt bra dag de har varit i skolan! hade ju lusse sak på morgonen, så de va riktigt mys! vi va ju as duktiga på att sjunga med.. sen va de bara chill resten av dagen typ:)
sen drog jag o steppi hem till mej. fick igång värsta diskutionerna som vanligt, haha:') fick dock reda på lite dåliga sakor sen när mamma kom hem.. o tackis steppis! du är awesome, älskar dej!
men för att komma på andra tankar så drog vi trots allt till volleybollen:) kändes väldigt bra faktist! sen påvägen hem fick jag sällskap av ricky i telefon, haha:')
men ah, lite jobbig dag endå.. men sånt man får leva med. nu ska jag sova ialafal, sov så gott alla små prinsar o prinsessor!


vila i frid.

sjukt svårt att ens förstå vad de är som hänt, vill inte förstå, de går inte att förstå.. men hoppas du har det bättre där du är nu! kommer alltid minnas dej. vi älskar dej♥

Älskade måndag

Precis kommit hem ifrån stan! Har letat precis överallt efter ett lucialinne, men hittar fan inget! Åh irriterad jag blir.. Men mamma skulle försöka hitta ett nu med så hoppas hon lyckas! För i morgon är de ju lucia, då ska vi lussa för fullt! Haha:D
& idag är de ju musik grejs i göteborg, då bla Timbuktu!!! Ska låsas in i en glasbur o vara där tills på söndag! Åh vad jag önska jag va där, en aning avundsjuk på dej Tovis! Men ska dra in någon dag nu i veckan med Tova o kolla åsånt!
Men nu är jag hemma iallafall, och såg att mitt iPhone skal jag vann har kommit. Grymt!! Nä men nu ska jag käka lite sen chilla lite på't, posshaj


Natti natti

Yes, blir sängen strax.
Varit en lugn dag som i stort sätt hela helgen har varit. Va nere i Kungsbacka innan idag med o fixade lite julsakor åsånt mys.
I morgon är de skola igen.. Suck! Aja, som tur är så är de bara några få dagar kvar innan de blir jullov, härligt! Men nu ska jag sova. Natti natti folket!


Tidsfördriv


Christmas!

Liiiite julkänslor man får nu asså..


sarahallberg.myshowroom.se

NY BLOGG!
fett trött på blogg.se så har bytt nu! slutar blogga här nu, men har kvar denna ändå =)
sarahallberg.myshowroom.se

RSS 2.0