just saying

hejsan vännor!
igår va de ju som sagt tjej kväll hemma hos julia för att fira henne och cornelia. jättemysigt va det! åt och drack massa gott! och mitt i allting så hör vi hur någonting smäller till. alla blir verkligen livrädda, och sen nån sekund efter det står edvin i fönstret och vinkar, hahah fyfan.. fick typ hjärtattack. så edvin, maurits och james hade tydligen stått utanför fönstret i 40 minuter och kollat på oss.. kuligt! men länge fick dom inte stanna, efter 15 minuter blev dom utslängda.. haha sorry pojkar!
somnade runt 2 på ett stenhårt golv, haha skönt.. vaknade sen vid 11, och vi gick upp och käkade frukost och började planera våran resa till ullared som förhoppningsvis blir av om ca 3 veckor! taggad jö!!
sen började folket dra sej hemåt vid tolv. tack så jätte mycket tjejor för kvällen! grymma är ni!
men jag drog mej inte hemåt, hängde med till stephanie och vi hade planerat att fota lite. så vi började fixa oss lite å sen drog ut till massa olika ställen, haha. sen hem till steppi igen, och vi va ju en aning döda så vi satte på en film, kommer inte ihåg vilken bara, hah. men ah en film ialafal. sen blev klockan sju så jag rullade hemåt. inte gjort så mycke sen dess, fixat lite bilder och tagit de lugnt. ska fortsätta med de ett tag till sen blir de sängen, gaalet trött!
tack för en awesome dag! älskar dej jurgis!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0